Ana Menü

Şampiyonluk Maçı * Fenerbahçe Galatasaray (12 Mayıs 2012)

Başlatan NoPasaran, Mayıs 11, 2012, 01:07:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Ben Gs'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.

Bu arada Elmander sakatlandı çıktı, Baros girdi.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

K.D

Hayatımda ilk defa fener şampiyon olsa fena olmazdı aslında diye düşündüm ondada ellerine geçen fırsatı teptiler napalım Allah bir daha Beşiktaşımızı şampiyonluk yarışından dışarıda bırakmasında şunların maçlarını takip etmeyelim :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

saldır beşiktaş

Evet geldik filmin sonuna ben senaryoyu beğenmedim, ya siz?
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

unicorn

Alıntı yapılan: unicorn - Mayıs 12, 2012, 19:32:34
Ben Gs'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.

Bu arada Elmander sakatlandı çıktı, Baros girdi.

Tamamen Fatih Terim-Aykut Kocaman olarak baktığım için böyle yazdım ve Aykut bu maçı kaldıramadı bence, zaten yeterli kalibrede olduğunu düşünmüyordum.

İkisinden de nefret ediyorum kimin olduğu zerre umrumda değil ayrıca.

K.D

ya ben şunu da anlamıyorum Bu cincon sıkışınca Fatih terime,ts sıkışınca şenol güneşe kaçıyor 2 sezon içerisinde toparlanıp şampiyonluğa oynuyorlar biz kime kimi getirelim sıkışınca :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

DIABLO

Alıntı yapılan: DIABLO - Mayıs 11, 2012, 14:25:10
ne hikmetse bugün rüyamda gördüm :)

maç en baştan en sona kadar çekişmeli gidiyordu 0-0 ;D
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

unicorn

Fener taraftarı polise saldırdı. Polis ne yaptı ki arkadaş?

Hep söyledim yine söylüyorum : Fener taraftarı barbardır.

DIABLO

Arkadas Demirören in surat ifadesi nedir oyle sanki kendi takımı şampiyon olamadı …
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

benim için hiç fark etmiyordu kim kazanırsa kazansın diyordum.yine maç sonrası silah sesleri yükseldi inşallah yaralanan yada daha öte bir durum olmamıştır.
Bizimkiler hocaman Gs bayrağı astı
Keşke biz olabilseidik
Seneye affın yok BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Alıntı yapılan: DIABLO - Mayıs 12, 2012, 21:31:05
Arkadas Demirören in surat ifadesi nedir oyle sanki kendi takımı şampiyon olamadı ...

Fenerbahçesi şampiyon olamadı, normaldir.

RCA

beşiktaşım olamadıktan sonra..

ah ahhh bizim ne zaman ruhlu bir takımımız olacak. götü başı oynamayan oyuncularımız havalı olmayan oyuncularımız ne zaman olacak.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

Feyyaz Balıkçı ‏ @Feyyaz_BalikciBu ne lan ksndmsSyajs"Beşiktaş Abbasağa da 1 taksiden indirilen 4 Galatasaray taraftari çıplak bir sekilde Taksim minibüslerine bindirilmiş"

;D

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Dansöz fatih açıklama yapmış soyunma odasında kupa alınmaz diye. Geçen gün TFF açıklamıştı kupa maç sonu verilmeyecek diye, akılları neredeydi bunların?

NoPasaran

Sonunda bitti koca sezon..

Fenerbahçenin koca maçta neredeyse pozisyonu yok..Bu onlar için utan.ç evrici olsa gerek..

Aslında şampiyon olmalarıiin herşey mümkündü bir şey haricinde..

Oda Alex de Souza..

Alex çok büyük oyuncu..

Bugün sağlam olsaydı Fenerbahçe taraftarı şu an Metristeki başkanının yanında kutluyordu..

Galatasaray çok iyi savunma yaptı Tebrik etmem lazım..

Muslera bir tane top geldi ve onuda çok iyi çıkardı şansta olsa..Maçı aldı aslında..

Ancak yenselerdi daha iyi olurdu onlar açısından..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Maç sonu olayları hâlâ konuşuluyor her yerde bende buraya 1-2 şey yazayım.

Olayların buraya gelmesindeki sorumlular kesinlikle polistir. Maç bittiğinde çevik kuvvetin abartılı şekilde gslileri korumaya koşması, çoluk çocuk düşünmeden gaz bombalarını atması olayların büyümesine neden oldu.

Her yerde fark (!) yaratıyor bizim polisimiz. Dünkü marifetlerini de euro lig konusunda yazmıştım. Polis kendini fazla yetkili görür oldu, ben bu durumun hayra alamet olduğunu düşünmüyorum.