Ana Menü

YETER YETER YETER ! 26 SEHİT VERDİK !

Başlatan NoPasaran, Ekim 19, 2011, 09:33:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brestgerfich

Tutuyorum kendimi. :) Ceza alacağımdan değil, içimden geldiği halde sırf birilerine inat olsun diye küffrettiğim sanılacak diye...
İnsan kendi anasıyla, yengesinin, teyzesinin analığını kutsal sayabilir. Ama pkklı bir [editlendi]in anası da kutsal sayılıyorsa, muhabbet ettiğim kişileri bir gözden geçirmem gerekecek.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Banucan

bu düşünceden kurtulun artık yahu
hangi ana evladının dağa çıkmasını ister
bizim analarımız evlatlarından beş ay bile uzak kalsa üzülüyorda onlar mı istiyor sizce
doğu daki kadınların hangisinin sözü geçiyor ki
kendi evlatlarının bile ezdiği analar onlar
birde bu şekilde düşünsenize
FEDA

Brestgerfich

Kusura bakma böyle bir konuda kurtulabileceğimi sanmıyorum bu düşünceden. Hatta "kurtulmak istemiyorum yahu".

Temize çıkaralım hepsini, rahata ereriz sonra hepbirlikte.

http://www.youtube.com/watch?v=-SF7mFni9Bo#ws

Banucan

kimseyi temize çıkarma gibi bir düşüncem yok ama hakem hata yapar bilmem ne çocuğu
trafikta adam hata yapar bilmem ne çocuğu
biliyosun bu cezaya en çok karşı çıkanlardandım sebbest bölgeye bakarsan görürsün!
ama annelere bu saldırı ne bilmiyorum ilerde anne olcam acaba kocamdan çocuk yaptığım için bir gün banada o yakıştırma yapılcak mı korkmuyor değilim.
sen ordaki insanları eğitimsiz bırak senin gibi olmasını bekle bekce çok şey bekliyoruz
kelimeleri dikkatli kullanın o zaman adiler diyin şerefsizler diyin kelime anlamı otursun söylediğiniz şeye
bir insan kocasından çocuk yaptığı için yada çocuğunu düzgün yetiştiremediği için söylediğinizden olmaz yada benim aldığım eğitimde bana yanlış öğretmişler kusura bakmayın belkide hepiniz doğrusunuz ben yanlışımdır.

be yukarıda ki videoda ben adilik gördüm şerefsizlik gördüm iki yüzlülük gördüm nankörlük te gördüm ama asla sizin söylediğinizi kelime anlamıyla görmedim kusura bakmayın
FEDA

Ersin Develi

Alıntı yapılan: Banucan - Ekim 26, 2011, 09:36:33
sen ordaki insanları eğitimsiz bırak senin gibi olmasını bekle bekce çok şey bekliyoruz

Nasıl yaa.!?
Kim kimi eğitimsiz bırakmış.Doğu'nun en büyük üniversitesi Diyarbakır'da,Elazığ'da.
Van'da üniversite yok mu? Doğu'da okul yok mu hiç?
Üstelik hiç günahı olmayan öğretmenler öldürüldüğü halde,devlet yine oraya öğretmen göndermiş.

Nedir bu mağdur edebiyatı,nedir bu dışlanmışlık pskikolojisi.
Kim kimin hakkını elinden almış ya..

Eğer dışlanmış biri varsa o da benim,benim bulunduğum ile üniversite 2008 yılında geldi,benim bulunduğum ilde ne bir fabrika var ne başka bişe,gençler işsizlikten ne yapacağını bilmiyor.Her gün nufüs azalıyor göçten

İsterseniz size insanların nasıl eğitimsiz bırakıldığını ispatlarım
Üstelik turizm cenneti Antalya ile
Orayı görseler,Doğu'ya secde eder insanlar

Banucan

peki neden insanlar çocuklarını okula göndermiyor
şuanda eğitim var ama bi dönem eksik kalmış yoksa neden böyle
peki sizce düşmanlığın sebebi ne?
biz onları dışlamıyoruz ama onlar dışlanmış hissediyor
dolduruşa geliyor neden?
hepsimi kötü bu insanların neden okuyup doktor olan öğretmen olan birlik için uğraşıyor
bir de sizlerden duymak istiyorum neden var bu düşmanlık?
FEDA

Banucan

neden öğretmenleri öldürüyorlar kaçırıyorlar?
eğitim alması işlerine gelmiyor çünkü
bu bile hala orda eğitimsiz insanların olduğunu gösterir
zaten üniversite ye kadar gelen kurtuluyor ama ya ilk okul bile bitiremeyenler
FEDA

Ersin Develi

Benim ne Doğu'ya ne Kürt'e bir düşmanlığım yok.Benim okuldaki muhabbet ettiğim ve samimi olduğum insanların çoğu Kürt.
Benim etnik kökenle ya da farklı inançlarda olan insanlarla bir problemim yok,ben insan ayrımı yapmam.

Neden okula göndermiyorlar sorusunun cevabını bence biraz araştırmalısın.

Ben demiyorum ki Doğu'da herşey güllük gülistanlık
İmkanların kısıtlı olduğu yerlerde var.Suyu olmayan köyler var.Kimse bunu inkar etmiyor edemezde
Ha sadece Doğu'da mı var?
Hayır
Her yerde var Akdeniz'de de var Karadeniz'de de

Banucan

evet kesinlikle katılıyorum ama ordaki insanlar seçildi
neyse uzatmamak ta fayda var
benim son mesajım bu konuya en azından
umarım heryerin çok iyi şartlarda yaşadıği bir ülke oluruz bir gün :)
FEDA

Brestgerfich

pkklı teröristlerin analarına sövebilmek için yani mesela O.Ç diyebilmek için analarının illa ki o işi, mesleği fiili olarak yapıyor olması gerekiyor yani öyle mi? pkklı olması falan mühim değil yani.
hakkaten beyinler ilginç çalışıyor. bende bu küfür tartışması ne diye bu kadar uzadı, küfredildiyse küfredilmiştir ve cezası çekilmeli falan diye düşünüyordum. ama bir insana siyaha siyah dediği, öküze öküz dediği için ceza verilmez. asıl ceza verilmesi gereken her anayı bir tutan zihniyettir.
Hoşunuza gitmezse mesajımı silebilirsiniz

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

DIABLO

Alıntı yapılan: Banucan - Ekim 26, 2011, 11:53:59
zaten üniversite ye kadar gelen kurtuluyor ama ya ilk okul bile bitiremeyenler

Üniversite okuyan ve hukukta bölümünde pkk propagandası yapan öğrencileri nasıl görmedin haberlerde ilginç :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

CR7

dpüye gelip pkk propagandası yapan iü'ye gelip pkk propagandası yapan öyle gruplar var ki...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

forumda küfür yasaktir
konu gecici olarak devre dışı
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin