Ana Menü

Süper Final | 1. Hafta - Beşiktaş - Galatasaray 16 Nisan Pazartesi | 20.00

Başlatan El Maestro, Nisan 10, 2012, 00:40:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

yenilgiye üzüldümmü tabiiki taraftarim sonucta..
ama yemin ediyorum yarin uyanmak nasip olmasinki taraftarin o tepkisi varya beni o kadar sevindirdi gururlandirdiki..!!
cok özlemistim bunu!
LAYLAYLOMU BIRAKIN NE OLUR CEZA GELECEKSE SAHAYA ZIPLAMAKTAN GELSIN KÜFÜRDEN DEGIL!!
BIZ BESIKTASIZ ULAN!! FARKINIZI GÖSTERIN ARTIK !!

belkide varya..demirörenin etkisi o kadar büyüktüki taraftarin bazi gruplarinda ondan kimya bozulduydu..baskan degisti taraftar uyandi!

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Mert Herbert

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Nisan 16, 2012, 22:09:11
utanıyorum bu takımı tuttuğum için.

tutma arkadaşım o zaman , böyle düşünüyorsan zaten tutma..

Hakem etkeni olmasaydı demek çok saçma. hakem yüzünden o kadar agresif futbol oynandı. İlk golün ofsayt olduğu gün gibi belli , o gol olmasaydı zaten illa ki yine galatasaray alırdı maçı hakemle orası da var.

Ayrıca ernst'i tepkilerinden dolayı ve azminden dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum. o eboue nin ve melonunda ben amk

Uzun süredir bu kadar etkilenmedim taraftarımızdan. Gerçek ruh geri döndü sonunda! Lig-tv yine her zaman ki gibi yaptı şerefsizliğini , çoğu tezahüratlarda (küfürsüzlerde de ) sesi kıstı.

Yenilmemiz hiç önemli değil. bu lig için çok fazla şerefli olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk.

Sen varya sen sikenin krali tesvigin babasi
sen varya sen g.tüne girsin uefa kupası
rengi bozuk nereden çıkmıs sarıkırmızısı
beyoğlu yosması...
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

saldır beşiktaş

Taraftar'ın dirilişi oldu bu mağlubiyet.
Bir bakıma iyi oldu.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

helal olsun ernst ve hilbert e
adamsınız ulan
gurur duydum bu takımda oynadığınıza
ayrıca sahaya herkes atlasın isterdim bitmeseydi o maç kalsaydı orada daha da mutlu olurdum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Simurg

Bu takım yüzünden kalp krizi geçirip öleceğim.
Sebebim olacaksın beşiktaş
Totem bile yaptım ya
İyi oynuyosun gol atamıyorsun bari gol atamadın gol yeme
Hakemede diyeceğim tüm laflar forum kurallarına aykırı
Allah'ından bulsun.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Bu sene amma köfte piyaz ısmarladım arkadaş..

Şimdi süper finalde ödediğim köfte piyaz fişlerinin hepsini biriktirip göndereceğim kulübe..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Nisan 16, 2012, 22:09:11
utanıyorum bu takımı tuttuğum için.

evet utandım da gelip utanıyorsan utan kardeşim ya da herkesin gelip imalı LAF SOKMASI  için yazmadım ben o cümleyi ya sorun bende ne yazmak istediğimi alt tarafa rahatça yazamamışım ya da millet ahkam kesmek için benden yola çıkarak cümlelerini kurmuş

şimdi birşey söylicem arkadaşlar...

bu takım her defasında maçtan önce toz pembe iddaalara girip bu maçı alacağız ya da bu maç bizim bu sefer elimizden kaçamayacaklar diyen bizler dğeil miyiz? (takım son 10 maçta 1 2 galibiyeti olmasına rağmen)

bende diyorum sizlerde diyorsunuz. peki bu takım bu kadar kötü oynamaya bu kadar beceriksiz olmaya bu kadar ruhsuz olmayı hakkı var mı ? ilk devre 3 tane %100 golü bizim hakem sayesinde mi atamadık ?

ya da

taraftarımız TAMAMİYLE hakem sayesinde mi oyuna inmek istedi oraya buraya küfür etti ana avrad düz gitti?

ben dün maç boyunca buz kesildim kahvede ayaga kalkamadım sinirden.

bu takım öne geçseydi galip gelseydik atamadıklarımızı atsaydık bu duruma gelir miydi hakem açısından ?

yenilen takım yenilmeyi hazmedemeyen taraftar profili yüzünden bu hale gelmedik mi?

adaletin bittiği yerde ANARŞİ başlar evet doğrudur. sen beceriksiz isen iki top yapamıyorsan anarşi başlar evet..

eboue melo engin gibi it sürüleri alır meydanı sen de izlersin.

o yüzden laflarım çarpıtılmasın. herkese iyi günler
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Kimsenin bir şey çarpıttığı yok ki ..

