Ana Menü

Galatasaray- Fenerbahçe | Süper Kupa | 20:55 - ATV - AHABER

Başlatan NoPasaran, Ağustos 12, 2012, 02:26:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

ERHUN

eRe

sans eserı bır gol daha.buarada ortam gerıldı bıraz bırbırlerını yesınler
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

tribünlerde istenmeyen olaylar istiyorduk. başladı :hehe
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

gs 2 yı attı bu seferde hakem hatası golu getırdı bu mac bıtmez
www.erdemeksi.com

ERHUN

Kuyt attı 2-2. Engin kırmızı kart.

Ben hayatımda bu kadar şerefsiz bir futbolcu daha görmedim herhalde.

eRe

engın cok serefsız bır futbolcu ya her mac bu adam boyle
www.erdemeksi.com

ERHUN

ERHUN

eRe

o degılde egemen cok kotu olmus ya adam nasıl boyle bozuldu anlam vermek cok zor 3 mac 3 kotu oyun
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Egemen gibi oyuncuları çok abartıyoruz durum bu..

Daha oturaklı takımlarda sırıtıyorlar..

Ayrıca hakeden takım Kazandı.

Fenerin sorgulaması gereken 31 dk 10 kişi oynayan takıma karşı pozisyonun yok

Galatasaray melo ufalıji ve burakın gelmesi ile nasıl olacak tahmin edemiyorum

Anadolu takımlarının işi çok zor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Fenerbahçe şans eseri gol bulana kadar çok kötüydü.

Mert o golü nasıl yedi hayret bir şey ki bence iyi bir kaleci.

Türkiye'den bir oyuncu alma hakkın var deseler kesinlikle Selçuk İnan derim. Bu sezon Umut'a da Burak'a da çok gol attırır.

Engin kadar şerefsiz bir oyuncu yok. Ne olursa olsun hakemin yakasına yapışmak nedir yahu ?

Bakalım meşalelerden dolayı Gs'ye ceza gelecek mi ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Grocbenn

Bence dün G.Saray ne zaman istese gol buldu.Ben Melo'suz G.Saray'ı bu kadar iyi beklemiyordum.Forveti Elmander-Umut olan ve durmadan basan bir takım F.Bahce'ye top yaptırmadı.Bence oyun olarak da ezdi.
F.Bahce'yi Stoperleri,Orta sahasıyla çok ama çok kötü buldum.Eğer Emre gibi bir orta saha bulamazlar ise çok erken havlu atarlar Aykut falan da kimse kalmaz.
Dün iki takımında yedek olarak giren oyuncularına bakıyorum.Bir tarafta Krasiç,Sow ve kulübede Stoch,Diğer tarafta Amrabat ve oynamayan Melo,Burak Yılmaz.Birde Beşiktaş'a bakıyorum M.Akyüz,Holosko.
Ne kadar iyi niyetli olursak olalım bu kadrolar ile bir sezon yarışmak ve onları geçmek mucize gibi.

ERHUN

Dün gece yazacaktım giremedim nete şimdi yazayım.

Meşalelerden dolayı Gassaray'a ve Fenerbahçe'ye ceza vermeliler.

TFF'deki (yanlış hatırlamıyorsam 41.ci madde 1.bent-dün Ahmet Çakar söylemişti) bir maddeye göre Engin'e en az 5 en fazla 10 maç ceza verilmeli. Ancak geçen sene Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta bir takımın kalecisi (sanırım TFF 1.Lig maçıydı) Cüneyt Çakırı itmiş ve 20 maç ceza almış, sonra itirazlarla 12 maça düşürülmüş. İtmeye 20 maç verenler, boğaza yapışmaya kaç maç verecekler?

Gassaray'ın ve Fenerbahçe'nin ilk golleri temiz, bir şey yok.

Gassaray'ın ikinci golünden önce Kuyt'a iki yerde bariz faul var.

Fenerbahçe'nin ikinci golünden önce el olduğunu düşünmüyorum. Baroni orta açmaya çalıştı ayağını ıskaladı eline çarpıp önüne düştü ben olsam el vermezdim, pozisyon devamında ofsayt falanda yok. Umut ofsaytı bozuyor.

Gassaray'ın üçüncü golü zaten komedi. Çizgi hakemi ve birinci hakem net görüyor bir şey demiyor işgüzar bir yardımcı hakem penaltı diyor. Umut'un sağ ayağı yere sağlam basıyor aynı şekilde Caner'in sol ayağı da yere sağlam basıyor. Umut, Caner'in görünce sol bacağı kırıp kendini yere atıyor düşerken Caner'in sağ ayağı Umut'un sağ ayağına hafif temas ediyor ama sert bir temas olsa ayağı olduğu gibi düşmez, yana doğru kesilir.

Sonuç olarak Gassaray'ın daha iyi oynadığı ama hak etmeden kazandığı bir maç oldu.

Gassaray'da Dany bildiğimiz gibi, geçen sene Gaziantep'te nasıl oynuyorsa öyle oynayacak gibi duruyor iyi transfer. Umut her zamanki gibi çok çalışıyor ama böyle adilikleri ben hiç bir futbolcuya yakıştırmıyorum. Burak'ı yedek bırakabilir Umut-Elmander ikilisi. Amrabat'ın ben hâlâ patlayacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe'de Topal'ı beğenmedim. Krasic fazla süre almadı ama istatistikleri fena değildi. Egemen kesinlikle bizde ki Egemen değil bu sene Bekir-Yobo'yu görme şansımız fazla. Hasan Ali'de Kayseri'de daha göze batıyordu (arada iyi bindirmeler yaptı) burada pek gösteremedi kendini, ama ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır sanırım. Böyle devam ederse sezonun transferi Kuyt olur. Gol attığı için demiyorum. 103 dakika sahada kaldı ve hep savaştı, adamın enerjisi bitmiyor resmen. Attığı paslar, yaptığı hareketler kalitesini kanıtlıyor.