Ana Menü

Yunanistan - TÜRKİYE

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 22, 2007, 21:34:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Şerefsiz yunanlılar açtılar pankartı.. Futbol sürprizi olmazsa bu maçı alacağız !
edit

noumAyberk

noumAyberk

vOLKAN SUSTURDU YUNANLILARI

ugur24

gerekli cevap verildi..kendi sahalarında darmadağın oldular..o pankartın hesabı istanbul'da sorulacak..

carsi52

:koptum rezil kepaze oldular 4 yediler :koptum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :koptum ölüyom gülmekten kendi sahalarında rezil kepaze oldular bide avrupa şampiyonular :koptum :haydaa
Bölünür senin için uykular!

ugur24

bizi tarihinizde ne zaman yendinizki bugün yenesiniz ? antalyaspor'lu volkan'dan tümer'e kadar hepsine helal olsun..sahaya atılmayan bir şey kalmadı sanırım..sahanın içine girenleri göstermedikleri için sayamadık..bakalım ne ceza gelecek ? norveç maçını rahatlıkla kazanır ve euro 2008'i garantileriz..teşekkürler türkiye..

akbaba71

norvecte yeniliyo carsambada norveçi yenersek bu iş biter
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

deli ibrahim'in önemli bir şeyi yoktur inşallah..gökhan zan maçı sakatlanmadan bitirdiği için çok sevinçliyim.. :)

noumAyberk

Helal olsun hepsine bier birer

CooLDumaN

Yunanlıları fooloş ettik. :geberdim

Kendi sahalarında oyuncularımızı alkıslattık. :alkis

1-0 dan 4-1 yaptık. :)

Eee daha ne olsun be kardesım :D

Helal olsun sıze cocuklar... :alkis
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Non Mollare Mai

4. Golle birlikte qözlerimden yaşlar süzüldü.. Hepinizin alnından öpmek qerek.. Harikasınız çocuklar.. Yunanistan qibi defansıyla ünlü bir takıma evinde 4 qol atmak her babayiğidin başarabileceği bir olay değil. Tekrar Tekrar tebrikler.. TÜRKİYEM !
edit

Timurlenk

söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun sizlere gururumuzsunuz.herifler maçı bıraktı be rezil oldular.

bir teşekkürde nikopolidis'e bi kaleci ancak bu kadar mal olabilir ;D ;D

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Mart 24, 2007, 23:49:45
söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun sizlere gururumuzsunuz.herifler maçı bıraktı be rezil oldular.

bir teşekkürde nikopolidis'e bi kaleci ancak bu kadar mal olabilir ;D ;D

Adam folloş olduyaa :geberdim

ayaklarının üstünde öl!

Non Mollare Mai

Volkandan daha kötüleride ! varmış demek ki. Yendik ama volkanı yine beğenmedim. Yaptığı kritik hata vardı allahtan top direkten döndü..
edit

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Mart 24, 2007, 23:51:02
Volkandan daha kötüleride ! varmış demek ki. Yendik ama volkanı yine beğenmedim. Yaptığı kritik hata vardı allahtan top direkten döndü..
Macta mal mal hareketler yaptı.

Bugunde hatalı gol yeseydı ısı bıtmıstı.

Sansı yrdım ettı.

ayaklarının üstünde öl!