Ana Menü

SON DAKİKA !! Hiçbir Derbide Rakip Takım Taraftarı Olmayacak !

Başlatan El Maestro, Ekim 26, 2011, 16:03:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

merdivenden yukarıya kaçanlar boşuna çıkmadı herhalde.
ama derbilerde yok doğru tabi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Olay çıkmayan derbi hangisi sen onu söyle,
Olay çıkmayan derbi mi var bize odaklı bakılmasa bile yok.
Gel gelelim bıçaklanma vs olayları da var.
Bu alınan kararı onayladığım anlamına gelmez.
Ama kendini bilmez beşiktaş aşkı yada fener veya galata adı altında
insan dışı davranışları sergilemeleri yüzünden alınan bir karar.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

saldır beşiktaş

Son yıllarda hangi Beşiktaş-Fenerbahçe maçında  bıçaklama kavga vs gibi şeyler oldu.
Cevap Hayır ee o zaman mantığı nedir yasağı koymanın.
Böyle yaparak daha çok artırırsın insanların sinirini öfkesini.
Olay çıkmasına daha müsait ortam oluşur.

Gereksiz yere ortamı geren hareketler.
Şike olayında sınıfta kaldılar üstünü ört bas etmek için uğraşıyorlar.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

Alıntı yapılan: Simurg - Ekim 26, 2011, 18:22:20
Olay çıkmayan derbi hangisi sen onu söyle,
Olay çıkmayan derbi mi var bize odaklı bakılmasa bile yok.
Gel gelelim bıçaklanma vs olayları da var.
Bu alınan kararı onayladığım anlamına gelmez.
Ama kendini bilmez beşiktaş aşkı yada fener veya galata adı altında
insan dışı davranışları sergilemeleri yüzünden alınan bir karar.

Zihnimi gerçekten zorluyorum, bu 'iki takım' taraftarı arasında son yıllarda çok büyük kavgalar mı oldu, maçı yarıda bırakacak kadar büyük olaylar mı oldu müsabaka sırasında,geçmişten gelen bir kan davası mı var diye ama hepsine verdiğim yanıt kocaman bir HAYIR oluyor.

Neye dayandırılır bu ?

Eğer az çok tribünden anlıyorsam bilet alan 1600 FB linin çoğu stada girmeye çalışacaktır.İnönü deplasmanına formasıyla gelmeyi göze alan bir tayfanın yasak masak takacagını zannetmiyorum.Bir sürü mevzu kopabilir işte sırf bu yüzden.

Şu ortam, şu hassas durumdan geçerken belkide son yılların en düşük tansiyonlu derbisi oynanacakken olan işe bakın ya.

-------

Alen'in açıklamasına bakın birde . ;

"Biz bu karar alınmadan önce, F.Bahçe'li arkadaşlarla yan yana gelmiş neler yapabiliriz diye konuşurken yetkililerden böyle bir açıklama geldi. Bu saatten sonra bize artık laf düşmez, şu an F.Bahçe tribünlerinden arkadaşlarımızla yan yanayız, Onlar da bizimle aynı görüşte, İnönü'ye gelselerdi omuz omuza Teröre tepkimizi göstermeyi düşünüyorduk ama olmadı, şimdi biz gereğini yapıp İnönü'den tüm dünya'ya birliktelik mesajımızı vereceğiz.

Alen Markaryan

Böyle bir ortam oluşacakken herşeyi mahfediyorlar, voleybolcudan tff başkanımı olur ya yazıklar olsun ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

DIABLO

Futboldan yeterince soğuttular verilen saçma kararlar yüzünden  >:(
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

İki takım arasına bakılmıyor derbi denirse, gsyide kapsıyor bjkyide fbyide
daha geçen sene metrobüste fenerbahçeliler dövüldü
stad içi olaylardan ziyade geliş gidişteki olaylarda var..
bjk fb derbisi olaysız gs fb olaylı dense daha çok olay çıkıcak.
sen bursaspor, ankara gücü maçında bile rahat duramıyorsan yakında onlarda yasak gelicek ve çoğunda geliyor.
suç taraftarlığını kötüye kullananların
devamıda gelir bu yasaklanmaların
kadınları hiçe sayıp ceza verir gibi göndrmek kadar saçma olsada
gerekçesi bence var

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Maestro

Böyle saçma bi gerekçe olamaz bence sende bulamadın adam gibi bir mevzu, metrobüste kavga oldu diye yasaklamamı olur ya taraftarlara suçlu potansiyel gözüyle bakmayı bırakın artık ..

