Ana Menü

12/13 | Hazırlık Maçı -3- | Beşiktaş - Maccabi Haifa | 19:30

Başlatan CR7, Temmuz 22, 2012, 19:28:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

İkinci yarı Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Berat Çetinkaya, Hasan Türk ve bir iki kişi daha oyuna girdi.

K.D

izleyebilen varsa yeni oyuncular hakkında ve maç geneli hakkında bir toplu yorum yapabilir mi acaba? :) mesela berat,hasan türk falan nasıldı?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

Alıntı yapılan: K.D - Temmuz 23, 2012, 00:03:15
izleyebilen varsa yeni oyuncular hakkında ve maç geneli hakkında bir toplu yorum yapabilir mi acaba? :) mesela berat,hasan türk falan nasıldı?

ılk yarısına bıraz baktım 2 pas yaptıgımıza sahıt olmadım
sadece oguzhan habıre pres yapıyordu topa dokunuyordu onu gordum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Valla anlatacak bişey yok..

Ben 65 dk dayanabildim ve kapattım

Fena halde sıkıldım..

Şimdiden söyleyelimde sonradan söylemedi olmasın..

Ben Beşiktaşımızın ne yaptığını anlamayanlardanım cidden anlayamanlardanım..

Beşiktaşta çok strateji gördüm ama bu kadar radikaline şaşırıyorum ve üzülüyorum..

Şu ikinci yarı sahaya çıkanlarla metroda yan yan otursak %90 ı nı tanımıyorum

İlk yarıda olanlarında neredeyse %30-40 ını tanımıyorum..Tanısamda otobüste, bank ta görsem emin olmam yani..

Bu kadar da değil arkadaş..

Yani takıma iki defans gelecek bir forvet gelecek cart curt gelecek gidecek..

Hepsi hikaye geliyor bana artık..

Bu kadar genç ile yapılan yaz kampından hiç bişey çıkacakğını sanmıyorum..

Nedir bu ya. 1 ay sonra ligler başlayacak halen yetiştirme yurdu gibi işliyor takımımız..

Şu takıma dışardan tecrübeli gerekirse yerli oyuncular alınması lazımdı. Ama alınmadı. Alınan tek tecrübeli yerli Uğur Boral..Oda ne olacak bilmiyoruz..

Ben buradayım ve yine diyorum inşallah yanılırım

Ancak şu kadro ilk 3 e giremez kesin olarak. İlk 4 bilmiyorum.Bir gazla gidersek 4. oluruz en iyi..

Yani bakmışsın 8-9 bile olabilir..

Kırılgan bir yapısı var çünkü. Kimin ne olacağı ne yapacağını kestiremiyıorsun..

Düşünsenize bu takımın en iyi oyuncusu Fernandes ve o adamın bile sene içindeki ruh hali iyi değilse hiç birşey vermeyeceğini biliyorsunuz..

Para yokmuş..Yoksa yok kardeşim. Galatasaray Umutu alırken para mı verdi mesela ? Git sende kirala..

Yada Quaresma için madem yol veriyorsun git onun parasını Burak Yılmaza ver. Beşiktaşlıdır Burak herkes  bilir. İkna etmek zor olmasa gerek..

Git Fenerbahçeden Sezeri Kirala..Ne bilim Servet Çetini bile alabilirsin. Bu takımda bütünlük sağlayacak oyuncu Fernandes ise vay Beşiktaşım vay..

Üzülüyorum arkadaş..Bu kadar da değil ya..

Bursasporun bile ciddi anlamda daha doğru bir transfer planlaması vardır eminim..

Ya düşündüm bugün 11 tane elle tutulur oyuncu olmaz mı bir takımda ?

Sakatlığı var cezalısı var..

10 tane adam var 14 tane adı bilinmeyen genç..Çıkın oynayın..

Böyle bir başarı beklemek hayal kurmaktır..

16-17 tane kemik adam olur, cesaretli bir hoca olur 5 tanede genç monte eder bunlardan 2 tane yaratırsın bir senede olursun efsane..

Bu şekilde gençlerden ben başarı bile beklemiyorum. Çok zor..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bende bu takımı bu kadar yerin dibine sokanları anlamıyorum.

Bu takımın ilk 10 a giremeyeceğini hatta küme düşmemeye oynayacağını ciddi anlamda düşünenler var.

Bu takım EN KÖTÜ 5'nci olacak. Hatta iyi bir forvet transferiyle veya Almeida'nın kendini bulmasıyla Avrupa kapısını seneye tekrar açacağız.

Kaleye McGregor geliyor diyorlar, gelse eee geçen seneden kötü mü? Hayır. 11 yıl Glasgow Rangers forması giymiş, son 5 yıl istatistiklerine baktığımızda her yıl en az 17 en fazla 24 maç kalesini gole kapamış tecrübeli, istikrarlı bir kaleci.

