Ana Menü

Gaziantepspor'da Hikmet Karaman dönemi

Başlatan El Maestro, Ocak 26, 2012, 13:17:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, teknik direktör Abdullah Ercan'la yollarını ayırarak, Hikmet Karaman'la anlaştı.

Gaziantepspor'da ligde alınan kötü sonuçların ardından kulüp yönetimine istifa mektubunu veren Abdullah Ercan'ın bu isteği kabul edildi ve yollar ayrıldı. Bu istifanın ardından yönetim Hikmet Karaman'la anlaşmaya vardı.

Sezon başında Tolunay Kafkas'ın takımdan ayrılmasının ardından göreve getirilen Abdullah Ercan, 18 maçta 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik alarak 23 puan toplamayı başardı. Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, NtvSpor'un haberine göre, Abdullah Ercan'ın kendisini aradığını ve Başkan İbrahim Kızıl ile görüşüp istifa ettiğini söylediğini açıkladı. Kızıl, yönetim olarak da bu istifayı kabul ettiklerini söyledi.

Mehmet Kızıl, "Hikmet Karaman 18:00 uçağıyla Gaziantep'e gelecek. Yardımcısı eski futbolcumuz Hasan Özer olacak. Sivasspor maçına Hikmet Karaman ile çıkacağız" dedi.

Hikmet Karaman'ın büyük hedefleri olduğunu dile getiren Kızıl, "Hikmet Karaman 3 yıl içinde Gaziantepspor'a kupa getireceğinin sözünü verdi. Hikmet hocayla yaptığım görüşmede kendisinden çok etkilendim. Uzun yıllar çalışacağımızı düşünüyorum" dedi.

Hikmet Karaman en son Manisaspor'u çalıştırmış, başarılı olmasına rağmen ekonomik problemlerden dolayı takımdan ayrılmıştı.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Bszi seyler cok erken olmuyir mu

Abdullah yeni hoca kabul edilmeli

Eskisehirdr ersun.yanali mi kovsun simdi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Değişin değişin, Hikmet geldi ya şampiyon yapacak sanki. Bırakın Abdullah takıma, takım Abdullah'a alışsın.

keskinli

gercektende cok cabuk ve kolay hoca harcaniyor ülkemizde
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Brestgerfich

Sezon sonunda hikmet gider yılmaz gelir. sonra mesut bakkal. sonra 2.ligde takım şampiyon yapan bi t.direktör gelir.
5yılda 10 t.direktör değiştirme geleneği devam eder.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

El Maestro

Yazılanların hepsine genel katılıyorun ancak; Abdullah hoca konusunda katılmıyorum,benim izlenimlerime göre Abdullah hoca bence iyi bir teknik direktör olamaz klasik taktikler,oyun içinde klasik değişiklikler bu ona başarı getirmez ..

Antep yönetimi eğer bunu görüpte gönderdiyse bence haklılar .. Bir hoca ilk sene gelir başarısız olur ama ışık görürsün bu takıma birşeyler aşılıyor dersin yollamazsın ama Abdullah hocada bence böyle bir durum söz konusu değildi ..

Bu yüzden Hikmet Karaman doğru bir tercih bence .. Eğer istediği ekonomik olanaklar sağlanırsa sağlam bir takım yaratır bence Hikmet Karaman ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !