Ana Menü

SL 14. Hafta | Manisaspor:1 - Besiktas:4 | 8 Aralık 20:30

Başlatan NoPasaran, Aralık 07, 2011, 15:09:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Banucan - Aralık 08, 2011, 22:13:39
Alıntı yapılan: Banucan - Aralık 07, 2011, 18:52:34
nedense içimde garip ama maçı rahat alıcaz gibi bir his var hadi bakalım saldır ve bu maçı al kartalım

hislerimle dalga geçenler utanabilir mi acaba :D

Utanıyorum  ;D

Since 1903

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: ERHUN - Aralık 07, 2011, 22:28:04
Herkesin düşüncesi farklı tabii, ben bu adamı çekeceğime Pektemek'e şans verilmesi taraftarıyım.

Eyvallah Pektemek. Lafımızı yerde bırakmadın, şansı iyi değerlendirdin.

Bu arada, Almeida o goller kaçmaz.

Son olarak:
Alıntı yapılan: ERHUN - Aralık 02, 2011, 00:07:39
Alkollü antrenmana gelmiş falan onları bir kenara bırakıp yazayım, iyi adam, tekniğine ve fiziğine söyleyecek sözüm yok. Ama atakları çok öldürüyor. Topu oynatacağına topla oynamak istiyor ileride adam boşken çalım deniyor. Bunları yapmasa şeker gibi çocuk ;D

saldır beşiktaş

Atakan Kurt (LigTV): "Mustafa C.Ronaldo gibi gol attın". / Mustafa Pektemek: "Hayır Quaresma gibi attım! '' :lol
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

son zamanlarin en rahat maciydi
aslinda rakip kötüde degildi ama yinede cok rahat kazandik
bütün takim iyi oynadi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

En zor geçmesini beklediğim maç çok rahat geçti ..

İlk 30 dk defansı açmakta zorlansakta sonradan işimiz kolaylaştı ..

Mustafaya'da aferin her kafa topunu indirdi, sürekli koşu halindeydi .. Almeida ile kıyaslarsak çok çok daha verimliydi .

Fernandeside beğendim .

KARTAL UÇMAYA DEVAM EDİYOR !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Yazmayı unutmuşum az önce, Pektemek gol demek. Çok güzel gol, çok iyi top sürdü helal olsun.

Edit: 22 gole ulaştık, ligin en golcü takımıyız.

saldır beşiktaş

İyi futbol iyi sonuç ligin en dişli takımlarından deplasmanda bu kadar rahat geçmek takdire şayan.
Zaman ilerledikçe daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Ligin en büyük favorisi biziz   :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Pektemekle girmek gerekirse güzel gol atmasına rağmen yine silikti..

Arkadaş Emenike gibi bir forvt istiyorum ben sanırım. güçlü olacak, rakip tırsacak, geldiği zamanda affetmeyecek..

Almeida ilk başlarda çok beğeniyordum ama ondada golcülük 10 üzerinden 2 yani..

Neyse inş belediye maçında pektemek almeida beraber oynar..

Maç sıfır sıfır giderken bu maçı alacağımızdan çok emindim . Çok sağlam oynuyorduk çok belli oluyordu..

Fernandez Ernst ve Necip yerine Aurelio olacağı zaman çok daha iyi bir takım olacağız diye düşünüyorum. Hatta Aurelio ya gerek yok ama illa öyle oynayacaksa mutlaka necipoin yerine oynaması lazım. Ben hayatımda bu kadar KÖTÜ destek veren bu kadar abartılı bir oyuncu görmedim. Necipi hiç beğenmiyorum yediğimiz goldede yine aptalca şekilde Pektemekin dengesini bozdu. Biraz amatör bir oyuncu. Fenerbahçe maçında aldığımız maçıda amatörce yaptığı faulle verdik. İlk 11 de oynayacak kapasitesi yok boşuna duruyor sahada anlamıyorum..

İsmail Sivok Egemen Hilber Rüştü..Tam yerini buldu bence. Cenk ile felan olacak işler değil..

Carvalhalin bu özelliğinide seviyorum. Duygusallaık bir yere kadar kardeşim. Hatalı isen oturursun kulubede bu kadar net. Bu hafta cenk ve Almeida kararlarına helal olsun..

Quaresma tam müthiş oynarken sakatlanması can sıktı yine. İBB maçında bari oynasa idi ;D

Fernandez müthiş oynuyor valla. Komutan gibi hissettim bugün alıyor dönüyor vuruyor. Müthişti..

Özgüveni yerine geliyor takımın.Hatta geldide :)

Sonunda eve mutlu gelmeye başladık , teş.ekkür etmek lazım hepsine..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Krizlere girmeden maç kazandık. ;D
Eyvallah Beşiktaş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Grocbenn

Alıntı yapılan: Grocbenn - Aralık 07, 2011, 17:50:11

Ordu maçından daha rahat alacağımızı düşünüyorum.

Şu 3'te 3'ü yapalım artık.

Haftasonu da İnönü dolsun İBB'yi dağıtalım.

Özgüven.

Oynanan futbolun alınan bu skorun tek nedeni bence.G.Saray karşısında oynanan iyi futbol ile birlikte başlayan,Trabzon maçında tavan yapan takım özgüvenimiz bizi şampiyonluğada kadar götürebilir.

Bugüne kadar hiç yapamadığımız sakin,telaşsız çok rahat bir galibiyet aldık.

Güzel gecenin en kötü tarafı Quaresma oldu.Stoke maçına umarım yetişebilir.

Dün Sivok,İsmail,Fernandes çok iyiydi.Sadece Veli biraz aksadı gibi.

IL Capitano

Alıntı yapılan: Cem Baba - Aralık 08, 2011, 09:02:22
zor bi mac.

herkes nasil bildim havasina girmisken , bende tam tersini yapip. zor dedigim maci rahat kazandik diyorum , helal Besiktas..:)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

unicorn

Güzel futbol ve güzel sonuç.

Quaresma canımızı sıktı, umarım en kısa sürede düzelir.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !