Ana Menü

S.Lig 18. Hafta | BEŞİKTAŞ:2 - Eskişehirspor :0 4 Ocak 20:30

Başlatan Cem Goren, Aralık 29, 2011, 20:34:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

İlk yarıda oyun istediğimiz gibiydi ancak ceza sahasında ve çevresinde hiç istediğimiz tehlikeleri tam olarak yaratamadık .. Bi Ekrem'in kafası ve Fernandes'in şutu vardı hatırladığım .

2.yarıda ise yine baskılı başladık forvette Almeida yine çıldırttı ama iyiki Sivok sahneye çıktı .. Golden sonra psikolojik olarak geriye yaslanma durumumuz oldu, Veli-Necip değişikliği orta sahaya direnç kazandırdı, Almeida-Pektemek değişikliği ilede en uçta daha hareketli hale geldik ..

Fernandes yine tam bir liderdi ve gerçekten çok zeki bir oyuncu ..

Birde Pektemek yine klasını konuşturdu şık bir gole imzasını attı ..

Sonuç olarak çok zor geçmesini beklediğim maçı kayıpsız bir şekilde atlattık,ligin önemli ve kadro kalitesi belli bir seviyede olan takımına karşı 2 farkla kazanmak güzeldi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

ilk yarıda tek pozisyonu yoktu esesin resmen biz çaldık biz oynadık
2. yarı golü bulduktan sonra biraz çekildik adamlar 1 veya bilemedin 2 pozisyon buldular 2'yi bulduktan sonra da tello'nun şutu var başka da bir numarası yoktu esesin.
yendik fb ile 2 puan daha azalttık ve 1 puana indirdik farkı.
güzel oldu. haftaya ankaragücü...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Güzel futbol oynadık bugün. İstek arzu ve sisinde getirdiği güzel bir atmosfer oldu..

Ancak bir ara %70 lerde top oynarken kaleye şutumuz yoktu :)

Bir tane Fernandez ile iş olmaz arkadaş. QUARESMA mecbur oynaması gerekiyor. Onunda sakatlığı şusu busu derken başka adam yok takımda..

Edu ve Almeida denen 2 tane adam var, yemin ederim insanı çileden çıkarıyor..

Şaka gibiler.. İkiside bence rezalet bir futbol ortaya koydular yine..

Veliyide çıkarırsak geri kalan oyuncuları beğendim..Çok iyi mücadele ettiler..

Hele bir Fernandez var . Aman Allahım. Bir ara gitsin dediğim bir adamdı, şimdi insan açtığı ağza bişey yapası geliyor o derece. Müthiş oynuyor müthiş yönetiyor..

Neyse

Çok detaya girmek anlamsız. Sadece şunu desem dediklerimin özeti olur sanırım

Haftaya Ankaragücü maçı var ve biz kesin yeneriz diyemiyorum..

Sıkıntı bu..

Bi tane hücum yönleri olan çok iyi bir forvet arkası yada bir tane adam gibi santrafor lazım bu takıma. Şampiyon olmamak için bir sebep yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

eskisehiri rahat gectik sayilir
acikcasi daha zor gecer diye bekliyordum
böyle devam insaallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

takımda eksikler hissedilebiliyor
özellikle quaresmanın yokluğu
ancak bir gerçek var bence
bu takımda yokluğu en çok hissedilecek adam fernandes
herkesin yerine birilerini koyup birşeyler yapabiliriz
quaresmasız oynamayı bile öğrendik ancak fernandes bir başka bence
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Grocbenn

Takım oyununu yardımlaşmayı çok iyi yaptığımız bir maç ve çok zorlanmadan alınan galibiyet oldu bizim için.

Carvalhal'in maç öncesi tercihleri bana göre yanlıştı.Carvalhal M.Pektemek hakkında ne düsünüyor bilmiyorum ama Edu'yu tercih etmesi son derece komik oldu.

Ekrem iyi niyetli bundan süphem yok.Ama yetersiz.Edu-Ekrem-Almeida 3'lüsü çok yetersiz ve sıradan kaldı.Carvalhal'ın Burak Kaplan'ı Beşiktaş'ın geleceği için kullanması lazım.G.Saray lider olmasına rağmen Emre Çolak-Semih Kaya gibi adamları kullanabiliyorsa bizim de bu adamları riske girip kullanmamız gerekir.

Takım tempomuz üst düzeyde.İlk yarı Eskişehir'i bayılttık resmen.Bundan en büyük faktör yaratıcılıktan ne kadar uzaklaşıyorsak top kapma/koşma/mücadele becerimiz o kadar artıyor.

Simao/Quaresma/Fernandes/Almeida ile oluşan bir kadroyu kaldıramayız.Bunların içersinde Simao kesilmesi en muhtemel aday.

Dün Ernst'e bayıldım.Fernandes ve Sivok'ta çok iyilerdi.Hilbert'in sakatlığı iyi olmadı.Ekrem'in sağ bekte çok aksadığı ilerleyen haftalarda bariz yine gözükecektir.

Şu tempomuz bozulmadığı sürece Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'tır.Kolay kolay maç kaybetmez bu takım.Carvalhal'in sene başındaki hataya düşmemesi lazım.Kadroda yıldızlar ile işçi futbolcu dengesini kaçırmaması gerekiyor.

Simurg

pektemek demek gol demek
Bence daha farkla almamız gerekirdi ilk yarıdaki oyunu beğenmedim.
Kolayda aldığımızı düşünmüyorum sıkıntı var takımda

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..