Ana Menü

SSL 11.Hafta Beşiktaş - Bursaspor| 09.11.12 20:00

Başlatan saldır beşiktaş, Kasım 06, 2012, 12:55:49

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Sivokun pozisyonunu tek benmi gördüm?
ayrica hocaya ufku dar diyenlere önyargilarini atmayi tavsiye ederim
besiktsta takim ruhu,oynanan ofansif futbol,pozisyon coklugu,yardimlasma son zamanlarin en iyi besiktasi bana göre hemde en zor sezonlardan birinde.
ölü denilen holosko ve necibin ayaga kalktigi,hasan  türk ve özyakup gibi genclerin takimin iskeleti oldugunu kimse unutmasin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Alıntı yapılan: IL Capitano - Kasım 10, 2012, 10:47:07
Penalti degil bence, futbol oynayanlar bilir. Kimse sol topuguna aldigi az bi temasla o sekilde ucmaz. Cok bariz bi sekilde kendini atiyor.

Sol topuğuna temas geliyor, ayağını yere basamayınca sağ ayağının arkasına çarpıyor sol ayağı ve takılıp düşüyor. Küçük takım falan belki ama bende oynadım yani, böyle bir genelleme yapılamaz. Yıllarca hakemlik yapmış adamlar bile aynı pozisyonda birbirine giriyor biri var derken diğeri yok diyor.

Bence penaltı, sizce değil bu kadar basit.

Ve son olarak, keskinli'ye sonuna kadar katılıyorum.

Cem Goren

Hepsini geçtim dakika 88de holosko çıkıyor toraman giriyor. arkadaş maç 3-3 neden defansif adam alıyorsun. -evet belki kadronda adam yok ama bu şekilde yapma Burası Beşiktaş ve beraberliğe yatmaya kalkma-

söyleyeceklerim bu kadar.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

Hakli olabilrsin Erhun. 3-5 defa yine baktim, temas olabilir ama dususu yinede abartili geliyor , bide aci kapaninca iyice atti gibi  ama cözmek zor.

Hocanin orta sahamiz tamamen dustugu icin Toramani aldigini dusunuyorum. Kadro cok kisitli. Takviye sart.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Bide bende, bence penalti degil dedim, illa sende benim gibi dusun filan demedim. Yanlis bi anlasilma olduysa kusura bakma.

El Colgado

Pozisyon penaltı.
Sabah gazetesi Beyhan Beyarslan iyi yakalamış teması.
Bakmanızı tavsiye ederim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ERHUN

keskinli

Zaten kaleciyi gecmis,acisi iyi vurdugunda gol olacak neden atsinki kendini?
hakem hakkinda sunuda diyebiliriz sivokun ceza sahasi boyunca cekildigini niye görmezsin?

IL Capitano

Aci o kadar iyi degil, iki bursali var topla kale arasinda. Kirmizi kartta bu yuzden cikmadi bence.

Hakliymissin Erhun. LigTvnin özet göruntulerinde bu kadar acik gözukmuyordu.

ERHUN

Alıntı yapılan: keskinli - Kasım 10, 2012, 15:33:18
Zaten kaleciyi gecmis,acisi iyi vurdugunda gol olacak neden atsinki kendini?
hakem hakkinda sunuda diyebiliriz sivokun ceza sahasi boyunca cekildigini niye görmezsin?

Korner poziyonundan bahsediyorsunuz sanırım. Onu çok geç fark ettim bende. Fark etmeyen bir çok kişi var herhaldeki pek konuşulmadı.

IL Capitano

Ersin Develi

Alıntı yapılan: keskinli - Kasım 10, 2012, 12:31:20
Sivokun pozisyonunu tek benmi gördüm?
ayrica hocaya ufku dar diyenlere önyargilarini atmayi tavsiye ederim
besiktsta takim ruhu,oynanan ofansif futbol,pozisyon coklugu,yardimlasma son zamanlarin en iyi besiktasi bana göre hemde en zor sezonlardan birinde.
ölü denilen holosko ve necibin ayaga kalktigi,hasan  türk ve özyakup gibi genclerin takimin iskeleti oldugunu kimse unutmasin

Ön yargılı değilim abi.
Samet Aybaba'nın vizyonu nedir? Oyun anlayışı nedir?
Önceden büyük takım çift forvet oynar deyip Beşiktaş'a gelince tek forvet oynatması nasıl bir vizyona sahip olduğunu gösteriyor.Çünkü kaybetmekten korkuyor,eğer bir sistemi varsa atıyorum çift forvet oynamak gibi,bunu ne pahasına olursa olsun yapması gerekiyor.

Oğuzhan'ı mecburiyetten oynattığını düşünüyorum,öyle olmasa idi Oğuzhan'ı oynatmak için 7-8 hafta ya da Veli'nin sakatlanmasını beklemezdi.
Hasan Türk diyorsun da,onun oynamasını bekliyorsan Uğur'un sakatlanması gerekiyor aksi halde oynaması imkansız.Şekil a'da görüldüğü gibi
Dakika 91 Skor 3-3 Holosko çıkıp İbrahim Toraman giriyor.Bunun iki açıklaması var; Ya skoru korumak ya da Toraman'ın alacağı maç başı ücrete peşkeş çekmek,Ki her iki durumda karar facia benim için.
Almeida'dan sol açık yaratmaya çalışırken nasıl bir hayal dünyası vardı merak ediyorum.
Ufku dar dedim gayet iyimser yaklaşmışım.

Ya da bunları boşver abi
Bana Mehmet Akyüz'ün sağ bek oynamasını izah et lütfen.!

keskinli

Ersin ben sana ne desem anlasayamayacagiz
sen korkak diyorsun ben son senelerin en ofansif takimi diyorum atilan gol sayisina girilen pozisyonlara bakarsan anlarsin
ben bitmis futbolculari ayaga kaldirdi diyorum sen bana akyüz diyorsun
denedigi mac ofspor be kardesim orada bi seyler denemesinde nerede denesin?
o macta kim nerde oynarsa oynasin sansini iyi kullanmaliydi

alternatifsizlikten dolayi bi seyler denemek gerekiyor
Bu kadar aciklamaya ve cevaba ragmen seninle yinede anlasamayacagiz
en iyisi fazla uzatmamak gerek

NoPasaran

Valla goruntude olsa bence penalti degil..

Resim karesi bizi bence aldatiyor cok bariz kendisini atmis yere veli..

Besijtasin pas yapan orta sahaya ihtiyaci var

Necip ve veliye degil

Ayrica sag ve sol bek sikintisi var

Bunlari atlatacaktir ins

Samet hocanin aciklamalarini dinleyince ben mutlu oluyorum yalan yok cok mertce konusan bi hoca o yuzden artik kizmiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

Bana göre Samet Aybaba elindeki kadroya göre müthiş top oynatıyor.O konuda kendisine kızamam.Son 3 yılın en iyi Beşiktaş'ını izliyoruz bence.

Tek kızdığım nokta sezon başında kadro darlığı sıkıntısını öngörememesi.2 Hamleyle bu takım şuan lider bile olabilirdi.