Ana Menü

Tümerin Unutamadığı Tezahurat

Başlatan NoPasaran, Mart 09, 2013, 00:18:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Bende Tümer'in Beşiktaşlı olduğuna inanıyorum. Kimse kimseyi taraftarlıktan men edemez.
Yaptığını unutmuş değilim ama taraftarın tutumu da gitmesinde etkendi.
Askerlik yüzünden gitti laflarına katılmıyorum. Aziz Yıldırım ne yapabilir askerliğe? Ordu, Aziz Yıldırım'ın malı demek oluyor o düşünce ki bu bana göre orduya hakarettir. Bizden direkt olarak Larissa'ya gitse tamam o yüzden derdim.

Futbolcuyken başarılarımızda büyük emeği vardı o yüzden çok seviyordum, gitti hainlik yaptı onuda unutmadım. Sinirli zamanımda fena söverim, rahat zamanımda umurumda olmaz öyle biri işte Tümer.

Simurg

Ahmet abi yıllar öncesi yazdığın bir yazıyı yazmak istiyorum :D

Alıntı yapılan: keskinli - Şubat 02, 2010, 23:58:37
süleyman sebaya sidikli diyeni nasil bastaci ettiysek,taraftara orta parmagini gösteren [edit]ocuklari diyeni nasil bastaci ettiysek zamani gelince tümeride bastaci ederiz

Zaman geçince insan herşeye alışıyo demek,
Yeni jenerasyonda demiröreni..

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

Kimse yaptigi yanlisi unutmadi, unutamazda, bastaci nasil oldu onu anlamadim.  :)  Adam Besiktaslidir dedik. Yorumlarini , Besiktasi korumasini begeniyoruz dedik. Loca alacam diyen Tumerin kendisi. Bide tutup Tumerin yaptiklari ile Demirörenin yaptiklarini karsilastirmak.  ???

Ogunku olaylar Volkaninda dedigi gibi cok normal bir ortamda gelismedi. Zaten demirörenle 8 yilda ne normaldi ki??
Bide her olayda Seba örnegine gitmek bence yanlis, hele sebanin son dönemlerini bilenler.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Zaman demek ki herseyi affettiriyor, bunu fenere imza attigi sene desek, Tumeri hain ilan ederdik, taraftar degisebiliyormus demek.

Tumer olmus Besiktasin savunucusu, Tumere ihtiyacimiz mi var? Oldugu donemde gitmeyecekti fenere. Ahmet Dursunada kufur edip
yuhaladilar, Ahmet dursun sonra 5 senelik imza atti. O donemde GS istiyordu adami, gitmedi.
Demek ki karakter meselesi.

Futbol yorumcusu olarak, yorumu varsa dinlerim, ama benim icin tarafsiz bir yorumcudur. Ve isin komigi Tumer Besiktasli diyoruz ya,
YILDIRIM DEMIRORENDE Besiktasli, buna ne demeli? Adamin enkazini Fikret Orman temizliyor, FEDAyi bosuna demiyoruz, borclari yapan fenerli baskan degildi, gozyasi doken Besiktasli baskan Demirorendi, ama her Besiktasli hayirli ve vefali olacaksa, Ihsan Kalkavan, Turgay Ciner gibilerine ne demeli?

Demirörenle Tümerin gidisatinin alakasi ne olacak? Tabiki maddi durum yonetim icin ilk plandadir, nedir, Tumer sen kaptansin, fedakarlik yap, ornegin senede 2 milyon alacagina 1 milyona imza at. Tumer atar mi? Atmaz, cunki bahane yapacak. Sonra restlesirler yonetimle, yonetimden azar isitir,
ne halin varsa gor denir, istedigine git, ve Fenere imzayi atar.
Bunun atmasindaki en buyuk etken para mi, degil, bence ASKERLIK... Aziz Yildirimin Tumerin askerligi icin verdigi sozler manset olmustu yanilmiyorsam. Ve Fenerde oynadiktan sonra yurt disi transferi, sanirim bu transferde aziz yildirimin kiyagi ve parmagi var, ve anlasmada bu sekil oldu sanirim.

Askerlik olmasaydi, Tumer para icin gitmez, bir yolunu bulurdu. Tumerin para icin gitmedigim sozunun aciklamasida bu bence.
Ama askerlik icin fenere gidecegine o yasta direk yurt disina ciksaydin keske. ama torpilli oynayarak yunan takiminda, toplamn 3 sene , Larissada oynadi.  Bunu tahmin etmek zor degil, ama keske ASKERLIK icin yapmasaydi.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

konu burda tumeri affetmek veya affetmemek degil. ben gercekten turkcemden suphe duymaya basladim, cunku okuyanlarda anlama özelliginde bi problem olduguna yuzde yuz inanmiyorum.

adamin yorumlarini begeniyorum vede iyi Besiktasli olduguna inaniyorum.Bunlar BENIm sahsi göruslerim. 

Onun Besiktas hakkinda yorum yapma olayina gelince buna bildigimiz gibi yayin kurulusu olan LigTv karar veriyor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

Tümer'in yaptığı şirinlikten öte bir şey değil yorumlarında.
Bu videoda bile açıkça belli ediyor "küçüklükten beri bjk'li tümer'in fb'ye gitmesi" vs cümleleriyle.
Ama adam gibi para için gittim, son kontratıma yaklaşmıştım deseydi, kişilik sahibi derdim. Şu an için bukalemun karakterli bir hain benim için.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net