Ana Menü

PLAY-OFF| Türkiye - Hırvatistan | 11/15 Kasım

Başlatan CR7, Kasım 04, 2011, 13:50:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Açık ve Net Emre,Volkan,Gökhan bu maçı sabote etmiştir.

ERHUN

Volkan'ı bende sevmem ama fazla yükleniliyor. 10 kişi çok iyi oynadıda sadece omu kötü oynadı? Onun yüzünden mi 3-0? Sahada saRBi diye birşey vardı ya. Daha ne olsun.

Cem Goren

Volkan'ı günahım kadar sevmem ama hatta MİLLİ TAKIMIMDA BEŞİKTAŞ benim yıllardır milli maç izlesem de pek ilgilenmiyorum skorlarla falan ama Türkiye formasını taşıyan bir insan yuhlanmaz. Kaldı ki tribünün arkasından sözlü sataşmalarda vardır muhtemelen. Volkan haklıdır demiyorum ama taraftarda haklı değildir hatta suçludur.

Ben şu an Volkan yerinde olsam o ıslık anından sonra gelen ilk topu içeri alırdım. Maç sonu da zoruna gidenin borusuna gitsin derdim.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdibatmaz

o kale arkasında milli maçlarda [kurallara uyalim!oto edit] galatasaray taraftarının olduğunu herkes biliyor. ama volkanı da sevmediğimden hiç beni ilgilendirmez, birbirlerini yesinler. hatta iyi olmuş. benim dikkatimi çeken şey sabriyi alkışlamaları. bu kadar gerizekalı bir taraftar topluluğu olabilir mi ya? sabriye ses çıkartmıyorsan malsın. hakan denen bi tane balrayı koymuşlar oraya, ilk gol onun yüzünden yendi.

rıdvan da çok abarttı hatta ağladı. o kadar insan milli takıma ve formaya saygıları var diye tepki göstermeyecek de senin o çok sevdiğin topçun volkan mı milli formaya saygı gösterip 3 yiyecek. geç bunları.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ilhan mansız_melis

Volkan'ın çirkefliği dillere destan zaten.

Rıdvan noldu annem evladına çok mu yüklendiler ağlamak üzereydin
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Batuhan

volkan'a yapılanı destekleyen var mı ? hiç sanmıyorum.
ben yerinde olsam çıkar bırakırım milli takımı.bu kadar da net.
Koca hestiy aya bedenem ?

Ersin Develi

Bahsettiğimiz arkadaşlar Volkan ve Emre,o yüzden pek mühim değil benim için.

KeePSaKe

Takım hadi neyse kendini belli ediyorduda seyirciye yazık diyorum yaptıkları terbiyesizlik.
Since 1903

saldır beşiktaş

Hırvatistan 5 gömlek üstün bir takım Türkiye'den.
Sonuç çok normal.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

Alıntı yapılan: eRe - Kasım 11, 2011, 18:41:00
akşam maçı izlemek yerine kahvede arkadaşlarla taş oynamayı düşünüyorum.daha çok eğlenirim sanırım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

abi düşünsenize bu türkiyenin karşısında bugun hırvatlar yerine bir ispanya bir hollanda vs filan olduğunu?

Neler olabileceğini tahmin edebiliyormusunuz? Her ne kadar küskünlüklerim olsada ben ülkemin takımını böyle rezil görmeye dayanamıyorum geriliyorum sinirleniyorum..

Emeği geçen herkesin derhal defolup gitmesi dileğiyle!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

salı günü giderler.
yalnız volkana pankart açmışlar sanırım stadda görmüşsünüzdür belki.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Yeni hoca arayışı başladı mı acaba ? Salı gününden sonra Hiddink istifa edecek nasılsa
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

unicorn

Alıntı yapılan: Batuhan* - Kasım 11, 2011, 23:22:05
volkan'a yapılanı destekleyen var mı ? hiç sanmıyorum.
ben yerinde olsam çıkar bırakırım milli takımı.bu kadar da net.

Gavura kızıp oruç bozmak denir buna.

Gerek yok bence.

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !