Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Beşiktaş:5 - Maccabi Tel Aviv:1 | 15.09.2011 | 20:00

Başlatan El Maestro, Eylül 11, 2011, 02:54:03

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

CARVALHAL:"SADECE BEŞİKTAŞ´IN DEĞİL TÜRKİYE´NİN MAÇI"

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Maccabi maçı için dün sabah oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Portekizli teknik adam, oyuncularına, “Bu maç sadece Beşiktaş’ın değil, tüm Türkiye’nin maçı olacak.

Hepinizin bu bilinçle maça hazırlanmasını istiyorum” dedi. Radyospor’un sorularını yanıtlayan Beşiktaş teknik heyetinden Ömer Gülen, toplantıyla ilgili olarak, “Maccabi maçı için ilk antrenmanı yaptık; bir toplantı yaptık. Teknik direktörümüz Carvalhal, maçla ilgili oyuncularımıza çok etkili bir konuşma yaparak, ‘Bu Türkiye’nin maçı, sadece Beşiktaş’ın maçı değil’ dedi.

Buna göre hazırlanmamız gerektiğini iletti. Oyuncularımız da bu konuşmadan sonra daha hırslı bir antrenman yaptı” ifadelerini kullandı.   

Hürriyet
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Ortada bir maç olacak. Ne çok umutluyum ne de umutsuz. %50 şansımız var galibiyet için. Hatta %33 Beşiktaş, %33 Maccabi, %33 beraberlik.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Maccabi psikolojik olarak iyi durumda olmayacak. "Muhtemelen düşman olarak gördüğü" bir halkın takımına karşı ve o halkın en sağlam taraftarına sahip takımına karşı oynayacaklar. Adamlarda aşırı heyecan & korku olacağını düşünüyorum. Bizimkiler ise normal şartlarda rahat olmalı. Bu maçı alamazsak gruptan çıkamayız. Zaten gruptaki en zayıf rakibimizi evimizde yenemezsek çıkmayalımda.

Cem Goren

Alıntı yapılan: mdc - Eylül 13, 2011, 03:08:36
Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 13, 2011, 01:02:19
Kaya Çilingiroğlu denen gavat kendine baksın. Canlı yayına alkollü çıkıyor [edit]

Moderatore bildirdim seni arkadasim. Cok kufur kullaniyorsun. Az sakin ol yea...

--

Ay şu laflara bak ya. Moderatöre bildirmiş. Varsa bir sıkıntı yüzüme karşı söyle olm.

ALINTI
KARAR ALINMISTIR.TOPLANMA YERi TAKSiM METRO iSTASYONUDUR! SAAT 18:30'DA MAVi MARMARA SEHiTLERi VE öZGüR GAZZE iCiN!!!!!!!!!!

Maça gidecek olanlar. Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız gözünüzü dört açın. Gerekirse maçı izlemeyin sağa sola dağılın şu adamlara izin vermeyin.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

Perşembe mi toplanacaklarmış? Ben bunlarda art niyet ararım.

Ozan Doğan

Maça sırf israil düşmanlığından dolayı gelecek çok kişi olacak. umarım ters hareket yapmalarına izin verilmez ve gaza gelmez millet. ulan defol git israil konsolosluğunda protesto et statta ne işin var emenikeyim ya...

El Maestro

http://tr-tr.facebook.com/pages/Kayseri-Kartallar%C4%B1/110050527480

persembe günü tüm stad; ya allah bismillah saldir saldir hizbullah.. Adamların yazdığına bakın .

Bu nedir arkadaş ya böyle bi mantık şekli olabilirmi ya ? Stada gidecek herkes sağındakini solundakini uyarmalı ..

En büyük zararı Beşiktaş görecek ne olursa olsun .

unicorn

Hepımız orgutlenırsek kımse bırsey yapamaz.
Tum Besıktas forumlarında konusuluyor su an bu konular. Maca geleceklerın yuzde 70 ıne ulastıgını dusunuyorum.
Herkes sagındakıne solundakıne dıkkat etsın.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Olmasın zaten boşver .

Ben başkan olsam şu Guti denen herifin sözleşmesini tek taraflı fesh ederdim direk .. Adam hiç bir önemli maçta yok arkadaş ya nasıl bir bel spazmıymış ben anlamadım gitti .

Ersin Develi

persembe günü tüm stad; ya allah bismillah saldir saldir hizbullah.. Adamların yazdığına bakın

Gerizekalı bunlar galiba

Keşke maç seyircisiz oynansaydı,mutlaka bir iki tane  gerizekalı çıkacak diye korkuyorum

eyup1903

bende stadta olacam inşallah
Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz ADOLF HİTLER
Adam geleceği görmüş arkadaş filistin bayrağıyla stadtayım

Brestgerfich

:ahaha :ahaha :ahaha

Susuyorum. Daha doğrusu herhangi birşey yazmayıp sadece gülüyorum.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Eylül 13, 2011, 23:22:55
persembe günü tüm stad; ya allah bismillah saldir saldir hizbullah.. Adamların yazdığına bakın

Gerizekalı bunlar galiba

Keşke maç seyircisiz oynansaydı,mutlaka bir iki tane  gerizekalı çıkacak diye korkuyorum

Çıkmazsa adımı değiştiririm o derece eminim. Beşiktaş'lılıkla alakası yok bunları yapanın. Takımını seven bu tür provokasyonlara alet olmaz.
Orada olacaklardan dolayı cezalar alacağız, kombine alanların suçu ne? İki tane Filistin sever yüzünden onların kombineleri bir kaç maç devre dışı kalabilir. Herkes Filistin'i sevecek diye bir şey yok. Stad bu tür tepkilerin gösterildiği bir yer değildir, olmamalıdır. Gidin başka gün Taksim'demi Eminönü'ndemi nerede protesto edecekseniz edin. Bunca zaman ara ara haftasonu protestolar yapıldı. Şimdi maç var diye Perşembe'ye organize oluyorlar, bunların hepsi ART NİYETLİ.
Eğer maça gidebilirsem benim tepkim İsrail'lilere değil bu provokatörlere olacak.