Ana Menü

#7 Dentinho

Başlatan CR7, Ocak 24, 2013, 17:13:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Dentinho'nun oğlu  :-*
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Adam daha oynamadan takımdan soğudu sayende Samet hoca.

Bir kaç defa kameralar gösterdi hep neden oynamıyorum der gibi kafayı yana sallıyor, antrenman fotoğraflarında yüzü gülmüyor ki geldiğinde gülmeden duramıyordu. Bu adama bunlar yapılmaz. 2-3 sene önce Brezilya liginin en iyilerinden biriydi bu adam. Corinthians efsaneleri tarafından son yıllardaki en yetenekli oyuncumuz denen bir adam bu, oynat, antrenmanlardan özel ilgilen kendine getir adamı kenara atmak, vazgeçmek en kolayı.

CR7

bu getirmedi bu adamı kesin.

ilk önce gs maçında oynatarak önümüze attı. sonra sakatlandı ve şimdi de giremiyor kadroya.

ayıp. Lucescu boş adam almaz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

Mehmet Cristiano Akgün var Erhun öyle deme. Dentinho'da kim?!!

keskinli

takim iyi olunca oynayan
kötü olunca oynamayan kahraman olur
bu isler böyledir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

Evet abi Hasan Türk'ü de kahraman yaptık zaten hatta Atınç'ı, Üçüncü kaleciyi de kahraman yaptık değil mi?
El insaf diyorum.

erdibatmaz

samet aybaba'nın hayatıyla oynadığı adam işte. yazık oldu. üzülüyorum bu adama.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

keskinli

kimsenin bi sey yaptigi yok yahu
hemen alinmayin
escude oynasin dedik örnegin
ama sonuc fiyasko oldu

CR7

4 ay oynatma hiç. git böyle iyi forvetleri olan takıma karşı
önüne akgün'ü koyarak oynat. tamam.

ERHUN

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 09, 2013, 20:26:41
takim iyi olunca oynayan
kötü olunca oynamayan kahraman olur
bu isler böyledir

Konuya uzun süre sonra ilk yazan ben olduğum için üstüme alındım o yüzden karşı mesaj yazma gereği hissettim.

Benim kimseyi kahraman yaptığım yok.
Dentinho benim dün tanıdığım biri değil, Brezilya ligini çok takip etmedim hiç bir zaman ama o yıllarda birazda Ronaldo'nun etkisiyle Corinhthians'ı takip ediyordum. Dentinho her maç kalitesini gösteriyordu, merak edip araştırdım... Bu şekilde tanıdım Dentinho'yu. Kalite olarak ligimizdeki bir çok futbolcudan daha iyi.

Shakhtar Donetsk'de fazla forma şansı bulamadı doğru ama Shakhtar çok iyi bir takım ve ideal kadroyla fazla oynamıyorlar. İdeal kadro da Dentinho bulunmuyor. Lucescu, adam daha fazla soğumasın diye bize gönderdi ama adam formunu bulmadan oynatıldı ve varlık gösteremedi. Ardından gelen sakatlık... Bildiğim kadarıyla son zamanlarda bir sıkıntısı yok, dünkü maçta rahatlıkla oynatılabilirdi. Pektemek'i çok seviyorum her fırsatta da söylüyorum ama o kadar ay oynamayan bir adamın ilk maçı Bursa gibi bir deplasman bence olmamalı. Bir kere kondisyonu yetmez ki daha maçın başındaki deparlardan sonra karnını tutuyordu.

Diğer konuda Escude. Escude dün gerçekten kötüydü ama adamın yaşı 32, kaç aydır maça çıkmıyor haliyle kondisyonu çok kötü. Bir de adamın tarzına bakmak lazım. Samet Aybaba herkesi koşan stoper zannediyor sanırım, Escude çakılı durup tek hamlede işi bitiren stoperlerden. Dün de bir kaç defa onu başarılı şekilde yaptı ama Pinto gibi, Batalla gibi adamların yanında koşup yakalaması imkansız.

Son olarak, Olcay yerli diye tercih ediliyor onu anlarım ama Holosko ikinci devre hiç yoktu. Şimdi nankörlük yapıyorum sananlar olabilir peşinen söyleyeyim, Holosko'nun bir yerde duracağını hepimiz biliyorduk ve haftalardır durgun. İkinci yarı Dentinho'nun üzerinde Holosko'nun üzerinde durduğu kadar dursaydı hoca çok daha fazla haydi çok daha fazla demeyeyim de en az ondan aldığımız kadar verim alabilirdik.

IL Capitano

Aklima Cisse geldi nedense, E.Saglam getirmisti, deli olmustum , ne yaptigini anlamiyordum sahada. Mustafa Hoca geldi, takimin belkide en faydali oyuncusu oldu, sampiyonlugumuzda cok buyuk katkisi olmustu.

Cogu sey hocanin elinde. Su andaki kadroda bile kötu bi futbolcumuzun oldugunu dusunmuyorum ama yeterli verimi alamiyoruz.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 09, 2013, 22:26:12
Aklima Cisse geldi nedense, E.Saglam getirmisti, deli olmustum , ne yaptigini anlamiyordum sahada. Mustafa Hoca geldi, takimin belkide en faydali oyuncusu oldu, sampiyonlugumuzda cok buyuk katkisi olmustu.

Cogu sey hocanin elinde. Su andaki kadroda bile kötu bi futbolcumuzun oldugunu dusunmuyorum ama yeterli verimi alamiyoruz.

Jean Tigana getirmişti, düzeltme yapayım.

Aklımda böyle kalmış ama bende emin değilim, ukalalık olarak algılamayın, yanlışım varsa düzeltirse biri iyi olur.

keskinli

benim yaptigim bi tespitti, kimseye cevap olsun diye yazmadim
artik konulara cevap yazmaktan cekinmeye basladim valla
her alanda böyle varsayimlar olur
demirören degilde hasan arat olsaydi baskan,nasil olurdu simdiki durumumuz gibi..

futbolun dogasinda var bu
febede kimse alex demiyor simdi örnegin
isler kötüye gitseydi,avrupada bu kadar ileri gidemeseydi febe, herkes alexden bahsederdi
yollayanlari yerle bir ederdi taraftar
altini cizerek yaziyorum;
bana göre ileride yani ofansif oyunda fazla sorun yok
sorun mahalle maclarindaki kadar kolay gol yememiz,her macta ayni basitlik derecesinde gol yiyoruz
sol kanatta uguru begenmezken simdi uguru arar olduk,buda her seyi anlatiyor aslinda
saglam bi defansimiz,saglam kanatlarimiz olsa ayni durumda olurmuyduk?

CR7

savunmayı sadece savunma, hücumu sadece hücum yapmaz.

o  solda kimse olmuyorsa öndekine de bakmak lazım.

NoPasaran

Dentinho bu maç oynaması lazımdı en aından Pektemekten iyi olacağı kesindi..

Escude konusunda görüşüm aynı benim mesela. Escude oynsada idi sene başından beri en az 10 puanımız daha olurdu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net