Ana Menü

SSL 11.Hafta MP Antalyaspor:3 - Beşiktaş:5 (18.11.2012 / 19:00)

Başlatan beckyZWICKY, Kasım 16, 2012, 20:00:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Mcgregor,Mehmet Akgün,Toraman,Ersan,Uğur Boral,Necip,Fernandes,Oğuzhan,Holosko,Olcay,Almeida

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

şaka gibi maç 5-3 kazandık ne denir bilemedim :)
uğur ve mcgragor ne kotusunuz sız ya
almeıda necıp ve ferdı ıse mukemmeldı
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Sag ve sol bek bildigin olum..

Arkadas emre ozkan mi oynar yoksa  escudemi bilmem ama ugur oynamasin..

Hilbert e yine mecburuz..

Ayrica gregor.. Olmuyor..

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

eRe

soyle bır bakıyorumda son yıllarda ızledıgım en ıyı besıktası goruyorum bu sezon.fener macını saymazsak her mac kazanabılırdık
www.erdemeksi.com

El Colgado

Ikinci golü hemen yemeseydik daha rahat izleyebilirdik maçı.
Ismail 2 haftaya sahalarda galiba.
Ben Mehmet'i beğendim, goldeki kesmesi çok iyi. Bence arkada Mehmet önde Hilbert olabilir. Hilbert zaten 4400 motor Mercedes Amg, savunmaya da yardım eder. Şu Olcay kaç gol attı acaba? Quaresma'yı geçecek bu gidişle.
Tebrikler Samet Hoca, tebrikler Bjk. Inşallah devreye kadar maç kaybetmeyiz, devre arasında 2 transfere canavar oluruz.

keskinli

ilginc bi macti,ilk 15 dakikada maci koparabilirdik ama maci kaybedebilirdik
bugün futbol sansi yanimizdaydi
son saniyelerde kaybedebilcegimiz maci 5-3 kazandik
futbolcular cok kosuyor,cok yardimlasiyorlar
cok pozisyona girip cok gol atiyoruz
bunlar artilarimiz
cok pozisyon veriyoruz buda eksimiz
deplasmanda alinan bu galibiyet cok iyi oldu
tebrikler kartalim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Sezon başı sözde küme düşecektik pehhh..

Fazla söze gerek yok, EYVALLAH BEŞİKTAŞ !

Birde bu Uğur a2de bile oynıyamaz tam bir felaket.. Ayrıca Gregor'ında Cenk'ten bir fazlası yok gibi ..

Bu arada Geliyoruz mu ne ?  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Yendiğimiz maç sonrası eleştiri gyapmak istemiyorum ama..

Toraman Ersan yerine

Sivok Escude çok daha iyi bir defans olmaz mı ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda MP Antalyaspor 5-3 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aybaba, yaptığı açıklamada;

Oyuna iyi başladıklarını dile getiren Aybaba;"Oyuna iyi başladık, oyunu kontrol ettik. Zaten iyi hücum yapıyoruz, pozisyona çok giriyoruz. Pozisyon da verdik. Bütün sıkıntı 4-2'den sonra başladı. 4-2 öne geçmiş bir takımın pozisyon vermemesi lazım. Olcay'ın kenardan kat etmesi, arkasındaki alanı boş bırakması, aynı şekilde Holosko'nun da aynı şekilde alanı boş bırakması arkayı zor durumda bıraktı. Son 5 dakika inanılmaz stres yaşadık, 2 net pozisyonları vardı. 4-2'den sonra daha rahat olur, farklı şeye dönüşür maç derken elimizden gidiyordu. Bunda Antalyaspor'un istekli oyununun da rolü oldu" dedi.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Aybaba; "Çok mutluyum, oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Keyif veriyorlar, keyif alıyoruz, tabii ki son 5 dakika hariç. O sıkıntıyı içimizde yaşadık. Bol gol oluyor, pozisyon veriyoruz ve tek eksi durum da bu. Bir an önce bununla ilgili önlem almak lazım. Bu can sıkıyor. Mevcut oyuncuları bu konuya adapte etmeye çalışıyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyor. Sonuçta takım hücumu seviyor, çok koşmayı seviyor ve bu da bazı sıkıntılar yaşatıyor" dedi.

Son golün kendilerini rahatlattığını belirten Aybaba; "Son 5 dakika aklımdan çok kötü şeyler geçti. "Allah'ım umarım başımıza bir şey gelmez" dedim. Ama son gol bizi rahatlattı. Oyuncularımı kutluyorum, inanılmaz mücadele ediyorlar. Eksik kadroyu bir yerden bir yere taşımaya çalışıyoruz. Mevkileri değiştirmeye çalışıyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Taraftarımız da çok iyiydi, daha iyi bir Beşiktaş izletmek için her şeyi yapacağız" dedi.

Son olarak ise Aybaba; "Önümüze maç maç bakalım diye düşünmüştük, Ümraniye'ye gideceğiz ve hep birlikte konuşacağız, planlayacağız. Cuma günkü Akhisar Belediyespor maçı çok önemli, buna konsantre olacağız" dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

toraman ersan yerine ersan sivok olur. mehmet akgun iyiydi bence. hilbertten boyle kesme gordugumu sanmiyorum hatirlamiyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

o değilde 12 haftada 7 kez 3 ve üzeri gol atmışız
son 4 haftada 14 gol attık
forvet diyoruzda arkadaş bir takım daha ne kadar çok gol atabilir ki?
www.erdemeksi.com

El Colgado

Almeida bugüne kadar attığı 20 golün 17'sini Inönü'de 3'ünü deplasmanda atmıştı. O 3 golü de Ibb, k.paşa ve antep'e bu sezon. Bu maçta 3 gol birden attı. Hat-trick yapan futbolcunun topu alma hakkı olduğundan takım arkadaşlarına imzalatmış.

Grocbenn

Son 10 yılımıza baktığımızda kimler geldi geçti bu takım böyle pas kalitesi ile ve akışkan futbol ile oynayamamıştı.
Şuan Türkiye'de Beşiktaş'ın yaptığı dikine pası yapan takım yok.Bazen G.Saray yapabiliyor bunu.

Ben oynadığımız futbolu çok beğeniyorum.Geçtiğimiz senelerdeki gol ortalamasını katlamışız.Geçtiğimiz senelerde değil 3-5 gol atmak maç içerisinde 5 pozisyonumuz yoktu.

Bunların hepsinin temel kaynağı takım ruhu ve özgüven.Beşiktaş'ta yardımlaşmayan oyuncu yok.Birbirinin hakkında kötü düşünen adam yok.Bu 2 kriter o kadar olumsuzlukları öyle bastırdı ki bambaşka bir takım yarattı.

Olumsuzluk yok mu tabi ki var.Atıyoruz ama bir o kadar da yiyoruz.Beklerimiz felaket.Umduğumuz kaleciyi yine bulamadık.

Beşiktaş'ın hücumda ki ahenginde baş kahramanlardan biri bende dahil çoğu kişinin burun kıvırdığı Olcay Şahan.Dikine pas kalitesi ile oyunun temposunu müthiş arttırıyor.Dün bunu bir kez daha fakettim ve çok beğendim.