Ana Menü

Trabzonspor:0 - Beşiktaş:1 | 27.11.2011 | 19:00

Başlatan RCA, Kasım 23, 2011, 14:45:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

geçen hafta aynı pozısyonda fauldude golumuz sayılmamıstı
sımdı mı temız gol oldu lan i.neler!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

Mücadelenin 78. dakikasında Trabzonspor aleyhinde çalınan penaltı düdüğü Avni Aker'de 84 hafta sonra (936 gün) verilmiş ilk penaltı oldu. Avni Aker'deki son penaltı 2008-2009 sezonunda 4-0 sona eren Kayserispor maçında çalınmıştı.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

djinonu

hoc sampiyonlar ligndeki maci cok güzel okumus helal olsun kanatlardan gelmek zorunda kalinca burakta birsey yapamadi maci kilitledi gelse gelse zaten anca öyle gelirdi gol baska gelmezdi..

El Maestro

Carvalhal ligin şu anda en formda hocalarından biri ..

Harbiden analiz ettiğini görebiliyoruz, yalandan gidip izlememiş yani maçı .

Quaresma önderliğinde tüm takımın kazanma arzusunu çok beğendim, adam gibi bir forvetimiz olsa varya bu takım çook canlar yakar ..

Birde Almeida'da bazen bıktırıyor insanı, 2 metre adam bir tane doğru dürüst kafa topu indiremezmi adam ya maç boyu .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Harbi almeida konusu sikintili bi konu

Tatsiz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Kasım 27, 2011, 23:47:27
Harbi almeida konusu sikintili bi konu

Tatsiz
Yalnız oldugundan mıdır, formsuz oldugundan mıdır anlamadım abi. Dediğin gibi tatsız.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 24, 2011, 20:11:38
Güvensek mi bu arkadaşa?

Güvenmek lazımmış bu maç kele.
Helal olsun iyi oynadın be kel.

Grocbenn

Carvalhal'in hocalık yaparak kazandırdığı bir maç oldu.Gerçekten helal olsun.

Maç istatistiklerine baktığımızda 11/19 Bizim sutumuz.Trabzon'un ise 4/10  daha fazla ne beklenebilirdi ki böyle bir deplasmanda.

Topa basmayarak Trabzon'un pas yapmasını istedik ama tek silahı olan Burak Yılmaz'ın koşu yollarını kapattık.Geriye sadece duran top kalıyordu onu da çok iyi bir şekilde engelledik.

Egemen gerçekten tam bir lider defans oyuncusu.Geçen seneden en büyük farkımız stoperlerimizin uyumu.

Derbilerimizi ve zor deplasmanlarımızı atlattık gibi gözüküyor.Önemli olan bundan sonrası için seri yakalayabilmek.Önemli maçları bugüne kadar hep iyi oynadık.Ama diğerlerinde kötüydük.Seri yakalayabilirsek devre arasını lider bile kapatabiliriz.

NoPasaran

Geç oldu yorumum ama eğer berabere bitseydide bu yorumu yapacaktım..

İşte özlediğim Takım bu kardeşim. Cidden böylesine bir deplasmanı özlemişim. Kaleye şut attığımız, goller kaçırdığımız ve ezilmediğimiz bir büyük maç oynadık..

Bunda Quaresmanın çok büyük etkisi var bence. Müthiş oynadı. Trabzonsporun ileri çıkamamasının en büyük nedenlerinden birisi Quaresma idi bence. İster istemez psikolojini bozuyor. Kardeşim işte bunları yap canımızı ye. Golde kaçırsan kızmayız sana ama gir şu anasını sattığımın kalesine her zaman tıpkı dünki gibi..

Hilbertide çok beğendim ben. çok iyi oynadı.  Cacık olmaz dediğim ama beni her maç çalışma ve azmiyle yanıltan bir hilbert var vallahi bravo..

Koşuyoruz, basıyoruz ve vuruyoruz. Tıpkı Gs maçında olduğu gibi. Bu futbola devam hoca...

