Ana Menü

SSL 8.Hafta / Beşiktaş - Trabzonspor \ 21 Ekim Pazar / 19:00

Başlatan CR7, Ekim 17, 2012, 20:19:55

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

keskinli

görüsme olumlu sonuclandi
ama quaresma efendi sözünden geri döndü
bunu birinci agizdan baskandan dinleyebilirsin ama simdi neredeydi konu bulamadim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Ersin Develi

İndirim yaptığı fiyattan 3 yıl sözleşme uzatmak istedi Quaresma bunu kabul etmedi

keskinli

NTV’ye konuşan Orman, “Quaresma, takımın en yüksek ücret alan oyuncusu. Geçen sezon paralarını alamayan oyuncular varken takım ruhu yaratamazsınız. Kendisine bu ücretin çok yüksek olduğunu ve gitmek istiyorsa gidebileceğini söyledik. Geçen hafta Quaresma ’3 milyon Euro’ya iniyorum’ demiş. Oyuncu geçen hafta 3 milyona inmiş. Bu hafta tekrar 3 milyon 750 bin Euro’ya çıkmış. Quaresma konusu kapanmıştır. Kontratının gereğini yerine getireceğiz. Benim açımdan bu iş bitmiştir” dedi.

‘Alex’le kıyaslanamaz’

Quaresma’nın yanlış yaptığını vurgulayan Orman, “Bu çocuk oyuncağı değil. Geçen hafta ineceksin, bu hafta çıkacaksın. Olmaz. Beşiktaş, Katar’dan önceki durak olmayacak. Ayrıca kimse Quaresma’yı Alex ile kıyaslamasın. Alex ile Fenerbahçe’nin elde ettiği ortada. Quaresma ile elde edilenler de ortadadır” diye konuştu. Takımın kötü gitmesi halinde Quaresma konusunun sürekli gündeme geleceğinin hatırlatılması üzerine Orman, şöyle konuştu: Beşiktaş bu işten zarar görecekse herkes zarar görecek. Menacerlik komisyonu yüzde 20 oranında. O zaman o bu komisyonda 500 bin Euro insin. Ayrıca iki sezon sözleşme teklifi yaptık. Tabii ki elimizdeki oyuncuyu kullanmak isteriz. Ama koyduğumuz prensibi çiğnersek bittiğimiz gün olur...

Ersin Develi

3 Milyona indiği sonra tekrar 3.750 ye çıktığı hafta hangi hafta?
Fenerbahçe maçı haftası mı?

keskinli

tarihleri tam hatirlamiyorum,önemlide degil
birinci agizdan yani besiktasin baskanindan agzindan gelismeleri duyduk
iniyorum demis sonra vazgecmis
dolayisiyla fazla lafa gerek yok,kalkipta yalan söyleyecek hali yok baskanin

Ersin Develi

:)

Daha Başkan seçilmeden Quaresmayı göndereceğim diyen.
Quaresma Türkiye'de değilken kadro dışı bırakan.
1 kuruş indirim yapsa daha bu oynayamaz diyen ardından indirim yapmasını bekleyen Fikret Orman'mı?

keskinli

nerden böyle duyum aliyorsunuz merak ediyorum
böyle bi sey demis olsa bile sonuc itibariyle bi seyi degistirmez
bu dediklerin dogru olsa bile,(ki bana inandirici gelmiyor)  besiktasa baskan secilmis
secilmeden önceden verdigi sözleride tuttugu icinde helal olsun derim

Ersin Develi

Abi bulabilirsen Başkan'ın adaylık sürecinde Bjk Tv deki konuşmalarını izlemeni tavsiye ederim

El Colgado

Daha başkan seçilmeden Quaresma'yı göndereceğim dediğini duymadım. Eğer varsa belgesi görmek isterim. Zira böyle bir düşüncesi varsa play off'larda oynatılmazdı diye düşünüyorum.
Bir oyuncunun kadro dışı bırakılması için ülke sınırları içerisinde olacak diye bir kural yok. Ki Q7 euro2012'deydi, benchte biblo olarak ülkesine hizmet etti. Tabi ben buna kadro dışı demiyorum, sadece adama takım bul demişler. Koskoca Quaresma'ya ise bir tane bile teklif gelmedi.
Transfer sezonu bittikten sonra ise görüşmeler yapılmış Q7 indirime gitmediğinden ve senede 50 maç oynayanın 400 bine oynadığı yerde adaletsizlik olacağından kadro dışı bırakılmıştır. Burada şunu da eklemek isterim; sadece para değildi önemli olan performansı da beğenilmiyordu. Öyle ki Samet hoca Q7 takıma gelse bile yeni düzene ayak uydurması gerektiğini ve kendi planına uygun oynaması gerektiğini ifade etmiştir.
Belli bir zaman sonra buraya çok dikkat Q7 kendisi başkanla görüşmek istediğini belirtmiş ve 750 bin euro indirime gidip ülkesine gitmiştir izinli olarak. Başkan bunu da kabul etmedi ama Tamer Kıran kulübün belirlediği parayla 3m€ arasındaki farkı cebinden ödeyeceğini söyleyip başkanı ikna etmiştir. Q7'ye telefon açılıp şartlarım kabul edildiği söylendiğinde Q7 vazgeçmiştir.
Olayı yeniden özetledim kronolojik olarak, bundan gayrı tek cümle kurmayacağım.
Lekum dinikum veliye din.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

keskinli

neyse ikili mücadele girmeye gerek yok
son olarak sunu söyleyebilirim,ben baskanin söylediklerine inaniyorum
indirime gitmis sonra sözünden dönmüs.bunu ne quaresma nede menejeri yalanladi
sonuc itibariyla quaresma besiktasin arsivlerinde anilacak bi futbolcu
ne kadar heyecanlanmistik geldiginde ama yalanmis
kalitesini inkar etmem,ama bizde tutmadi
artik ileri bakmak gerekiyor

K.D

bu taraftar y.d 'nin her sözüne inanırken nasıl oluyorda beşiktaş için doğru düzgün bir şeyler yapmaya çalışan ve eksikleri olsa bile en azından şu an
beşiktaş kulübünün başkanı olan bir insanın söylediklerine inanmıyor.

ben bunu algılayamıyorum.uzun zaman sonra okuyabildim son mesajımdan sonra yazılanları ve ahmet abinin söylediklerine yerden göğe kadar
katılıyorum.ve hala önceki mesajlarımda yazdığım görüşleriminde arkasındayım kim görüşlerimi nasıl bulursa bulsun!!

not:amacım tartışmayı tekrar uzaktmak değil ama uzun zamandır nete giremediğim için yorumumu şimdi yazabildim.q7 konusu kapanmış olsun böylece.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)