Ana Menü

STSL 17. Hafta Beşiktaş 3 - Kayserispor 1 21.12.2012 20.00

Başlatan ilhan mansız_melis, Aralık 18, 2012, 09:53:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

McGregor 2 net pozisyon çıkardı helal olsun.

Toraman da iyiydi bence bugün.

Veli iki çok güzel pas attı onun dışında iyi değildi.

Bobo'yu o forma altında görmek beni de üzdü açıkçası.

İlk yarıyı galibiyetle kapatmak çok güzel oldu, eyvallah BEŞİKTAŞ !

Son olarak Holoskooo  :bjk
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Alıntı yapılan: DIABLO - Aralık 21, 2012, 21:59:46
Maçı izleyemedim ama şunu gördüm ki maya lar Beşiktaş liymis :)
mayalari bilmem ama bugün kötü oyunla mac kazandik
kayserinin gol pozisyonu cok daha fazlaydi
Toraman ve kaleciden baska iyi oynayan yoktu bugün
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Şansa aldık maçı resmen

İlk yarı peşpeşe gelen iki gol olmasa dönmedi bu maç..

Bu kadar kötü savunma nasıl yapılır aklım almıyor

Bize gol atamayan takım yeryüzünde zor olur herhalde

Beşiktaş in mutlaka yedek Kulübesini güçlendirmesi lazım resmen oyuncu sokamıyorum takım oyuna..

Gregor iyiydi..

Ersan için Üzgünüm ama yapacak bişey yok, olmuyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

Alıntı yapılan: keskinli - Aralık 21, 2012, 22:49:21
Alıntı yapılan: DIABLO - Aralık 21, 2012, 21:59:46
Maçı izleyemedim ama şunu gördüm ki maya lar Beşiktaş liymis :)
mayalari bilmem ama bugün kötü oyunla mac kazandik
kayserinin gol pozisyonu cok daha fazlaydi
Toraman ve kaleciden baska iyi oynayan yoktu bugün

İzleyemediğim iyi olmuş boş yere stres + sinir olacaktı :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 21, 2012, 20:58:20
Abi escude neden oynamiyor anlamiyorum

Escude sanırım çok kötü ya .. 2 maç falan oynadı galıba zaten belli bi halt olmadığı yoksa şu zamana kadar bu kadar savunma hatalarından sonra ıllakı oynatırdı yanı Escude'yi .

Bu arada 3-0 önde olduğumuz maçı bile sıkıntıya sokan bir takımız işte Beşiktaş'ta böyle bir takım ..  :)

Devrenin son maçını galibiyetle kapatmak güzel oldu, artık gerekli yerlere gerekli takviyelerle umarım 2. devreye bomba gibi gireriz .. Ziegler,Nene ve Volkan Şen bizim takımı gerçekten 1 kademe yukarı taşır ve harbiden sağlam bir takım oluruz ..

Bakalım ilerleyen günler ne göstericek ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

"Oyuna inanılmaz kötü başladık. Pas yapmalarına, araya koşmalarına izin verdik. Boş analar verdik, sadece savunmamızda olan bir olay değil bu. Forvetten itibaren savunmaya kadar açıklarımız oldu. Birkaç pozisyonda McGregor yerinde kurtarışlar yaptı. Daha sonra hamle yaptık ve oyunu dengeledik.

O anda savunma dağınıktı. Bobo çok pozisyon buldu. İkinci hamleyi yapamadık. Oyuna müdahale etmemiz gerekiyordu. Ersan'ın yerine Veli girdi, oyunu dengeledik. İnanılmaz güzel bir pasla gol attık. İkinci yarıya da iyi başladık. Oyuncularıma şunu dedim soyunmna odasında. 3-0 önde olan Beşiktaş'ın teknik direktörünün sesi kısılır mı?