Ancak forvet konusunda sıkıntımız var bunu her zaman söylemeye devam edeceğim. Almeida Beşiktaşın hücumuna şu an malesef uymuyor. Bir gol koklayacak adam bulsak şu arkadaki Q7nin performansı 3 e katlanır hiç abartmıyorum..

Zoe bir sürece giriypruz. 7 maçlık seride her oyuncunun 5 maçlık performansı var bence. Bu süreçte Carvaklhale çok iş düşüyor. Fernandez Ersnt Cuma Veli sürekli değişecek oynaması lazım. Ve Holosko Pektemek bunlarıda kullanabilmemiz lazım..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ozan Doğan

İş Quaresma'da bitiyor arkadaş. İlk defa bir maç içerisinde bu kadar istekli ve etkiliydi büyük bir maçta. Direkt kaleyi düşününce böyle oluyor demekki. Yani diğer maçlarda da aynı şeyi yapmaktan vazgeçmemek lazım. 100. yılda ki gibi oynadık çok beğendim ben takımı. Ve Carlos hoca. Sen ilk defa bir takımı izledin onda da böle oynadık. Bir de maccabi maçı vardı. İzlemeye gerek yok herşeylerini biliyorum demiştin yine aynı tip bir oyundu ağırlık onlarda gözüktü ama biz daha etkiliydik kale önünde. Demekki senin maç izlemen gerekiyor hoca. Tebrikler bütün futbolculara...  :bjk

keskinli

Beşiktaş'tan sert açıklama! Beşiktaş'tan sert açıklama!
  Beşiktaş Kulübü, futbol takımlarının Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftada Trabzonspor ile oynadığı maç ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''27 Kasım 2011 tarihinde, Trabzonspor ile oynadığımız ve 1-0 takımımızın galibiyeti ile sonuçlanan müsabaka sonrasında, başta oyuncumuz Egemen Korkmaz olmak üzere, birçok oyuncumuza kişiliklerini zedelemeye varan, hakaretamiz sözler ve sıfatların futbol ve spor adamları tarafından kontrolsüz ve fütursuzca ağza alınmış olmasını hayret ve üzüntüyle izlemiş bulunmaktayız'' denildi.

Kulüp açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

''Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bugüne kadar olduğu gibi, özellikle Türk futbolunun belki de en stresli ve gergin zamanını yaşadığı şu günlerde sağduyu, soğukkanlılık ve nezaketini koruyarak 'Beşiktaşlılık' duruşunu sergiliyor olması, ne yazık ki bu meziyeti algılamak ve takdir etmekten uzak bazı kesimler tarafından, pasiflik ve yetersizlik olarak değerlendirilmekte ve bu tavır içinde bulunduğumuz durumun vahametini daha da arttırmaktadır.

Egemen Korkmaz, yıllarca Trabzonspor'da oynamış, hocası Şenol Güneş tarafından yetiştirilmiş, Beşiktaşımızda yükselerek milli takıma kazandırılmış bir oyuncumuzdur.

Geçmişte talebesi olan bir oyuncu hakkında bir teknik direktörün, yine geçmişte takımına yıllarca hizmet etmiş bir oyuncu hakkında bir yönetim kurulu üyesinin, oyuncunun mesleki kariyeri ile bağdaşmayan sözler sarf etmesinin ayıbını kendilerine bırakırken, aynı takımda yer alan başka bir oyuncunun tüm Türkiye'nin gözü önünde olmayan bir penaltıyı varmış gibi göstermeye çalışarak rol yapması, kanımızca gazete manşetlerine konu olan benzetmeye daha uygun bir davranışı sergilemektedir.

Bir mağlubiyet arkasından camianın reaksiyonlarını kısmen önlemeye yönelik bu tür yön saptırıcı çıkış ve senaryolardan, içinde bulunduğumuz nazik ve kırılgan ortamda mutlak surette imtina edilmesi konusundaki kanaatimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz.'
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin