Ana Menü

STSL 4.Hafta BEŞİKTAŞ:3 - Elazığspor:0

Başlatan unicorn, Eylül 13, 2012, 19:43:02

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

hakeme laf söylemek yanlış.

sivokun pozisyonu kırmızı ama dışarıda. içeride değil.

böyle bir galibiyet çok güzel.

maç içindekiler;
Olcay kale dibinde çok telaş yapıyor. geçen hafta direkten dönen top,bugün boş kaleye atamadığı top.
keşke bunu da geliştirse,sakin olsa biraz.
necip ilk yarı kötüydü ama 2. yarı golle birlikte kendine geldi,en iyilerden oldu.
fernandes zaten hep iyi.

bu takımı çok seviyorum.
tebrikler.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Bu takım yenilsede böyle yenilsin hiç sesim çıkmaz ..

Geçen seneki ruhsuzlardan sonra vallahi ilaç gibi bu takım ..

Geçen sene en iyi oynadığımız maçta bile 2 gol zor atıyoduk, gol sorununu bi nebzede çözmüş gibiyiz sanki .. Kısacası bu akşam herşey güzeldi umarım bu başarılı sürecimiz daimi olur ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: djinonu - Eylül 17, 2012, 22:22:59
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Eylül 17, 2012, 22:06:43
hakeme bela okunacak bir maç olduğunu düşünmüyorum..

o pozisyonun tekrarini sende gördün o serefsiz orhanin nasil erkani cekistirdigini sonra olcay ve almeidayla hirpalasmasini...yan hakem görüyor kör degil serefsiz ama bizimkiler sanki olay yaratmis gibi cezalandiriliyor.
bir mac [kurallara uyalim!oto edit]lik yapmadan duramiyor bu hakemler!

o yüzden bu sinir. fuzuli bir sari kart önümüzdeki haftalarda bu sari kart olmasaydi diyecegiz.

cevap olarak yazacağım şeyi volkan abi ve yiğit yazmış.. Yok illa bela okunsun hakeme denilirsede bence onu elazığ takımının yapması daha doğru bizim yerimize.. Maç durgunken cesaretli olup sivok'a kırmızıyı verseydi ve dışarda mı içerde mi tam göremedim ama penaltıda verse çokta ses çıkmazdı.. takımımızın 10 kişi kalıp geriye düşmesi olsaydı bu maç böyle rahat olmazdı..

Orhanın pozisyonuna gelince.. Çokta abartılmaması gerek bence.. Takımı 3-0 geride ve öyle bir an.. sinirler gerilebilir eyvallah.. ama bizim oyuncuların sakin olması gerek.. ateşlemek yerine profesyonel davranıp saldırmayıp sadece orhana kart göstertebilirlerdi..

neyse maç yerine bunları konuşmak doğru değil bence.. iyi futbol ve iyi bir galibiyet.. tadını çıkarmak gerek :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

saldır beşiktaş

Takımın hırsı gerçekten takdire şayan.
3-0'dan sonra hâlâ aynı hırsla gol aramaları, oyuncuların ne kadar arzulu olduklarını gösteriyor.
Özgüven kazanmaları açısından şu 3 maç çok iyi oldu.
Umarım yakaladığımız bu hava sezon boyu devam eder.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Futbolcularımız onur mücadelesi yapıyorlar.

Aykut'a,Fatih'e ve diğerlerine biz de varız mesajı veriyorlar.

Eyvallah Beşiktaş..
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Grocbenn

Takımdaki arkadaşlığın,Ekip olabilme ruhunun emaresini bu maçta çok net görülmüştür.

Maçın 90. dkında yerden yatan takım arkadaşına tepki gösteren rakip takım oyuncularının üzerine yürümek bunun en büyük belirtisidir.Genel anlamdaki oyun beni tatmin etmedi ama mücadele müthişti.Başarıya ulaşmak için en önemli temel unsur takım olabilme olgusudur.Bunu yakalamak bu sezon için çok farklı yerlere götürebilir bizi.Yeterki devreye kadar bu yarıştan kopmayalım.

Bu maçı bize orta sahamız aldırdı.Bu kadar net.Öyle bir Veli vardı ki hayranlıkla izledim.Şuanda Türkiye'de böyle oynayan bir orta saha yok.2 maçtır yediğimiz pozisyon sayısı en fazla 3 veya 4.Rakipler 2 maçta zayıf olabilirler ama bu mücadeleyi de göz ardı etmememiz gerekir.

Çok zorlu 4 maçlık bir fikstüre giriyoruz.Bu 4 maçlık seriden(G.Antep,Sivas,Trabzon,Fener) alabileceğimiz min 9 puan bizi sezon sonuna kadar yarışta tutar.

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !