Ana Menü

STSL-2.Hafta BEŞİKTAŞ - Galatasaray // 26.08.2012 - 21.45

Başlatan eRe, Ağustos 22, 2012, 22:29:04

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

keskinli

serefsiz emek hirsizlari!
resmen galibiyetmizi hileyle elimizden aldilar
her ne kadar ilk gollerde rakibin hatasi olsada hirsli oyunumuz ve yer yer iyi paslasmalar bana ilerisi icin ümit verdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

çok sinirliyim maç hakkında yorum yapamıcam şuan ve sinirim geçene kadar.. Tek aklımdan geçen Burak Yılmaz ŞEREFSİZİ! Binlerce kişi tüm sülalenle andı seni bu gece rahat uyu it şerfsiz! Yan hakemde tam şerfsiz! ulan ne gördünde orta hakem penaltı vermiyorken penaltı var diye ısrar edip penaltı verdirdin! ulan bedavadan şerefszlikle galibiyetimizi çaldılar!! hepiniz rahat uyuyun bu gece!! karınızla sevdiğiniz kadınla beraber çok ağzımda dolaştınız!!!

maç hakkında tek birşey sorucam sinirliyim.. BU Escude denilen adam hiç gördünüz mü sahada? ben mi kördüm?? hiç gassarayın araya attığı toplardan kestiği oldumu? yada hava toplarından?!??! kaçan adam kestiği??
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

K.D

ceza  alıca baştan söylüyorum ama razıyım.

ben böyle [edit]ocuğu ne hakem gördüm ne takım gördüm ne forvet gördüm,tek kelimeyle hepsi ŞEREFSİZDİ!

Bir maç ancak böyle katledilebilir.NEFRETİMSİN GAYSARAY AND ULTRAVESTİ BURAK!

Ben bir gaysaraylı olsam UTANIRDIM ÖYLE ŞEREFSİZCE BİR PENALTIDAN GOL ATMAYA!YAZIKLAR OLSUN.

Ama alışmış bunlar zaten böyle gol atmaya,adi pislikler.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Söylenecek çok söz vardı maç için ama içimden gelmiyor yemin ederim..

Allah belanı versin senin gibii Hakemin..

Kimseye bişey diyemem tamamen Hakem hatası..

Ancak demeden edemeyim

Cenk
Olcay
Pektemek
Boral
Toraman (Kötü oynamadı ama )

yerine

Gregor
Quaresma
Yabancı yeni forvet
Drenthe
Bir tane çok iyi orta saha (Fernandes geride oynamalı) (Colman olabilir)

alınırsa çok can yakarız :)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

Beşiktaşta oynadığında demiştim kız gibi oynuyor rüzgar esse yere atıyor kendini sonunda gerçek formasını buldu burak bey
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ERHUN

Maça girerken, tribünde Quaresma lehine, Fikret Orman aleyhine denilenleri duydum. Maç öncesi Olcay'a Holosko'ya küfür edenler, maç sonu koçum falan nasıl dönüyor ya. Taraftar profilimiz böyle herhalde. Maç öncesi bunlar bize 5 atar, maç sonu çok iyiydik doğrandık. 180 bu kadar olmaz ya. Bu arada bu hakemler varken daha da maç izlemem diye yemin etmek istemiyorum maç siniriyle ama bu kadar eşrefsiz, bu kadar allahsız olunmaz. Ter ulan bu alın teri, hakkımızı yiyorsunuz. Fazlasıyla çıkar inşallah.

ERHUN

Takım hakkında yorum yapayım. Herkes görecek bu takım takır takır top oynayacak, en başından beri inanıyordum hala inanıyorum. Kadroda sadece Escude'yi beğenmedim, Umut'u çok kaçırdı ama daha ilk maçı diye yüklenmek olmaz. Umarım o da düzelir. Holosko'yu Samet hoca iyi kullanacak gibi gözüküyor. Haydi be oğlum, arada sallamış olsam da Manisa'da önüne 3 forma koydular sen Beşiktaş'ı seçtin ya, o günden beri çok seviyorum seni. Göster kendini, kap formanı. Göster Holosko'nun boş futbolcu olmadığını.

El Maestro

Emek Hırsızlarına Karşı ŞEREF'inle Mücadele Ettiğin İçin Teşekkürler BEŞİKTAŞIM!

burak yılmaz denen kansıza yakışan en güzel forma bu sarı kırmızı forma, kişiliğinin takımını buldu.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Bu yaptıkların bize yaşattığın acı üzüntü sinir stres çoluğundan çocuğundan çıksın. evin barkın yansın gözümün önünde su dökersem orospu çocuğuyum burak yılmaz.

söyleyeceklerim bu kadar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 27, 2012, 01:56:03
Bu yaptıkların bize yaşattığın acı üzüntü sinir stres çoluğundan çocuğundan çıksın. evin barkın yansın gözümün önünde su dökersem orospu çocuğuyum burak yılmaz.

söyleyeceklerim bu kadar

+Rep

Düşüncelerime anca bu kadar net tercüman olabilirdin ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Neden haklı ya da haksız bizim lehimize bir penaltı çıkmaz şu derbilerde?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Simurg

havalarını indirdik şu amelesarayının
İkinci glü kolla elle attılar 3. golde hakemin hediyesi
En kötü haliniz kümeye düşün derlerken yıktık ortalığı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Grocbenn

Hak ettiğimiz galibiyeti şerefsiz Burak,Yan Hakem ve Bülent Yıldırım yüzünden alamadık.Yazık oldu.Müthiş bir özgüven olacaktı bizim için.
Futbolun %60'ı özgüven bence.İlk yarıdaki ürkeklik bizi mahkum kötü oynamaya itti.Ama 2.yarıda oyunu dengeleyince her dakika artan özgüven ile daha iyi oynadık.
Fakat S.Aybaba ve Yönetim bu maça aldanarak biz bu sezonu bu kadroyla götürürüz derler ise sonumuz facia olur.Bu takım bu kalitesiyle ilk 5'e bile giremez.Çok yetersiz bir kadro var elimizde.Mutlaka takviye gerekiyor.
Pektemek bu sezon çok zor artık.O yüzden elimizdeki forvetlere bakılır ise mutlaka çok iyi forvet şart.
Orta sahaya iyi bir adam şart.Sol açığa bir adam şart.
Bu maç aldatmasın.Her maç bu konsantrasyon ile oynanmaz.Bakmışsın 10.haftada FB-GS'den 15 puan yemişsin ruhun duymaz.
Dün sahada bir ismi çok beğendim.O da Veli.Müthişti.
Tipiyle ve oyun tarzıyla bana Gattuso'yu hatırlattı.