Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

19'da 6 faul atmayı başaran tek kulüp olabiliriz.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

El Colgado

Son hücumda atak yapacak kader kahpesiniz. Hala Madrid!

ERHUN

Hacettepe Üniversitesi 57-84 Beşiktaş

Ankara Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Serhat, Vidmar, Cevher, Can ve Muratcan beşiyle başladı.

İlk çeyrekte ilk 2 dakika skor üretemeyen Beşiktaş, Vidmar ve Cevher ile bulduğu basketlerle 3 dakika sonunda 5-4 öne geçmeyi başardı. Pota altını iyi savunmasına rağmen rakibinin dış atışlarını engel olamayan siyah-beyazlılar, karşılaşmanın ilk 5 dakikasını 10-5 geride geçti. Bu dakikadan sonra Muratcan ve Christopher ile dış atışlarda isabet sağlayan Beşiktaş, Can'ın da oyunu iyi yönlendirmesiyle rakibini yakalamayı başardı ve ilk bölüm 17-17 eşitlikle sonuçlandı.

2.çeyreğe Beşiktaş, Christopher'in 2 sayılık basketiyle başladı(19-17). Bu bölümde daha hareketli gözüken siyah-beyazlılar, ilk yarının son 7 dakikasına
21-20 önde girdi. Hücumda Tutku ve Markota ile basketler bulan Beşiktaş, farkı 5 sayıya çıkardı ve rakibini mola almaya zorladı(26-21). Etkili savunmasıyla rakibine sayı şansı tanımayan Beşiktaş, pota altından bulduğu basketlerle farkı açtı ve ilk yarının son 3 dakikasına 30-21'lik üstünlükle girdi. Minard ve Cemal Nalga'nın skora katkı yapmasıyla çeyrek sonuna doğru farkı daha da arttıran siyah-beyazlılar, son 2 dakikaya 11 sayı üstünlükle girdi(36-25). Son dakikalarda hücumlardan boş dönen Beşiktaş, farkın erimesine engel olamadı ve soyunma odası 36-30 üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın 2.yarısına Beşiktaş, Tutku, Cevher, Vidmar, Muratcan ve Christopher beşiyle çıktı.

3.çeyreğe Tutku'nun 3 sayılık basketiyle başladık(39-30). Dış atışlarla hücumda etkili olmaya devam eden siyah-beyazlılarımız, Cevher'in 3 sayılık basketiyle 2 dakika sonunda farkı 10 sayıya çıkardı(42-32). Dış atışlardaki yüksek yüzdesini devam ettiren Beşiktaş, Christopher'in ve Cevher'in üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle farkı 14'e çıkardı ve çeyreğin son 5 dakikasına 50-36 üstünlükle girdi. Çeyrekte son 3 dakikaya girilirken Cevher'in 3 sayılık basketiyle Ekibimiz, farkı 20'ye çıkardı(56-36). Pota altında Vidmar'la da basketler bulmaya devam eden siyah-beyazlılar, farkı 23'e çıkardı ve son 1 dakikaya girilirken rakibini mola almaya zorladı(62-39). Takımımız, son bölüme 64-41 önde girdi.

Son bölüme Beşiktaş, Minard'ın 2 sayılık basketiyle başladı. Arka arkaya potasında basketler gören Takımımız, bunlara Serhat Çetin ile cevap verdi ve son 7 dakikaya 73-49'luk üstünlükle girdi. Oyun kontrolünü elinden bırakmayan siyah-beyazlılarımız, karşılaşmanın son 5 dakikasına 23 sayılık farkla girdi(73-50). Minard'ın basketiyle siyah-beyazlılarımız, son 2.30 dakikaya girilirken farkı 26 sayıya çıkardı(82-56). Oyuna giren her oyuncusundan skor katkısı alan siyah-beyazlılarımız, mücadeleden 84-57 galip ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncular 12'şer sayıyla yıldızlaşan Cevher ve Minard olurken, Cemal, Christopher ve Tutku 10'ar sayıyla oynadılar. 

saldır beşiktaş

Siena'yı 72-70 yendik. Top 16'daki ilk galibiyetimizi almış olduk böylece.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

El Colgado

erdibatmaz

gidip tarihe tanıklık ettik. orada olamayanlar için üzüldüm desem yalan olmaz. ilk euroleague galibiyetimizi aldık.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ilhan mansız_melis

Çok şükür.

Brose Basket'e de yuh insan hiç mi kazanamaz ? ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: erdibatmaz - Mart 22, 2013, 23:12:38
gidip tarihe tanıklık ettik. orada olamayanlar için üzüldüm desem yalan olmaz. ilk euroleague galibiyetimizi aldık.

1) THY Euro League Grup 1.Maç: BEŞİKTAŞ - Partizan (81-65)
2) THY Euro League Grup 2.Maç: Brose Baskets - BEŞİKTAŞ (71-86)
3) THY Euro League Grup 5.Maç: Lietuvos Rytas - BEŞİKTAŞ (67-73)
4) THY Euro League Grup 7.Maç: BEŞİKTAŞ - Brose Baskets (83-72)
5) THY Euro League Grup 10.Maç: BEŞİKTAŞ - Lietuvos Rytas (66-65)
6) THY Euro League Top 16 12.Maç: BEŞİKTAŞ - Montepaschi Siena (72-70)

ilhan mansız_melis

Arroyo sistemimize uymuyordu.

Arroyo çok para istiyordu.

Arroyo'dan para da kazandık biz.

Bırakın gidin Allah aşkına.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Tutku da Arroyo da çok iyi top oynadı; büyük keyifti izlemek.

CR7

valla sene başı körtiz,christopher,falker'ı alacağıma gider arroyo'yu alır parayı ona verirdim.

dasic'i kullanamamak zaten ayrı bir komedi.

neyse mücadelelerinden ötürü tebrikler.

Ergin de bir daha unutmaz bu günü.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)