Defansta İbrahim Toraman-Sivok-Escude-Ersan ve gerekirse Atınç-Berat-Sezer gibi gençler. Bence bu da geçen seneden kötü değil. Evet Egemen gitti ama Escude hakkında söylenenlere bakıyorum oldukça sert bir defansmış, tekniği olan, iyi oyun kuracak bir stoper diyorlar. Bunu ben kafadan atmıyorum izleyenler diyor. Fransa milli takımın oynamış bir futbolcu en nihayetinde. Beklerde sağ tarafta Hilbert yedeği Rıdvan, sol tarafta Tanju-İsmail-Uğur Boral.

Ortaya bakıyoruz, Necip-Fernandes-Veli kesin olarak var, gerekirse Erkan Kaş-Hasan Türk gibi gençler var. Evet geçen seneye göre zayıf olacak tek bölgemiz burası, Ernst'in eksikliğini hissedeceğiz. Kanatlara bakıyorum Olcay gibi durmadan koşacak, mücadele edecek, Burak gibi teknik kanatlarımız var. Kanatlarımızdan defansif anlamda geçen seneden fazla yararlanacağımızı düşünüyorum. Ofansta ise Simao'dan daha fazla katkı sağlayacakları kesin, Quaresma kadar oyunu değiştirecek tarzda elbette değiller ama Quaresma'nın kaç maçı çevirdiğide ortada.

Forvetlerimiz geçen senenin aynısı, Almeida-Pektemek-Akyüz-Holosko. Bu bölgeye daha bitirici bir forvet gerekiyor gibi, veya Almeida-Pektemek ikilisini yan yana izlersek belki geçen seneden daha iyi olabilir.

NoPasaran

Erhun ne diyorsun allah aşkına..

verdiğin örnek geçen sene..

Beşiktaşın geçen senesi kabus gibiydi hatırlatırım..

Rakipler güçleniyor ve sen geçen sene ligi 4. bitirmiş ve 25 puan sanırım frak yemiş takımla kıyaslıyorsun..

Takım zayıf yani çok net..Gençlerden messi olacak sanıyorsanız 5. haftada değişir fikirleriniz..

Bu gençleşme mantığını kesinlikle ilk günden beri doğru bulmuyorum ben
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Gençlerden Messi olur demiyorum, hatta Messi'miz denen Muhammed'in fos çıkacağını uzun zamandır söyleyen biriyim. Benim demek istediğim geçen seneki durumda bile 4'ncü olan Beşiktaş, bu sene daha kötü olmaz. Şampiyonluk için yarışamayacağımızın farkındayım.

NoPasaran

Ben nedense felaket senaryosu çiziyorum hep

Ama eğer bu takım biraz bak biraz kötü gitsin tepetaklak olur..

Başkana karşı ön yargılar var
Hocaya karşı ön yargılar var
Ernst sorunu var
Quaresma sorunu var..

Mesela 3. haftada  1 puan çekersek bak sen o zaman seyre..

Kimse istemiyor bunu ama ortalık güllük gülüstanlık değil..

Buda gençleri daha başladam bitirebilir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Farkındayım kulüpteki herkese inanılmaz derecede ön yargı var.

Ben az önceki mesajda "yerin dibine sokanları anlamıyorum" diye aslında bu forumdan her hangi birini değil geneli kastetmiştim. Kartal bakışına giriyorum ne var ne yok diye sinirlenip çıkıyorum, haftalardır istisnasız böyle. Yıllarca YD'ye bu kadar sallamayanlar Fikret Orman'a daha ilk aylardan inanılmaz derecede ağır laflar etmeye başladı. Kimsenin yap(a)madığını bu adamlar yaptı geldi aday oldu. Bilmiyorum, acaba ben mi çok iyimserim ancak ben güveniyorum bu yönetime. McGregor ve Escude transferide olmuş olarak sayarsak benim bu yönetimde eleştireceğim tek yön Olcay'a verilen € 1.000.000 maaş olur. Daha aza ikna edilmeye bakılmalıydı.

saldır beşiktaş

Genç oyuncuların çoğu yetersiz.
2-3 istisna dışında, bu seviyede oynayabilecek oyuncu yok.
Emre Özkan gibi adamların kampa alınması bile yanlıştı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Maça başlarkenki kadromuz:

Manuel Fernandes-Atınç Nukan-Mehmet Akyüz-Roberto Hilbert-Umut Kaya-İbrahim Toraman
Uğur Boral-Veli Kavlak-Mustafa Pektemek-Oğuzhan Özyakup-Olcay Şahan