Ana Menü

STSL-25.hafta Fenerbahçe:2-BEŞİKTAŞ:0 5 Şubat Pazar 19:00

Başlatan Banucan, Şubat 02, 2012, 06:02:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

PAF takım çıksın, ama bu sefer harbiden çıksın.

Adam olun lan.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

Kadıköy' e nasıl bir kadro ile çıkacaklar çok merak ediyorum ...
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Fernandes ve Quaresma denen insancıklar

Bu maçın önemimi biliyormusunuz..

Varmı lan öyle bedavadan kart görmek..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Cenk
Toraman   Sidnei   Sivok     Egemen
              Ernst    Necip
                   Veli
Holosko                          Edu
                  Almeida

bence aşağı yukarı böyle bir şey olur. Belki Sidnei'i almaz Sivok-Egemen sola Tanju'yu koyar. Holosko yerine Pektemek'i koyabilir.

Keşke şöyle olsa:

Rüştü
Toraman   Sidnei      Egemen     Tanju
              Ernst        Sivok
  Holosko                             Veli
            Pektemek       Akyüz

çıkıp oynasınlar anasını satayım. Ne olursa olsun. Bari ruhsuz olmazlar. Mehmet Akyüz'e helal olsun. Adamı A takıma aldık hep A2'de oynatıyoruz adamın neredeyse her maç golü var.

El Maestro

Bu maçta taktik-teknik konuşmaya gerek yok çıkıp sahaya ruhumuzu koyucaz (tabi koyabilirsek) .

Birtek Sidnei oynamasın diyorum o kadar, Fener maçında bu kadar ağır bir stoper maçı hüsrana çevirebilir ..

Herkes Veli gibi oynasın yeter ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Bazı yavşak topçuların artık İnönüde ıslıklanmasını istiyorum

Bu sene gitti 1 sene daha gitmesin istiyorum..

O yüzden Fener yenersede bu açıdan bakarım

Üzülmem..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

Ekrem,Tanju ile falan oynarsak hüsran olur.

Toraman'ı mutlaka sağ beke koymamız gerek.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

Niye yeniliyoruz ki ağıza sakız olmaya ne gerek var
oynasınlar alsınlar maçı
kardeş takım mış
benim fenerli bir kardeşim takımımda yok
gıcık gıcık işler

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Maestro

Fernandes'te Tahkim umudu

Beşiktaş, Portekizli yıldızını Fenerbahçe derbisinde oynatabilmek için yoğun çaba harcıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 23. Hafta'sında Kayserispor'la oynadıkları maçta kırmızı kart gören Beşiktaşlı Manuel Fernandes'in cezasının bir maça indirilmesi için yönetim yoğun çaba harcıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre Fernandes'in pazar akşamı Fenerbahçe karşısında oynayabilmesi için cezasının bir maça indirilmesi gerekiyor. Hakeme yönelik sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle bir maç ekstra ceza alan Fernandes'in cezasını Tahkim Kurulu'nun iptal etmesi için çaba harcanıyor. Daha önce Sivasspor maçında kırmızı kart gören Johan Elmander ile Karabükspor maçında kırmızı kart gören Alex'in cezalarının bir maça indirilmesi siyah-beyazlı ekibin en büyük umudu.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in cezasına yaptığı başvuruyu reddetti. Kayserispor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği gerekçesi ile 1 maç takdiren cea aldığı açıklanan başarılı orta alan oyuncusu için siyah beyazlı kulüp itirazda bulunmuştu.
İtirazı değerlendiren Tahkim Kurulu kararın yerinde olduğuna hükmetti. Buna göre Manuel Fernandes Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

-----------------------------------------------

Beşiktaş'ın Kayserispor ile Kadri Has Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören Manuel Fernandes PFDK tarafından takdiren bir maçla daha cezalandırılmıştı.

STAD MÜDÜRÜ ŞİKAYET ETMİŞ

Beşiktaş camiasının büyük tepkisini çeken kararın nasıl alındığı ortaya çıktı. Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğu'nun raporunda Fernandes eile ilgili herhangi bir olumsuz ifade yeralmamasına karşın Portekizli yıldızın bir maç daha ceza almasını Kadir Has Stadı Güvenlik Müdürü'nün verdirdiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, kırmızı kart kararının ardından sinirli bir biçimde soyunma odasına yönelen Fernandes, Beşiktaş soyunma odasının kapısını tekme ile açtı. Olaya şahit olan ve kapının hasar gördüğünü farkeden güvenlik görevlisi durumu stadın güvenlik müdürü Ahmet Bilor'a bildirdi.

TFF TEMSİLCİSİNE RAPOR TUTTURDU

Bu dakikadan sonra anlamsız bir işgüzarlık örneği sergilemeye başlayan Ahmet Bilor güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek konuyu TFF Temsilcisi İbrahim İçer'e taşıdı ve rapor tutturdu.
Bu raporu dikkate alan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fernandes'e takdiren bir maç ceza verdi.

KASYERİSPOR'UN İŞGÜZARLIĞI MANİDAR

Kayserispor cephesinin böylesi bir işgüzarlık örneği göstererek Beşiktaş'ın en önemli oyuncularından birinin Fenerbahçe derisinde oynayamayacak şekilde ceza almasını sağlamaları siyah beyazlı camiaca manidar bulundu.

CR7

kayserinin nasıl bir takım olduğunu bilmeyen yok.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)