Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

15'te 1 üçlük attığımız maçta, rakip CSKA olunca bu sonuç kaçınılmaz oldu.
Hedef maçımız bu değildi; ancak bu şekilde kaybetmek, oyuncuların moralini bir hayli bozmuştur.
Bu maçı fazla kafaya takmadan, pazartesi oynanacak Fener maçına konsantre olmamız lazım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

2 beden buyuk geliyor bize belli oldu burasi..

Bu fark yakismadi acikcasi. 8-0 lik liverpool faciasi gibi bisey..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Karşındaki rakibin 44 milyon euro bütcesi var, senin bütcen 6,5 milyon euro.
Ne Liverpol faciasından bahsediyorsun?
Kaldı ki, kendi ayarımızdaki iki rakibi de net skorlarla yendik.

Sana tarihinin en büyük başarısını yaşatmış takıma karşı; (4 kupa)
yıkıcı hiçbir eleştiriyi kabul etmiyorum, etmem.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Colgado

Basketbolda böyle farklar olabiliyor. Rakip Final four hatta final kovalayan Cska olunca da böyle farklar oluyor.
Önemli olan bundan kurtulup önlerine bakabilmeleri.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ERHUN

http://s14.directupload.net/images/121102/hs3hbrxa.swf

Bu harekette, abartılı tepkide gereksizdi. Umarım ceza almayız. Tebrikler CSKA'ya, hak ettiler kazandılar.

eRe

bence tepkı normalde
ne olursa olsun o hareket rakıbı asagılamaktır ve sen deplasmanda rakıbını asagılarsan saygısızca davranırsan normal olarak herkes tepkı gosterır
sadece bız degıl bence hangı taraftar olursa olsun boyle bır tepkı verırdı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

Messina, çok önemli bir takıma karşı galip geldiklerini belirterek, ''Çok iyi çalıştırıcısı olan ve organize oynayarak iyi performans sergileyen bir takıma karşı kazandık. Bu çok önemliydi. Arzulu savunma yaptık ve işbirliğini iyi sağladık. Bu da akıcılık getirdi. Taraftarların etkili atmosfer yarattığı sahada maç kazandık. Beşiktaş bir üst tura çıkacak takım olacaktır'' dedi.
Ettore Messina, son saniyede smaç basket yaparak gerginliğe neden olan Vorontsevich'in bu hareketi nedeniyle özür dileyerek, ''Vorontsevich gençliğinin kurbanı oldu. Sayı atmamasını söyledim. Lütfen Beşiktaş taraftarı ve kulübü bunu saygısızlık olarak almasın. İyi olan ilişkilerin devam etmesini dilerim. Yanlış anlaşılma için kusurumuza bakmasınlar'' diye konuştu.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

Beşiktaş tribünde aslsa kaybetmez. Bugün bunu bir kez daha gösterdik herkese. İçim huzur dolu yastığa kafamı koyduğum zaman Beşiktaş için güzel şeyler yaptım diyebileceğim bir gece oldu ve bu galibiyetten daha önemliydi benim için.

Eyvallah Beşiktaş.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Kasım 02, 2012, 23:02:42
Karşındaki rakibin 44 milyon euro bütcesi var, senin bütcen 6,5 milyon euro.
Ne Liverpol faciasından bahsediyorsun?
Kaldı ki, kendi ayarımızdaki iki rakibi de net skorlarla yendik.

Sana tarihinin en büyük başarısını yaşatmış takıma karşı; (4 kupa)
yıkıcı hiçbir eleştiriyi kabul etmiyorum, etmem.

Istedigin kadar etme..

Eger oraya cikiyorsan bu farki kendi sahanda yemeyeceksin

O zaman oynamayalim amac ne Allah askina..

Yemisin 30 sayi farki halen tribunden bahsediyorsunuz..

Bugun Besiktas kendi sahasinda Sampiyonlar liginde oynuyorsa ve Realden 5 yerse 6 yerse bunun adids rezalettir..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

bu CSKA zaten geçen yıl final oynamış,bu yıl final four'u bence garanti olan bi takım.

sen CSKA ile 50 kez oynarsın en fazla 4-5 kez yenersin. o da kötü günlerinde olurlarsa.

bugün biz oldukça şanssızdık. adamlar gerçekten her yerden attı. el üstünden attıkları filan hep girdi. ve çok da iyi oynadılar. bunu da göz ardı etmemeli.

ama bizim attığımız 3lüklerin hiçbiri girmedi. içeride Bamberg'i ve Rytas'ı yenersek top16'ya kalırız. ve kazanırız inanıyorum.
bu takımlara içeride kaybedersek eğer sorun var demektir. Barça'ya CSKA'ya değil.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Yenilmek dogal zaten mac oncesi hocanin aciklamasindan belli. Sansimizin olmasi lazim dedi..o mac ondan dolayi zaten baslamadan bismisti..

Ancak sorun yenilmek degil ezilmek..

30 sayi fark yedik isteseler 40 ta olurdu yani..

Euroleague ye giden bir takima sponsor bulamayanlar yine gundemi tribun olaylari ile mesgul ediolarda ona yaniyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Abi 30 40 sayı diyorsun ama adamların her attığı girdi sorun orada. Ve zaten bir yerden sonra maç koptu ve adamlar zaten rüzgarı arkasına almıştı devam etti.

Açık konuşayım maça giderken 10 sayı falan fark yeriz diye düşünüyordum Barcelona maçı gibi olur dedim kendi kendime ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Zaten ben kuralar çekildiğinde Cska ve Barcelona maçlarını kafamdan silmiştim bunu Yiğit'de bilir Erdi'de. Ama senin son 2 yorumun hakkaten bence çok yanlış. He kendi görüşündür eyvallah bir şey diyemem ama sonuçta adamların bütçesi bizden kaç kat fazla onu bile bilmiyorum

Ben üzülmedim açıkçası maç sonu ve Erman hocaya da katılıyorum ve kızamıyorum o açıklamasında adam haklı. Ama içerde oynayacağımız Bamberg ve Rytas maçlarını kazanırsak zaten bu gruptan çıkarız. O arada bir de Rytas veya Partizan'ı deplasmanda yenersek işte tadından yenmez.

Ben herşeye rağmen dün eve geldiğimde mutluydum huzurluydum ne yalan söyleyeyim
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Colgado

Mutlu olmamak için neden yokki?
27 yıl sonra gelen şampiyonluk var ortada ve ilk eurolig maceramız. Kim bilir bir daha ne zaman Cska ile oynayacağız Avrupa'da. Gruptan çıkamazsak bile mutlu olurum bu heyecanı yaşadığım için.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

IL Capitano

Bencede. Insanin ayaklarinin yere basmasi lazim biraz. 37 yil sonra lig sampiyonu oluyorsun, kulup tarihinde ilk eurolig ve oynadigin takim da eurolig sampiyonu, bizim icin bu turnuvada bulunmak bile basari. ayrica iki mac kazanmisiz. ve daha hic bir sey bitmemis durumda.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Rakip CSKA iken böyle bir yenilgiye çok şaşırmamak lazım.

Dediğiniz gibi kendi ayarımızdaki rakipleri rahat yendik.

CSKA ile aramızdaki kadro kalitesi zaten belli.

Bu kadar abartmamak lazım bu farklı yenilgiyi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.