Ana Menü

S.Lig 19. Hafta | Ankaragücü:0 - BEŞİKTAŞ:0 8 Ocak 19:00

Başlatan Ersin Develi, Ocak 05, 2012, 16:58:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

sırf top geveledik başka bir şey yapmadık.
almeida da bir şey oynamadı pektemek de edu da.
maçın en iyisi yine fernandes'ti.
hilbert'in yokluğunu inanılmaz hissettik.
simão tercihi yanlış demiştim maçtan önce 73 dakika nasıl sabredildi anlamadım.
son 15 dakika takım canlandı ama süre yetmedi. biraz daha süre olsa alır mıydık? sanmam.
1 forvet şart şu takıma.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

tam bi hayal kirikligi yasadik
kanatlar hic islemedi,orta saha bitkin ve bikkin bi durumdaydi
forvet oyuncularinida devamli kanatlarda gördüm
rakip cok direncli ve hirsliydi,top yapmamiza izin vermediler
1 gol atabilseydik cözülürlerdi ama;
bi 90 dakika daha oynasak gol atamazdik bu oyunla
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

Alıntı yapılan: eRe - Ocak 05, 2012, 22:46:48
erken bir gol atarsak fark olur bence
ama diğer türlü çok zorlanırız geriye bile düşebiliriz
ben handikaplı oynayacam bu maça :D

oynamaz olaydım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Bugün Ankaragücü ile berabere kaldık. Yazımda bu maçla alakalı bişey yazmayacağım. Analiz felan zaten bir önemi yok maç sonrasında. Genel bir eleştiri yapacağım takımla alakalı..

Sadece bu senenin sorunu değil bu gol sorunu. Beşiktaş yıllardır çok zor gol atan bir takım. Bazen istatistikler konuyor ortaya işte şundan şu kadar gol fazla attık, bundan bu kadar gol şöyle yaptık böyle yaptık felan. Aslında bu istatiistiklerin bazen bir işe yaramadığını hangi Beşiktaşlıya sorsanız alacağınız cevap aynıdır. "Her Beşiktaşlı bir gün kanser olmaya mahkumdur"

Bunun tek gerçek sebebi var oda Beşiktaşın üst düzey bir gol ayağına sahip olamaması. En çok gol atan oyuncumuz Mustafa Pektemek ama oda Beşiktaşın ilk 11 nde oynayacak hiç bir şey yapmıyor. Evet golleri var ama oyun içinde bu kadar silik bir santrafor. Diğer gol ayaklarına bakıyorum Penaltıları çıkarsam Q7 1 GOL, SİMAO 1 GOL, ALMEİDA 1 GOL, EDU 1 GOL, HOLOSKO 2 GOL..

Şimdi soruyorum bu takımın başarılı olma şansı sizce nedir ?

Selçuk İnanın 1 i si penaltı 6 golü olan bir ülkede yukardaki adamlarla nasıl bir başarı elde edeceğiz büyük bir merakla izleyeceğim takımımızı...

Bişeyler hatalı olmuş olabilir ama Beşiktaşın devre arasında mutlaka oyuncu ihtiyacı vardı. Halende alınması gerekiyor. Daha hiç bişey bitmemişken play off bahane gösterilerek transfer yapmamak, Galatasaraya biz değil sen şampiyon ol demektir..

Hem Telekom Arena Hem Saraçoğluna gidecek takımımız Almeida ve Edu gibi santraforlarla mümkün değil başarıya ulaşamayacaktır. BUNUN İÇİN İLLA YENİLMEK YADA BERABERE KALMAK gerekmiyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Brestgerfich

Almeida'dan iyice soğuyorum.
Rakip stoperler arasında kaybolmak için doğmuş resmen adam.
Arka direğe, savunma arkasına (gerisine değil, arkasına) kaçmaktan ve orda kalmaktan başka bir şey yapmıyor.
Pas gelmeyince de küsüyor. Omuzları düşüyor hemen.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Grocbenn

Dün hep övdüğümüz mücadele/savaşan özelliğimiz maalesef karşı takıma göre çok daha altlarda olduğu için istediğimiz sonucu alamadık.

