Ana Menü

NBA 2013

Başlatan eRe, Temmuz 15, 2012, 11:44:14

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

King şov yaptı maçta.
Keşke detroit'e gelse =(
Ama detroit geleceğin kadrosunu kurdu bence, bir tane skorer oyuncuyla çok iyi yerlere gelebilir.

CR7

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) ulusal yayın gününde 4 maç oynandı.

Günün dikkat çeken maçında Los Angeles Lakers, Miami Heat'i konuk etti.

Heat, 20 top kaybına zorladığı Lakers'ı, yıldız oyuncusu LeBron James'in 39 sayı, 7 ribaund, 8 asist ve 3 top çalmalık performansıyla 99-90 yendi.

Heat'in diğer yıldızları Dwyane Wade, 27 sayı ve 5 asistle James'e eşlik ederken, Chris Bosh, 7 sayı, 6 ribaund ve 6 top çalmayla maçı tamamladı.

Lakers'da 13 sayı ve 16 ribaundla "double double" yapan Dwight Howard ve 16 sayı kaydeden Metta World Peace'in gayreti, galibiyet için yeterli olmadı.

Lakers'ın yıldız guardı Kobe Bryant, 22 sayıyla takımının en skorer ismi olmasına rağmen 25'de 8 şut isabetiyle oynadı ve 6 top kaybetti.

Bir diğer Los Angeles takımı Clippers ise Minnesota Timberwolves deplasmanından galibiyetle döndü. Clippers, ligin elit oyun kurucularından Chris Paul'ün kadroda bulunmasına rağmen süre almadığı maçı, 90-77 kazandı.

Oyuna kenardan girerek, kaydettiği 22 sayıyla sahanın en skoreri olan Jamal Crawford ve 20 sayı üreten Blake Griffin, Clippers'a maçı getiren oyuncular oldu.

Yedek oyuncular Matt Barnes 10 ve Ronny Turiaf 11 sayılık katkı sundu.

All-Star forvet Kevin Love'ın forma giymediği Timberwolves'da ise Luke Ridnour'un 21 sayı ve 5 asist ve Andrei Kirilenko'nun 15 sayı, 5 ribaund ve 4 top çalmalık performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Knicks, Pistons'ı mağlup etti

NBA'in Avrupa'ya açılma projesi kapsamında İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da oynanan maçta, Doğu takımları karşılaştı. New York Knicks, All-Star oyuncusu Carmelo Anthony'nin 26 sayıyla öne çıktığı mücadelede, Detroit Pistons'ı 102-87 yendi.

Knicks'in uzunu Tyson Chandler, 10 sayı ve 14 ribaundla "double double"a imza atarken, oyuna kenardan giren yıldız oyuncu Amare Stoudemire, 17 sayı üretti. Yedek oyuncular J.R. Smith, 16 sayı ve 6 ribaund ve Steve Novak, 13 sayı ile geceyi tamamladı.

Pistons cephesindeyse Will Bynum, benchten gelerek 22 sayı ile takımın skor yükünü çekti. Pistons'ın as ve yedek pivotları Greg Monroe ve Andre Drummond, 11'er sayı ve 10'ar ribaundla "double double" yaparken, çaylak Kyle Singler da 15 sayıyla oynadı.

NBA'e 9 maçla devam edilecek.

Toplu sonuçlar şöyle:
Detroit Pistons-New York Knicks: 87-102
Minnesota Timberwolves-Los Angeles Clippers: 77-90
Phoenix Suns-Milwaukee Bucks: 94-98
Los Angeles Lakers-Miami Heat: 90-99
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Son 10 maçta LeBron James: 30.2 sayı (%60.9 şut isabeti), 8.2 ribaund, 6.9 asist, 1.4 top çalma, 0.7 blok

El Colgado

keşke detroitte olsa.
geçen gün taraftarla sevinmişti, geçen maç ise taraftarla paslaştı.
sempati kazanıyor.
bu arada dün spurs'u yendik umarım bugün bucks'ı da yenebiliriz.

saldır beşiktaş

Miami Heat'in süper yıldızı LeBron James, NBA tarihine geçen 6 maçlık bir seriyi geride bıraktı. Heat, üst üste 6. galibiyetini Portland karşısında 117-104'lük skorla alırken, James geceyi 15'te 11 şut isabetiyle 30 sayı - 9 ribaund ve 6 asistle ile tamamladı.

LeBron James böylece üst üste 6 maçta yüzde 60 şut isabet oranıyla 30 sayı barajını aşan ilk oyuncu oldu.

Azıcık insan ol be adam!
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

dün gecenin yıldızı Joakim Noah olmuş.

23 sayı 21 ribaund 11 blok yapmış philadelphia karşısında

CR7

CR7

en kötü oynadığı,şut attığı maçta bile 18 sayı 7 ribaund 10 asist. LJ

CR7

CR7

‎29 points, 11 rebounds, 7 assists & 3 steals for LeBron James as theMiami Heat come back from down 14 in the second half to defeat the New York Knicks 99-93, their 14th straight win

http://on.nba.com/XMxhy1

Carmelo Anthony lead the Knicks with 32.

CR7

El Colgado

John Wall iyi gidiyor iki maçtır.

CR7

Kobe sakatlandı. Aşil tendonu gitmiş

CR7

Kobe Bryant sakatlığının ardından Facebook üzerinden bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

"Bu çok saçma. Yaptığım tüm antrenmanlar, fedakarlıklar daha önce milyonlarca kez yaptığım bir hareketi yaparken uçup gitti. Yaşadığım hüsran tarif edilemez. Büyük bir öfke var içimde. Bu neden başıma geldi ki? Hiç bir anlamı yok. Şimdi daha önce olduğum oyuncu gibi ya da daha iyisi olarak dönmem gerekiyor. 35 yaşında(!) Bu hangi dünyada mümkün olabilir ki?

Hiçbir fikrim yok. Üstesinden gelebilecek miyim? Belki bu kariyerimi güzel bir hatıra olarak anmam demektir. Belki de bu benim kitabımın sonudur. Belki de öyle değildir! Saat gece 3:30 ayağım adeta ölü gibi, ağrı kesicilerden dolayı başım dönüyor ve gözlerim apaçık. Bunu yaptığım için beni bağışlayın ama sosyal medyanın amacı da bu değil mi?  Size gerçek beni gösterebilmek. İçimi boşaltmak iyi geliyor. Bu yaşadığım en kötü his ve bu sayede gerçek bakış açımı gösterebiliyorum. Dünyada aşil tendonunu koparmaktan çok daha önemli şeyler var. Kendine acımayı bırakmak ve aynı inançla gittiğin yolda yürümeye devam etmen gerekiyor.

Bir gün beni yeni bir kariyer yolculuğu bekliyor olacak. Ancak bugün o gün değil! "Eğer beni bir ayıyla dövüşürken görürseniz ayı için dua edin." Bu sözü her zaman çok sevmişimdir. Çünkü bu "mamba mentalitesi"dir . Biz asla kaçmayız. Asla sinmeyiz. Dik durur ve savaşırız. Biliyorum uzun bir yazı oldu ancak burası Facebook. Belki şimdi biraz uyuyabilir ve yarınki ameliyat için heyecanlanmaya başlayabilirim.  Yeni bir meydan okumanın ilk adımı. Sanırım sezonun geri kalanında 'Koç Vino' olacağım. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bunun üstesinden geleceklerdir. Herkese duaları ve destekleri için teşekkür ederim. Mamba kaçar. "

El Colgado

Ben olsam bırakırım.
36 yaşında dönüp başarısız olma olasılığı fazla.
En iyi yerdeyken bırakıp insanların gönlünde yer edinmeli...