Ana Menü

UEFA Kararları-Şike İddiaları

Başlatan ERHUN, Haziran 25, 2013, 14:16:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Beşiktaş Futbol A.Ş., UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu kararı hakkında UEFA Tahkim Kurulu'na itirazda bulunduğunu KAP'a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"UEFA Denetleme ve Disiplin Kurulu'nun şirketimiz hakkında 25.06.2013 tarihinde vermiş olduğu karara istinaden, şirketimiz avukatları tarafından 28.06.2013 tarihi itibariyle UEFA Tahkim Kurulu'na itirazda bulunulmuştur."

IL Capitano

Serdar Saridag cok degisik seyler yaziyor twitterda, konuya hakim olanlar biraz aciklarsa sevinirim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

unfollow edin diyor. ben sözünü dinledim uyguladım
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Haziran 28, 2013, 16:06:59
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu'nun 25.06.2013 tarihli resmi gerekçeli kararı ve kararın Türkçe tercümesini Kamuoyunun bilgisine sunarız. 

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292746

12 sayfalık kararı ve Türkçe tercümasını ekte sunulmuş. Okumak isteyenlere duyurulur. Karar tamamen İBB maçıyla alakalı.

2011/12 demişler maç için.
halbuki maç 2010/11
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Bizim cezamız onandı.

Fener'in cezası 2+1'den 2 yıla indi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Su havutcuyla, adaliyi da Allah bildigi gibi yapsin.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

Yazik oldu.
Yine soyluyorum ben tayfurun tapelerini okudum resmen yusuf turanlinin oyuncagi olmus. O konusmalari okuyanlarin ceza vermesi normal. Sike olmasa bile tesebbus vardir.

ilhan mansız_melis

Ya bir de başkan seçilseydi bu Adalı ?

Aman aman.

İki dünyada yatacak yeriniz olmasın, toprak sizi kabul etmesin ya.

ERHUN

SA ve TH... Bundan böyle size ne desem boş. Bu leke benim gözümde kulübümüze sürülmedi, bunu yapan ve aracı olan herkesin şerefine sürüldü.

NoPasaran

Son dakika açıklaması..

Nasl yanı  ???
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Kuralara falan katilacak fb dava 28 agustostaymis eger aklanirsa devam edecek diger turlu elenecek.
Direk kupadan men edip casin karari bozmasi karsisinda maddi tazminat odemek istememis uefa.
Boyle okudum ben bir yerde

NoPasaran

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/13/07/18/a5u8e7y9.jpg[/img]

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Colgado - Temmuz 18, 2013, 14:39:43
Kuralara falan katilacak fb dava 28 agustostaymis eger aklanirsa devam edecek diger turlu elenecek.
Direk kupadan men edip casin karari bozmasi karsisinda maddi tazminat odemek istememis uefa.
Boyle okudum ben bir yerde

Hayir bu gercek degil twitter sacmaliklari

Gitmesine cas izin verdi uefa degil. Ve cas bozarsa uefa verdigi cezadan dolayi zaten yargilanmaz. Uefa hata yapabilor sonuçta hepsi mahkeme olaylari

Burada tek sorun fenerbahcenin 2 sene onxe gidenedigi avrupa kupasi olur ama uefa ondada biz gelmesin demedik diyor

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Aziz Yıldırım ne yapıp edip Fener'i gönderecek galiba. Bravo.

Ha ama Fenerbahçe gider de Beşiktaş'a izin çıkmazsa o koltukta oturmana gerek yok Fikret Orman.

El Colgado

Cas yurutmeyi durdurdu sadece iptal falan yokki. Hadi bu yil katildi diyelim mahkeme karari onarsa gelecek sezondan baslar cezalar. Ya da bu yil on elemeyi gecse bile men edilir ceza aldigindan. Onemli olan ceza almamak bu yil aldin gelecek yil aldin ne fark eder.
Melis bjknin cezasida durduruldu fikret baskanla ne alakasi var bu durumun