İşte bu gibi takımlara karşı oynarken bireysel beceri denen şey ön plana çıkar.Bizde maalesef dün sahada Fernandes dışında bireyselliğin yanından geçen oyuncumuz yoktu.

Simao,Pektemek,Almeida top kontrollerinde dahi faciaydı.Bu takım daha ne kadar Fernandes'e bel bağlayacak veya Fernandes ne kadar dayanabilecek orası meçhul.İnanılmaz bir tempoda oynuyor Fernandes herkes ona bakıyor.Kimse sorumluluk almıyor.

87.dk falan Ekrem ofsaytta kalıyor.Ofsayttan öyle bir çıkışı var ki o olaya yürümek de denmez emekliyor adeta.Bizim böyle adamlarla işimiz olmamalı.Ben bu takımda Ekrem'i göreceğime Furkan Şeker'i izleyeyim.Koy A2'den adamı.O da yok.Adam 2 tane A2'den adamı koydu 7 puan taktı.Ne olacak yani?

Bu takıma takviyeye gerek yok diyen beyinlerede diyebilecek birşey bulamıyorum.Bu takımda kurtarıcı olarak Edu ve Burak Kaplan giriyorsa gerçekten çok yazık.

Rakiplerimize bakıyorsunuz;

Sonradan giren oyuncuları Riera,Sercan
Dia,Bienvenu
Alanzinho ve Enrique

Bu adamlar hala deli gibi transfer peşindeler.Bizim malum başkanımız ve sözünden çıkmayan Futbol Direktörümüz yeterli olduğunu söyleyip adeta şampiyonluk falan umrunda olmadıklarını gösteriyorlar.

Şu çok bariz Demirören gitmedikçe bize rahat yok.

IL Capitano

maca bakamadim, iyikide bakamamisim. Karin agrisindan baska bir sey degil yani.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Ya yıllardır diyoruz gol atamıyoruz forvetler bitik bilmem ne ..

Bunları biz gibi amatör insanlar görüyorda ''pek değerli yöneticilerimiz'' neden göremiyor ? İşte ben bu noktada sinirleniyorum ..

Ekrem kimdir ya ? Ekrem gibi Edu gibi bir adamdan medet umuyorsak bizim zaten işimiz bitmiş demektir ..
Bir Almeida varki sorsanız Avrupa yıldızı ama bana kalsa yemin ediyorum Manisaspor hocası olsam bana önerilse bedavaya takımıma alırsam arap olıyım ya, bu kadar kötü bir forvet olamaz arkadaş 1.91 boyu var 1 tane top alamıyor ya , 1.75 boyu var Rooney bu sene 9-10 tane kafa golü attı keza Baroşta kafayla sürekli yokluyor ve atıyor ama bizim Almeida anca eğilsin kambura yatmaya çalışsın veya hep bir adım geride kalsın ulan bir kerede tam zamanında yükselde golü at be hep 1 adım geride hep 1 adım geride yeter artık bu takım gol görmek istiyor,savaşan ve yırtıcı bir gerçek golcü görmek istiyor ..

Bu Almeida'ya karşı çok doluyum arkadaş .. Hiç birşey yapmamasına rağmen hala daha alkış alıyorsa bu adam ben daha ne diyeyim . Aynı durumda M.Pektemek veya nebiliyim herhangi bir yerli forvet yemin ediyorum şu ana kadar 10 kere stadda olan küfürü yemişti ve kesin yuhalanmıştı .

Taraftarda artık bazı şeylerin farkına varmalı .. Asıl ilk önce birşeylerin farkına varması gereken aslında yöneticiler ama artık onlara laf söylemekten usandım ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~