Açıkca utanıyorum yazmışsın daha ne olacak ..  ???
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Resulun yazmak istedigi cok net..

Utanc verici bir Besiktas..

Haksiz mi?

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Silah çeken polis hakkında emniyet müdürlüğüne dilekçe verilecekmiş. (Sabahın haberi belki verilmiştir)

Güya o polisin elindeki silah arkadaşınınmış, önündeki arkadaşının silahı düşmüş yerden almış ona uzatıyormuş. Sizin yalanınızı ben....
Elinde silah, yüzünde ne yapacağını şaşırmış, korkmuş bir ifadeyle duruyordu. O polis o silahı bir terslik olursa diye çekmediyse bende hiç bir şey bilmiyorum. Hee gerçi terslik olsa ne olacak? Bu kadar kolay mı adam vurmak? 1312

Ersin Develi

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 17, 2012, 16:07:35
Resulun yazmak istedigi cok net..

Utanc verici bir Besiktas..

Haksiz mi?

İlk yarıda
Ernst'in kafa vuruşu
Holosko'nun karşı karşıya pozisyonu
Fernandes'in karşı karşıya pozisyonu olmak üzere 3 tane net pozisyon bulduk.Bir derbinin ilk yarısı için fena bir istatistik sayılmaz bence.

Eşit şartlarda yarışıldığı zaman daha net belli olur herşey bence

unicorn

Dun aksam olanlarsan sonra anca sakinlestim.

4-5 yil once olsa ben de atlardim sahaya ve beni kimse tutamazdi o serefi yoksun hakemin yanina kadar. Yapilacak tek sey vardi dun en az 6000-7000 kisi sahaya inmek. Munferit degilde saglam bir sekilde inilseydi daha da iyi olurdu. İsterse 1yil ceza versinler ama sonra İnonu 'de nasil mac yonetilecegini, yere dustukten sonra kalkip adam gibi topunu oynamayi ogrenecekti herkes. Herseye ragmen o sahaya inmedim belki de yanlis yaptim bilmiyorum.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Colgado

Hakem kötü maç yönetti bu doğru ama sabaha kadar oynasak maçı kazanamazdık bunu belirtmek istiyorum.
Tek tek isim yazmak istemiyorum ama Bjk formasını haketmeyen insanlarla maç kazanamazsınız. Gelecek sene için geniş çaplı revizyon yapılması şart. Yoksa gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşarız. Simao, Almeida ve Quaresma'nın bugünki performanslarının üzerlerine çıkacağına kesinlikle inanmıyorum mesela. Aynı şeyler Veli, Holosko, Sivok içinde geçerli benim açımdan.
Karabük ve Gs maçından sonra Tayfur Hoca'nın açıklamaları beni hiç tatmin etmedi. Hep bi'bahane. Karabük maçından sonra yanlışlarımızı biliyoruz falan demişti ama Gs maçında bu yanlışları giderecek yamaları göremedim.
Maçtan önce Gs formalı resmi olduğundan ve Bilica'nın çukur kazma olayından sabıkası bulunan hakemin lehimize kararlar vereceğini ön görmüştüm; ama yanıldım.
Yalnız aklıma bi'şey takıldı. Quaresma bilerek kırmızı kart görüp ekstra tatil yapmak isteyecek mi bunu merak ediyorum, umarım yanılmam.

El Colgado

Alıntı yapılan: unicorn - Nisan 17, 2012, 17:44:04
Dun aksam olanlarsan sonra anca sakinlestim.

4-5 yil once olsa ben de atlardim sahaya ve beni kimse tutamazdi o serefi yoksun hakemin yanina kadar. Yapilacak tek sey vardi dun en az 6000-7000 kisi sahaya inmek. Munferit degilde saglam bir sekilde inilseydi daha da iyi olurdu. İsterse 1yil ceza versinler ama sonra İnonu 'de nasil mac yonetilecegini, yere dustukten sonra kalkip adam gibi topunu oynamayi ogrenecekti herkes. Herseye ragmen o sahaya inmedim belki de yanlis yaptim bilmiyorum.

Ümit Abi, Serdar Abi'yi bıraksaydı kesinlikle sahaya çok sayıda insan inerdi. Erdal Abi, Hüseyin Abi indikten sonra o sahaya tribünün yarısı atlardı. Ama bu olaylardan sonra insanlarda sabrın kalmadığı net. Aynı şeyler yaşanırsa daha fazla olaylar kesinlikle çıkacaktır.