Ana Menü

Milan'da Bir Devir Sona Eriyor !

Başlatan El Maestro, Mayıs 12, 2012, 12:27:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Gennaro Gattuso ve Filippo Inzaghi, gelecek sezondan itibaren Milan forması giymeyeceklerini açıkladılar.

Milan'ın tecrübeli yıldızları Gennaro Gattuso ve Filippo Inzaghi, sezon sonuyla birlikte İtalyan devindeki kariyerlerine son noktayı koyacaklarını açıkladılar.

Perşembe günü Alessandro Nesta'nın takımdan ayrılma kararı aldığını açıklamasının ardından, diğer veteranlar Gattuso ve Inzaghi de benzer bir karar verdiler.

Takımda şans bulamadığı için ayrılmak zorunda olduğunu belirten Gattuso, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Ayrılıyorum çünkü artık vakti geldi. Gençlerin önünü açmak gerek. Henüz nereye gideceğimi bilmiyorum. Kararımı detaylarıyla birlikte Cumartesi günü açıklayacağım." şeklinde konuştu.

Inzaghi ise kulübe teşekkürlerini sunarken, "Başan Silvio Berlusconi ve Adriano Galliani'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu takımda emeği bulunan ve beni şu an olduğum oyuncu haline getiren tüm isimlere de minnettarım." dedi.

Gennaro Gattuso 1999 yılından bu yana, Filippo Inzaghi ise 2001'den beri Milan forması giyiyordu.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Vay anasını ya. Heeeeey gidi koca Inzaghgi, hey gibi koca Gattuso.

CR7

Nesta da giymeyebilirmiş. MLS filan diyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Inzaghi, Gattuso, Nesta, Van Bommel, Seedorf... Vay anasını ya, eskilere yol veriliyor.