Ana Menü

UEFA | Beşiktaş:1-Dinamo Kiev:0 / 3 Kasım 20:00

Başlatan eRe, Ekim 31, 2011, 02:24:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Biletixten bilet almada sayi siniri varmi ?

2-3-4 cart curt ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Karaborsacılar yıne bos durmuyor sayın seyırcıler ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Banucan

FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

Vip Üst D - 300.00 TL Vip Üst B-E - 250.00 TL Vip Üst A-F - 225.00 TL Vip Alt C-D - 225.00 TL Vip Alt B-E - 2000.00 TL ( KOLTUKLAR ALTIN KAPLAMA OLUP ..... ) diye gidiyor heralde 2000 TL ne yahu :D Biletix'te kafayı yedi  :ahaha  Vip Alt A-F - 150.00 TL Numaralı C-D - 125.00 TL Numaralı A-B-E-F - 100.00 TL Kapalı Üst - 75.00 TL Kapalı Alt - 60.00 TL Yeni Açık - 30.00 TL Eski Açık - 50.00 TL

Ozan Doğan

sistem açıldı alabilirsiniz biletleri. ben aldımda uyandırayım dedim :) yarım saat telefonda bekledim tam müş. temsilcisi telefonu açtı aynı anda sistem açıldı :D

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

ben netten aldım valla. yoğunluktan dolayı olabilir ama sana no-pasaran taktiği uyguluyorlardır belki. karaborsa durumu için  :ahaha

NoPasaran

;D

Aldim :D

Persembe iddaa oynamaya gerek kalmadi :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

:ahaha yerinde olsam sattığım 4 bileti tek maç basardım favorilerden birine  :muha hatta 5 bileti sat sende çift turnike yaparsın :D

El Maestro

Takım iyi yolda ..

Bu maçı alırsak tadından yenmez .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Aslında bu sabaha kadar maçı stad yerine evden izliyor olacaktık hatta sabah 08:01de Ozan başgan aradığında durumu belirttim ona ama aradan iki saat geçti ve hayatın ne kadar garip olduğunu anladık ve gittik bilet aldık.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ozan Doğan

yapacak birşey yok madridli ;) madem bursalı fiyatları indirdi bizde alalım dedik ;)

erdibatmaz

arkadaşa yeni açık'a söz verdim. bizde söz namustur. fener maçına da gidememiştim söz için. :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin