Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2013-2014

Başlatan El Maestro, Mayıs 01, 2012, 10:49:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Yeni dedikoduları yeni başlıkta konuşmaya başlayalım bakalım Ağustos'a kadar kimler gelip gidecek ..  :D

Diego Lugano: Dönmek istiyorum

Sezon başında Fransa'nın Paris Saint Germain kulübünün yolunu tutan Diego Lugano, Fenerbahçe'ye dönüş planları yapıyor.

PSG'de huzursuz günler geçirdiğini İstanbul'daki dostlarıyla paylaşan Uruguaylı futbolcunun, "Paris'te ilk zamanlar her şey iyi gidiyordu. Sonrasında mutsuz günlerim başladı. Fenerbahçe'den ayrılmanın  pişmanlığını yaşadım. Gelecek sezon İstanbul'a dönmeyi düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Fanatik
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

manyak herhalde. oyna işte psg'de. seneye mis gibi CL'desin. iyi oynarsan daha büyük kulübe gidersin.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Matias Delgado --> M.İ.Y

Rodrigo Tabata --> M.İ.Y

2 Oyuncu içinde Nobre devreye girmiş ..

ERHUN

CR7

Ersin Develi

Tabata'yı bilmem de Delgado işl yapar
Keşke bu sene kalsaydı bizde

El Maestro

10 milyon Euro

Galatasaray kulislerinde dün Webo transferinin bittiği konuşuluyordu. Ancak İstanbul Belediye'nin idarecisi Kamil Dizar, yıldız oyuncularıyla ilgili FANATİK'e önemli açıklamada bulundu: Almak isteyen 10 milyon Euro verir...

Dizar, "Avrupa hedefimize ulaşırsak kesinlikle kadroda tutacağız. Kamerun'un iki önemli golcüsü var: Biri Eto'o, diğeri Webo... Eto'o'yu alamadık ama Webo bizde başarılı işler yaptı, yapmaya da devam edecektir. Onunla ilgili tavrımız ortada. Ancak sözleşmesinde '10 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Bu parayı ödeyen Webo'yu alır" ifadelerini kullandı.

Fanatik

El Maestro

El Maestro

Aslan Burak!

Trabzon'un gol makinası, Florya yolunda... Kontratında '5 milyon Euro getirirse istediği kulübe gider' maddesi bulunan yıldız futbolcuyu ikna eden Cim Bom işi bitirmek üzere.. Fanatik

Guti ORÇ.

o madde yabancı kulüpler için geçerli diye biliyorum ben.

ERHUN

Webo'ya 10 m € mu? Tutmayın küçük enişteleri. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

El Maestro

Fabrizio Miccoli -- > Kayserispor

Hollanda basınından ..

CR7

olmaması lazım. miccolinin ne işi var burada.
yazık olur.

keskinli

İspanya'da Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi, sezonu şampiyon bitiren takımda Mourinho tarafından sadece 12 maçta görevlendirilen Hamit Altıntop'un, önümüzdeki günlerde Galatasaray ile sözleşme imzalayacağını yazdı. Fatih Terim'in Hamit'i ikna ettiğinin belirtildiği haberde, taraflar arasındaki tek pürüzün 3 milyon Euro'luk bonservis olduğu ifade edildi.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Hamit'i alabilir bence Galatasaray ..

Eski piyasası yok artık mecbur yolu düşecek Türkiye'ye ..