Ana Menü

2012-2013 STSL-1. Hafta İstanbul BB-BEŞİKTAŞ 19.08.2012 20.00

Başlatan ilhan mansız_melis, Ağustos 16, 2012, 21:28:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Takımı beğeniyorum ama dün oynanan oyunu beğenmedim. Veli sakatlanınca korktuğum başıma geldi. Necip yeter artık ya, 1 adım ileri git arkadaş. Hep geri hep geri yeter vallahi. Bu takım tek forvet oynamaz. Elimizdeki malzeme buna izin vermez. Almeida ortada Pektemek sağ kanat başladık olmadı. Biraz zaman sonra Pektemek ortaya Almeida sol kanada geçti yok yine olmadı. Almeida'nın yanına adam şart, Pektemek'i çok seviyorum oynasın istiyorum ama bahsettiğim "Almeida yanı adam" o değil sanki. Son zamanlarda takip etmedim ama eski performansını düşününce Martins öyleydi. Martins dedim diye illa "siyahi istiyorum" zannetmeyin. Tip olarak öyle bir forvetten bahsediyorum, transfer işi git gide zorlaşıyor geldik ayın 20 sine.

Tekrar maça dönersek, takım iyi değildi ama daha ilk haftadan başlamak bence adamlığa yakışmaz. Kimlere ne şanslar verildi, kendi içimizden diyebileceğimiz birini mi hemen harcayacağız? Maç sonu kameralara "Quaresma Quaresma" diyenler bir bitin artık ya.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 20, 2012, 11:18:57
denildiğine göre takımı sağlam oynuyormuş niye değişiklik yapsın?

kural mı var "illa oyuncu değiştireceksin" diye.

Orta saha oyuncuları 70'ten sonra oyundan düştü.
Ondan sonra, etkili olmaya başladı Beşiktaş.
Hamle yapması gereken anda yapmadı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Almeida zaten hiç tek forvet oynamadı. oynayamaz zaten.
werder bremende almeida-pizarro mükemmel oynuyordu.
bizde malesef öyle bir adam yok yanında oynayacak.
pektemek kanatta oynamış sanırım pektemekten kf olmaz. adam ikinci forvet oynar.
bu takım da 4-4-2 oynar 4-4-1-1 oynar ve oğuzhansız oynamaz.

defansı kurun.
ortasaha oğuzhan-fernandes-hasan türk-olcay
o 1-1 veya 2 de pektemek-Almeida
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ağustos 20, 2012, 12:30:03
Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 20, 2012, 11:18:57
denildiğine göre takımı sağlam oynuyormuş niye değişiklik yapsın?

kural mı var "illa oyuncu değiştireceksin" diye.

Orta saha oyuncuları 70'ten sonra oyundan düştü.
Ondan sonra, etkili olmaya başladı Beşiktaş.
Hamle yapması gereken anda yapmadı.

:ok

El Colgado

İbb'ye daha önce de defalarca puan kaybettiğimiz için fazla eleştiri yapmak istemiyorum.
Ama şu cümleye eleştiri yaparım. '' Veli çıktıktan sonra oyundan düştük. ''
Madem Veli'ye bu kadar bağımlısın bu adamın sakatlanacağını hiç hesaba katmaz mı bir TD?
Zira tabi oyundan düşersin, neredeyse 1.5 yıldır bi'şey yapmayan Necip'ten medet umuyorsun.
Pektemek gerçekten bu takımın forveti ve oyuncusu değil bunu çok iyi anladım, kimse kusura bakmasın.
Gelecek hafta ak mı kara mı belli olur.
Hee bi'de ben olsaydım, çok ciddi söylüyorum 4 orta saha ile oynarım.
Oğuzhan-Hasan Türk-Fernandes-Veli
Önlerinde Olcay
İlerde Holosko
Tabi 4 orta saha oyuncusunun da mücadele gücü sürekli yüksek olmalı, ileri-geri.

eRe

Veli gördüğüm sag açık oynuyordu. Anlamadığım Veli sakatlandiktan sonra Necip ne alaka. Tüm oyun sistemin değişir. Al Oğuzhan'ı. Veya al Emre Özkan'ı sol açık Ugur yap. Aklım almadı Necip neden girdigini
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

almeidanin yanina yakinda baros gelir,böylelikle yalniz kalmaktan kurtulur
maca canli bakamadim
özetlerde belediyenin biraz üstünlügü vardi bu dogru ama belediye kötü takim degil
karsisinda oynayan her takimi zorlayacak gücleri var
bizde yeni bi yapilanma icerisindeyiz,takim haline gelmek kolay olmuyor
hepimiz biliyoruzki bizim icin zor bi sene olacak,fazla bi beklentiye girmek yanlis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Ersin Develi

İlk maçın günahı olmazmış derler doğrudur ama sevabı da çoktur :)

İlk maç olması nedeniyle teknik detaya fazla giremiyoruz ama oynadığımız oyun oynayacağımız oyunun teminatı ise vay halimize.
Schuster'den sonra hucüm yapamadık yine yapamıyoruz.
Her ne olursa olsun Beşiktaş sahaya her zaman favori çıkar bu düşünceyle sahaya çıkmıyoruz ne yazık ki
Alt yazıda Samet Aybaba'Nın açıklamasını okudum diyor ki 1 puan bizi Gs maçı için motive etti
Böyle bir açıklama olamaz eğer Beşiktaş aldığı 1 puana seviniyorsa büyüklükten bahsetmek doğru olmaz

Birde Quaresma fakötürü var oraya girmeyeyim en iyisi :)

CR7

Hay Quaresma'ya arkadaş ya.
adam belli ki gidecek unutun artık.
Baros - Almeida iyi 2'li olabilir.
şu hali bile korku yaratır barosun pektemek'e nazaran.
ayrıca 2 forvet de rahatlıkla oynarız.

ERHUN

Zenit'le uzun zamandır Lazovic için görüşüyoruz. Baros 2004'te parladı, o yıldan itibaren 3-4 yıl iyiydi ama şuan hiç beğenmiyorum. Rakip 1 metre ilerideyken kendini yere atan biri işte neyini beğeneyim. Zenit'e Quaresma'yı teklif etsek Lazovic'e karşılık veya Lazovic'in yanına bir adam daha orta yol bulunabilir.

keskinli

quaresmayi geseden baska isteyen yok
onlarinda amaci az bi parayla ses getirecek transfer yapmak
tutarsa terim efendinin havasi artar,tutmazsa ellerindeki istenmeyen bi adami yollamis oluralr
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin