Ana Menü

SL 1.Hafta | Eskişehirspor:2 - BEŞİKTAŞ:1 | 10.09.2011 17.30

Başlatan Cem Goren, Eylül 03, 2011, 00:20:59

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ersin Develi

Yenilmek önemli değil 34+6 haftalık maratonda bunun telefisi olur

AMA

Sorun yenilmek değil,bu şekilde yenilmek.
Tek pozisyon bulmadan maçı tamamlamak Beşiktaş'a yakışmıyor.
Bugün Quaresma,Simao vs kötüydü bunu da anlarım,her hafta aynı performansı gösteren oyuncuya Ronaldo ya da Messi denir.

Ligin en iyi kadrosu bizde ama bu Teknik ekip yetersiz olunca hiç bir şey ifade etmiyor.
Önemli olan bu kadroyu kullanabilmektir.
Ben Carvalhal'da bu yeteneği göremedim son 3 resmi maçta
Carvalhal'ın bir sistemi var mı?
Ya da takım üstüne otoritesi
Bence yok.

Eğer Carvalhal' oyunu okuyabilen bir hoca olsaydı
Bugün Mustafa Pektemek'ten sol kanat yatarma çabasına gitmezdi.
Ya da 85.dakikada 2.oyuncu değişikliğini yapmazdı.

Lucescu bizim başımızdayken tek yenilgi alarak Şampiyon olmuştuk ve Avrupa'da Çeyrek Final'e kadar çıkmıştık.O zaman ki kadro şimdi ki kadrodan iyi değildi.Ama elindeki malzemeyi kullanabilen bir usta vardı.
Ya da Lucesu UEFA kupasını alırken Shatkar'ın kadrosu bizim kadrodan iyi değildi.

Kenar yönetimi iyi olmadığı sürece,5 tane Quaresma olsa pek bişe değişmez

NoPasaran

Ha ayrıca demeden geçmeyim..

Geçen seneki kadroya ek olarak sadece egemen girmiş..Veliyi salla..

Bu takım geçen sene kaç puan fark yedi ?

28..

Egemenle bu farklar kapanır tabi :)

Ha sadece bu maç için demiyorum yanlış anlaşılmasın. Bkarsın haftaya 5 atarız.

Ancak birazcık futbol bilgim varsa daha 1.haftadan diyorum

Bu takımın ilk 2 ye girmesi İMKANSIZ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Valla aslında bir bakıma haklısınız ilk haftadan hoca eleştirisi doğru değil ama benim tahammülüm kalmadı. Her sene farklı ülkelerden hoca getirilsin, hocanın takımı tanıma & alışma süreci, ülkeyi ve ülke futbolunu tanıma & alışma süreci derken ligin yarısı gidiyor. Sonrada çoooook geç oluyor. Ben bıktım artık. Git Türk getir ya. Ligi biliyorlar, kendi ülkeleri zaten daha ne istiyorsun YD Allah'tan belanımı arıyorsun? Şu yabancılar beni o kadar soğuttu ki Türkiye'ye gelen yabancı teknik direktörlerden, ikinci sınıf Türk teknik direktörleri tercih ederim.

Ayrıca bu Carlos'un Koch'dan artısı nedir? Koch belki daha iyi olurdu adam Türk futboluna yabancı değil.

[KralKartal]

Koch Carvalhaldan daha tecrubeli ve bana gore TURK futbolunuda yakindan taniyor.
Gecici olarak gelmis bir hoca ise Carvalhal, KOCHU tercih ederdim, yardimci antrenor lazimsa,
YERLIDEN yana olurdum, TAYFUR kimi istiyorsa o gelir,

neden her yabanci istedigi ekiple calisiyorda TAYFUR (yerliler) calisamiyor !?!

Baskan yol al ya.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Maçın özeti var mı ? Paylaşırsanız sevinirim.
Since 1903

djinonu

SERGEN VE İBRAHİM ÜZÜLMEZ BU TAKIMDA ÇOK İŞ YAPAR...!!!

KeePSaKe

Since 1903

[KralKartal]

Evet guzel konusmus... Zaten az cok bunlar konusuldu burada.

Gidisat iyi degil, Kaos ortami olacak gibi, sonra ocak ayinda Forlani alir baskan sus pus oluruz, her zamanki gibi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Mustafa Denizli : Beşiktaşın dişlileri eksik. Bu kadro ile TEMPOLU VE ÇABUK oynama şansı yok. Orta Sahanın yapısı buna izin vermez.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

"2 Şeyden anlamıyorum bir arap radyosu bir de Beşiktaş'ın saha içinde ne yaptığı" VEDAT OKYAR.

Tam o durumdayım işte. Eve yeni girdim daha uyku tutmuyor böyle tam gözüm dalacak kafam gidiyor falan. Egemen'i stoper oynatacağım diye İbrahim Toraman'dan sağ bek yaratmaya çalışan bir zihniyet Sol Açık olarak oynadığı Antep'ten bize gelip sol bek oynatılmaya çalışılan bir İsmail Köybaşı devre arasında ısınmaya başlayıp taaa ki gol yedikten sonra oyuna giren bir forvetvari oyuncu. Ruh olmayan bir takım ne istediğini bilmeyen bir hoca daha ligin başında bitse de gitsek havasında olan oyuncular derken ilk haftadan ilk mağlubiyet. Neyse fazla uzatmayalım.

Hayırlısı
altın kapılarımız kan oldu tayfun