Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 26, 2012, 17:27:19
efesin maçı olduğu için ntvspor lütfedip verir sanırım maçı

Skytürk verecek maçı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

Erkek Basketbol Takımımız, Triumph Lyubertsy ile oynadığı hazırlık maçını 86-84 kazandı.
Akatlar Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz; Dasic, Muratcan, Jerrells, Serhat ve Christopher beşiyle başladı.
İlk çeyreğe Christopher'ın 3 sayılık basketiyle giren ekibimiz, iyi oyun ortaya koyarak rakibine zor anlar yaşattı. Dasic ve Christopher ile sayı bulmaya devam eden siyah-beyazlılarımız, ilk 5 dakikayı 11-7 üstünlükle geçti. Çeyrek sonuna kadar pota altı ve dış atışlardaki iyi performansını devam ettiren takımımız, ilk çeyreği 27-19 önde bitirdi.
2. çeyreğe tutuk başlayan ekibimiz, ilk basketini Muratcan'la kazandı. Art arda top kayıpları yapan ve savunma güvenliğini kaybeden takımımız, rakibinin farkı eritmesine engel olamadı. Jerrells ve Markota'nın skora katkı yapmasıyla toparlanan ve üst üste basketler bulan siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 42-34 önde gitti.

Ekibimiz, 2. yarıya Jerrells, Vidmar, Muratcan, Christopher ve Dasic beşi ile çıktı.
3. çeyreğe iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Rakibinin basketlerine pota altını zorlayarak bulduğu sayılarla karşılık veren siyah-beyazlılarımız, çeyreğin ilk 5 dakikasını 52-45 önde geçti. Daha sonra hücumlarda organize olmayı başaramayan ve savunmada açıklar veren takımımız, farkın kapanmasına engel olamadı. Son 2 dakikasına 55-55'lik eşitlikle girilen çeyrekte hücumlardan basketlerle dönen ekibimiz, bu bölümü 62-61 üstünlükle tamamladı.
Son çeyreğe siyah-beyazlılarımız, Muratcan'ın 3 sayılık basketiyle başladı. Atışlardaki isabet oranını arttıran ve Markota'yı pota altında daha etkili kullanmaya başlayan siyah-beyazlılarımız, son 5 dakikaya 76-71 önde girdi. Başa baş geçen son bölümde iyi oynayan takımımız, karşılaşmadan 86-84 galip ayrıldı.
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 22 sayıyla oynayan Markota olurken, Dasic 17 sayı, Jerrells ve Christopher 13'er sayı ile oynadılar.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

İlk yarıyı 43-35 önde kapattık Efes karşında.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

59-51 onde gırıyoruz son perıyota
3.perıyotun buyuk kısmını 16 sayı farkla onde goturmustuk halbu ki
www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

77-75 aldık maçı, 4.kupayı da kazanmış olduk.

eRe

maçta 10 sanıye 4 yabancı ıle oynamısız :S
www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Beşiktaş üçüncü çeyrekte yaklaşık 13 saniye 4 yabancıyla oynadı. Ancak Efes buna maç içinde itiraz etmediği için itiraz hakkını kaybetti.

saldır beşiktaş

109 yıllık Beşiktaş tarihinin en önemli başarısı: 4 kupa, tek şampiyon.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

yeni geldim eve.
barış hersek kupayı elinden bırakmak bilmedi :D
jerrells ile bu iş olmaz :(
vidmar en başta çok kötüydü. semih'e karşı filan kısa kaldı.
bizim 1 tane sağlam tam bir pivota ihtiyacımız var bir de adam gibi bir guard'a.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Markota mıdır nedir onu da hiç beğenmedim ben.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Jerrels'la bende olmayacağını düşünüyorum.

Falker'ı aldık daha pivot alacağımızı düşünmüyorum.

Markota iyi adam, basketbol zekası da oldukça iyi ama bu maç kötüydü.

Tebrikler potanın kartalları.

NoPasaran

Pivot eksikliği olduğunu oyuncularımız maçtan sonraki röportajda söyledil.er

5 numaramız yok dediler açık açık..

bu demekki kendi aralaarındada konuşıuyorlar..

alacaklardır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net