Rakip taraftarı ben kızdırmayacaksam, uğraşmayacaksam, Birbirimizle dalga geçmiyeceksek yerim ben öle derbiyi.. İşin ahengi, işin rengi burda başlıyor zaten .

Nerde var böyle saçma bir uygulama ?

Ertem Şener yazmış twitterda ; aston villa-birmingham/ roma-lazio/ barça-r.madrid / milan-inter /celtic-rangers / everton-liv'pool / kızılyıldız-partizan ve BOCA-RIVER ??
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Hayatımda bu kadar saçma bir kural görmedim ben. Kendimi bildim bileli maçlara giden bir adamım ve ömür boyu düşünsem bu kadar malca bir kural ile bir gün tekrardan karşılaşacağız aklıma gelmezdi. O maç sonrası tribünde yapılan makaralar olmassa cefası çekilip maç sonu sefası sürülmesse tek ben olacaksam o tribün de ne anlamı kalır derbinin arkadaş.

İnsanların bir futbol zevki vardı bunun da içine sıçmaya kararlılar anlaşılan. Çok şey yazarım aslında ama ne fayda edecek ki.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Bursa Besiktas maclarinin sonu buraya geldi

Fenerbahce Besiktas derbilerinde cidden son yillarda hic olay olmuyordu

Yarin yine olmayacakti

Bu kararin alinma sbebi nedir, asil merak ettigim odur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

sercAn1903

bi yürüsün gitsin derbide rakip taraftar yoksa ne olucak başka ? he bide bağırmakta yasaklansın.
nerde biber gazı, jop, rakibe taş ?
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Ersin Develi

Son yıllarda derbilerde saha dışı olayları hatırlamıyorum ben.
Saha içinde futbolcular birbirini yiyor ama sonra sarılıp kucaklaşıyorlar

Oldu olacak ülkeyi Beşiktaş'lı Galatasaray'lı Fenerbahçe'li diye eyaletlere ayırında nerede yaşayacağımızı bilelim.

Cem Goren

İddaa ediyorum fener-trabzon maçından korktular olaylar çıkıcak önünü alamayacağız diye düşündüler ve bu boktan kararı çıkardılar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Banucan

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ekim 26, 2011, 20:09:58
İddaa ediyorum fener-trabzon maçından korktular olaylar çıkıcak önünü alamayacağız diye düşündüler ve bu boktan kararı çıkardılar
aynı düşüncedeyim
FEDA

Ersin Develi

Fenerbahçe'nin seyircisinin stada alınmasını doğru bulmuyorum,ilkel çağ yöntemleri gibi yöntemler buluyorlar.
Ama
#carsiyagelfener veya maçı beraber izleyelim düşüncesine karşıyım.
Maç önünde herşey güzel olur,eğlenirler içerler vs ama maça gelince iş tamamen değişir.Maç anında en küçük kıvılcım bile yangına dönebilir.
Biz sadece rakipte olsa deplasman özgürlüğü elinden alınmasın dedik.
Beşiktaş taraftarının yeteri kadar misadirperver olduğununu herkes biliyor zaten,kime neyi kanıtlamaya çalışıyoruz anlamadım

IL Capitano

Alıntı yapılan: Banucan - Ekim 26, 2011, 23:58:03
Alıntı yapılan: Cem Goren - Ekim 26, 2011, 20:09:58
aynı düşüncedeyim

bende..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....