Ana Menü

STSL 2. Hafta | Kayseri Erciyes - Beşiktaş | 26.08 | 21:45

Başlatan NoPasaran, Ağustos 25, 2013, 00:35:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

6 Eylül'de transfer sezonu kapanıyor. Önümüzde iki hafta var. Alexander Büttner mi Jose Holebas'mı kim gelecekse gelsin artık. Ersan adamı deli eder. Haydi ofansta yok zaten ondan ofansif anlamda bir şey bekleyende yok ama defansta da yoksun be arkadaş. Defansın bir numaralı kuralıdır topu cepheden uzaklaştıracaksın, yandaki topu kafayla gol bölgesine taşıyor. At taca gitsin, taca atmak ayıp değil. Hugo'ya bir şey demeye gerek yok. Yine yokları oynuyor.

El Colgado

abi o hatanın bek olayıyla alakası yok hiçbir oyuncunum yapmaması gereken hata. umarım maçı alırız da konuşmayız bu durumu.

ERHUN

Escude kafayla attı 3-2 oldu o yazılmamış. Devre arası Tolga hastahaneye gitti kafaya aldığı darbeden dolayı kaleye Cenk geçti. Şimdide Gökhan Töre sakatlandı Oğuzhan girdi.

ERHUN

Almeida 4-2 oldu ve maç öyle bitti. Eyvallah Beşiktaş'ım.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

O penaltıyı alan Yasin'di galiba. Bu kadar berbat bir hakem hatası olamaz.

Ersan öyle bir hata yaptı ki amatörler yapar.

Fernandes'in golü enfesti gerçekten.

Gökhan'ın üst üste 2 maçta gol atması çok güzel.

Eyvallah Escude.

Almeida'ya maç boyunca sövdüm, yalan yok. Bu kadar mı etkisiz olur bir oyuncu ya. Gol attın azıcık yüzün gülsün yine beş karış surat. Ozzy'nin pası mükemmeldi gerçekten.

Eyvallah Beşiktaş.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

töre 2 gol attı nazara geldi inşallah ciddi değildir sorunu.

NoPasaran

Almeida serbest vuruşlarda rakibi boşa üekiyor tek iyi yanı o
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

NoPasaran

Bugün lideriz aslında güzel şeyler elbette yazılabilir ancak bazı sorunlarda mutlaka masaya yatırılmalı..

Dün yediğimiz gol sadece Ersanın değil aynı zamanda yine Escudenin pozisyon öncesi hatası ve Sivokun geç teoki vermesinden yana..

Beşiktaş savunması halen arıza veriyor. Hızlı bir stoper alsaymışız keşkle oraya açıkcası araya atılan her topun sanki gol olacağı izlenşimi cvar bende. Burak gibi defans arkasına koşan oyuncular başıma çok ciddi iş aşacaktır bunu 5.haftada malesef görebiliriz..

Dün Atibayı 70 dk beğenmedim. Yumuşak kaldı o bölgede. Veliyi beğendim iyi oynadı. Bir ara açıkcası Ferdi Oğuzhan ve Veliye dönülsün dedim içimden.

Ozzy çok yetenkli bir adam. Açıkcası ben Ozzy den forvet arkasından yararlanmanın daha önemli olduğuna inanıyorum. Çek abi Ferdiye geriye. Beşiktaşın gücüne güç katacaktır bazı maçlarda..

Sol bek transferi gerçekleşince tirbüne kim çıkar nasıl olur açıkcası bilmiyorum ama o bölgede ciddi bir sıkıntı mevcut..

Bunu halledrsek yarışa dahil olabiliriz ancak mevcut kadro yapısı ile (kırılgan bir yapı, her an üst üste maç yenemeyecek oyuncu tipleri) şampiyonluk benim için hayal zaten beklemiyorudmda  :D

Ama lider olmak güzel..

Hocanın sevinci güzel..

Önder Özenin maç sonu açıklamaları güzel..

Herşeyden öncede özgüvenin gelmesi güzel..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Sol bek-iki stoper (Escude-Pedro-Sivok'tan 2'si)-Atiba-Manuel-Forvet.

Tolga
Serdar      stoper1         stoper2     solbek
          Veli (Necip-Ozzy)     Atiba
Gökhan Töre      Manuel              Olcay
                      forvet (Eneramo-Hugo-Pektemek)

şeklinde olur diye düşünüyorum.

NoPasaran

Bunu izlerken koptum.  Mourinho gibi :ahaha

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7