Sürpriz değil bu başarımız. Çok iyi çalıştık, oyuncuları motive ettik. Yabancıların küçük sorunlarını çözdük. Bir aile tablosu çizdik. Bu ortamı sahaya yansıtmaya başladık. İyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Almeida'nin bir sorunu bile kurgumuzu bozuyor. Oyuncularımız inanılmazı başardılar. Hakkımızda bir sürü söylentiler ve ön yargılamalar yapıldı. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Her türlü fedakarlığı yaptılar. Can-ı gönülden kutluyorum hepsini. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Eskişehirspor maçı hayal kırıklığıydı. Baskı yemeden 2-2'ye gitti maç. Trabzonspor maçında son dakika kaçan gol ve 7 oyuncumuzun aynı anda yere atması. 8 puanımız daha olabilirdi.

Transfer için çalışıyoruz, takımın uyumunu bozmak istemiyoruz. Para dengelerini de bozmak istemiyoruz. Üst düzey oyuncular çok paralar talep ediyor. Alacağımız oyuncu kampa katılacak. Ziegler ile de görüştük ancak biz sol bek tercihini yurt içinden kullanmak istiyoruz. Birkaç oyuncuyu takip ediyoruz.

İkinci yarıda daha tempolu oynayacağız. Her takım hedeflerini belirlemiş olacak. Herkesin direnci olacak. Biz de bu direnci kırmak için uğraşacağız. Bizim de gizli hedeflerimiz var. Biz hedefimizi maç maç diye devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Maestro - Aralık 22, 2012, 01:01:47
Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 21, 2012, 20:58:20
Abi escude neden oynamiyor anlamiyorum

Escude sanırım çok kötü ya .. 2 maç falan oynadı galıba zaten belli bi halt olmadığı yoksa şu zamana kadar bu kadar savunma hatalarından sonra ıllakı oynatırdı yanı Escude'yi .

Bu arada 3-0 önde olduğumuz maçı bile sıkıntıya sokan bir takımız işte Beşiktaş'ta böyle bir takım ..  :)

Devrenin son maçını galibiyetle kapatmak güzel oldu, artık gerekli yerlere gerekli takviyelerle umarım 2. devreye bomba gibi gireriz .. Ziegler,Nene ve Volkan Şen bizim takımı gerçekten 1 kademe yukarı taşır ve harbiden sağlam bir takım oluruz ..

Bakalım ilerleyen günler ne göstericek ..

Zieglerin olmayacağı bence açıklamadan sonra çok net..Yabancı almak istemiyıruz dedi sol bek için yerli varmış. 10 gün içinde belli ıolur dedii..

İBB nin sol beki kimdi o bile çok rahat oynar uğurun yerine..ciddi ciddi uğur boralda sorun var anlamıyorum bu kadar kötü nasıl oynuyor

ilerde daha verimkli olur sanırım..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Uğur Boral + olarak en ufak bir şey yapmıyor .. Sanki oynamayı bilmeyen biri gibi ya hareketleri falan bi garip yani .

Ajan falanmıki acaba ciddi ciddi düşünüyorum bazen ..  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

NoPasaran

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 22, 2012, 01:11:16
Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 22, 2012, 01:05:22
İBB nin sol beki kimdi

Bizimle adı geçen Gökhan Süzen.

Hayır o değil ya..

Gökhan Süzen sol bek felan değil. Kaç maçtır izliyorum bildiğin sol kanat ;D

ya varya şu kıvırcık dur ismini unuttum kulakta şevval sam benzemez kimse sana deyince ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

ilhan mansız_melis

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Tempo konsunda bize yetişecek takım yok ligde, rakiplerin gücü yetmiyor bu tempoya.
Ama takım olarak savunmayı öğrenmemiz lazım.
Savunma kurgusu oturduğu zaman, çok daha iyi olacağız.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Colgado

Aslında hemen pres yapıp rakibi bozmaya çalışmak bizim için daha iyi.  Geriye yaslanınca problemler yaşıyoruz. Bunun içinde iki kanat oyuncusunun çok aktif olması lazım.
Kendi fikrim bu yönde.