Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Önümüze koyduğumuz hedeflerden ilki gerçekleşti.
Eğer devamı gelirse, çok çok büyük bir başarı olur bizim için.

Markota'ya bir parantez açayım; son maçlarda ortaya koyduğu yürek takdire şayan.
Çeşke Dasic de biraz sorumluluk alabilse.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

bu başarı bence bu takım için. bundan sonra doğacak kötü sonuçlara hayalkırıklığı ve abartı bir üzüntü yaşamam.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 30, 2012, 22:00:11
abi bunlar olsa euroleague'de daha fazla iş yapabiliriz.
ama bunlar olmadan 3 galibiyet alırsak iyi. 6 takımdan partizan deplasmanı cska maçları barça maçlarından ümidim yok.
bamberg de zorlu deplasman bence.
grubu da tam hatırlayamıyorum ama içeride bamberg-partizan'ı yeneriz. dışarıda-içeride diğer takımı yeneriz belki.
bu bizi üst tura götürür mü şüpheliyim.
ligde de işimiz kolay olmaz. ama o 2 takviye ile çok daha rahat oluruz.

bamberg galibiyeti :ok
zorlu deplasman olduğunu düşünüyordum bir tek burada yanıldım.
muhtemelen 5 galibiyetle bitireceğiz.
yetti 2. tur için. ama şu gelecek hafta gelebilecek bir transferle top8'i zorlarız.
ligde zaten durum malum.
deplasmanlar feci.
yine transfere bakar.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Damir son maçlarda çok iyi oynuyor, çok katkı veriyor. Basketbol zekasının yüksek olduğunu belli etmişti ama bu kadar faydalı olacağını açıkçası tahmin etmiyordum. Vladimir ise şuana kadar benim için hayal kırıklığı. Uyum sorunuysa, atlatınca düzelirse iyi olacak ama Vlad için umutsuzlaşmaya başladım.

ERHUN

Moskova, Varşova, Belgrad 3 geninde dolaştığını sandığım Obrad Fimic adında bir haberci Beşiktaş'ın yukarıya fotoğrafını eklediğim Daniel Ewing ile anlaştığını iddia ediyor.

Daniel Ewing kimdir?

Doğum Tarihi:
26 Mart 1983

Doğum Yeri:
Milton, Florida / Amerika Birleşik Devletleri

Boyu:
1.91 m

Mevki:
Şutör gard, oyun kurucu

Kısa Geçmişi:
Kolej takımı "Duke". 2001-2005 yılları arasında bu takımda forma giymiş. 2005 yazında Los Angeles Clippers tarafından 2'nci tur 32'nci sıradan draft edilmiş. 2005-2007 yıllarında LAC forması giymiş. Bir sonraki yıl Rusya'nın BC Khimki takımına gitmiş ve 2007-2008 sezonunu orada tamamlamış. Rusya'daki bir sezonun ardından Polonya'nın yolunu tutmuş. 2008-2011 yılları arasında Asseco Prokom Gdynia takımının formasını giymiş. 2011-2012 sezonunu Ukrayna'nın Azovmash Mariupol takımında geçirmiş.

Son olarak, esas mevkisi 2 numara (SG yani şutör gard) ama gerektiğinde 1 numara (PG yani oyun kurucu) oynayabiliyor. Çok iyi bir şutör olduğu yazılmış. 2011 yılında Asseco Prokom forması giyerken Polonya'da final MVP'si seçilmiş.

CR7

Juan Carlos Navarro "La Bomba" ve Pete Mickael gelmiyor.
büyük şans.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

kımın yerıne oynayacak kı onu merak edıyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

bu fotoğrafı paylaşıp

"A year ago today, No. 8 was retired in Istanbul. THANK YOU BESIKTAS!"

dedi Deron.

Bende kendi adıma diyorum ki "Eyvallah Deron! Seni seviyoruz ve özledik".
Sporcunun ahlaklısını bir ayrı seviyorum.

ERHUN

Bu akşam 20.00'da Barcelona'yı konuk ediyoruz. 2 gün sonra, Pazar günü 17.30'da GS Medical Park'a deplasmanına gidiyoruz. Zor bir hafta.

Bu arada H.Domercant'ın sakatlanmasından sonra GS Medical Park yönetimi Carlos Arroyo ile ilgilenmeye başlamış. Arroyo ile anlaşırlarsa kurallar gereği geçen sene Arroyo'nun bizden aldığı maaş kadar (yani $ 1.500.000) bonservis bedeli ödemek zorundalar.

Son bir not daha paylaşayım. Şuana kadar euroleague grubumuzda oynanan tüm maçlarda taraftar rekoru bizde. CSKA Moskova maçını 10.040 biletli taraftar takip etmiş.

ERHUN

Kaçırdığım ilk euroleague maçı Barcelona maçı oldu, hoş olmadı.

Nasıl olsa bulurum düşüncesiyle salladım bilet almayı, biletsiz kaldım.

eRe

www.erdemeksi.com

eRe

www.erdemeksi.com

eRe

www.erdemeksi.com