Ana Menü

SL 16. Hafta | Samsunspor:1 - Beşiktaş:1 | 18 Aralık 16:00

Başlatan El Maestro, Aralık 14, 2011, 23:27:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Abi ben tamamen onları düşünüyorum,çok yoruluyorlar :)

CR7

nba'de en önemli maçlar 25 aralığa konulur her zaman :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Alıntı yapılan: CR7 - Aralık 18, 2011, 22:05:43
nba'de en önemli maçlar 25 aralığa konulur her zaman :)
ciddenmi?sasirdim valla
demek ki ülkeler arasinda noeli farkli kutlayanlar varmis,almanyada her taraf kapali olur.hatta 1.günü sesli müzik yapmak bile yasak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Grocbenn

Aslında kadroya baktığımızda yaratıcılık konusunda sadece Fernandes'e kalmış.Sadece duran top ile gol bulma şansı olan bir takım görüntüsündeydik öyle de oldu.Maçta organize bir tane pozisyonumuz yok.

Rüştü'nün şu topu çıkaramaması resmen komedi.Bir kaleci maç boyu harika kurtarışlar yapabilir.Ama şu golü yerse kimsenin umrunda olmaz.Aynı sıkıntı Cenk'te de var.Çok iyi oynarken 30 metreden içeri alıyor.

GS ve FB bizim suanda 5 puan önümüzde ise bana göre tek sebebi bu tip golleri minumum yemesi.Hatta yememesi.Biz her 2 macta bir kaleci hatasında gol yedik bugüne kadar.

Ernst'i yaşından dolayı anlayabilirim.Bu kadar maç temposunda kötü günü olabilir.Ama Necip'te ki olay bambaşka.Yorgunluktan değil.Sadece geri ve yan pas yapabilen.Diklemesine bir tane pası olmayan bir futbolcu.En önemlisi futbol zekası ilerleyeceğine geri gidiyor.Bu kadar düz oynar ise formayı çok kısa sürede kaybeder.

Sidnei defosunu gösterdi.Çok ağır.Her pozisyonda geçildi.Golde de hatası vardı.

Bu kadar eksik kadroyla mücadele etmek de kolay değil.Bunu da anlamak lazım.Bu takımın 2 tane olmazsa olmaz adamı var bence.

Quaresma ve her ne kadar beğenmesekte Almeida.

eRe

ya tabi herkesin inancıda çok ters ve saçma gibi geliyor bana noel ya
bir de türkiyedeyiz bizim bayramlarımızda maç oynanıyor onların noel de ona göre plan yapılıyor ya daha da sinir oluyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

dogru olan iki bayramdada mac oynatmamak
bizim bayramimizdada,hristiyanlarin noelindede aile ile birlikte olmak öne cikiyor
böyle günlerde sporcularada aileleri ile birlikte olmasi saglanmali,sonucta onlarinda aileleri var
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin