Ana Menü

Türkiye-Kazakistan

Başlatan Cem Goren, Eylül 02, 2011, 15:16:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Sonuc umrumda degildi. Gol olunca sevinemiyorum ya. Bence bu durumumuz degilde bu duruma sokanlar irdelenmeli
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 02, 2011, 23:42:41
Sonuc umrumda degildi. Gol olunca sevinemiyorum ya. Bence bu durumumuz degilde bu duruma sokanlar irdelenmeli

Kısmen bende öyleyim. Ülkem olduğu için yenilince üzülüyorum, kazanınca seviniyorum ama eskisi gibi değil, yani dışa vuramıyorum sevincimide üzüntümüde. 2002 ruhunu falan düşünüyorum da ap ayrı bir duyguydu onlar. Aynı duygu bende son yıllarda basketbol takımı için var. Ayrıca biz değil bizi bu hale sokanlar utanmalı. Bu takımın başında O.Çetin ve onun zihniyetinde olanlar oldukça benim kafamda eski birlik duygusu olmayacak. Ayrıca ben şu milli maça kendi takımının formasıyla gitme işine de takmış durumdayım. Ya milli formayla git ya normal bir tshirtle falan git. Hangi takım olursa olsun, Beşiktaş formasıyla gidende görsem aynı tepkiyi veririm gs formalı görsemde fb formalı görsemde.

Brestgerfich

Öyle bir takım ki artık maçının varlığın dahi haberim olmuyor.
İddaa bültenin görmeliyim maçtan haberdar olabilmem için.
Öyle bir takım ki kimse kusura bakmasın götü boklu Kazakistan'ı 90. dakikada gelen gol ile yenebiliyor.

Ne yorum yapılabilir ki? Sevinmeli miyim?
Kazak teknik direktörle Hiddink çıkıp zar atsaydı maçtan önce ve büyük atan kazansaydı. Eğer tek hedef kazanmaksa. Oyun yok, heyecan yok, eskisi gibi tutku yok.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 02, 2011, 23:42:41
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

Valla kacirdim maci. Cumartesi diye kalmis aklimda.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ersin Develi

Milli takım eskisi kadar heyecanlandırmıyor,bunun sebebi Milli takımda Beşiktaş'lı oyuncuların olmaması değil,adaletsizliğin olması.

1-Hiddink denilen adamın hak etmediği kadar o kadar para alması
2-O.Ç denilen adamın orda olması ve fenere yalakalık etmesi
3-Gökay diye bir oyuncu var Fb'de yanılmıyorsam 17-18 yaşında bu çocuğun Milli takımda oynaması (Sırf Fenerli diye)
4-Gökhan Zan denilen adamın sakat olduğu halde Milli takım kadrosuna seçilmesi,bu adam kendi takımında kadroya giremiyor.
5-Hakan Balta,Sabri,Gökhan Zan,Servet Çetin bu adamların milli takımın defasını oluşturması,başka adam yokmuş gibi (Kendi takımları geçen yıl ligi eksi averajla bitirdi)
6-İsmail Köybaşı'nın sırf ayıp olmasın diye kadroya alınması
7-Selçuk Şahin'in Milli takımda oynayabilmesi !!!

Uzar gider böyle

İbrahim Toraman,Gökhan Zan'dan kötü bir oyuncu değil
Necip Uysal,Gökay denilen çocuktan kötü değil hatta Selçuk Şahin'den kat kat üstün
Cenk Gönen Fb'nin 3.kalecisinden kötü değil

Hadi bunları geçtim

Sabri,Gökhan Zan,Selçuk Şahin,Gökay,Fb'nin 3.Kalecisi bu adamlar bırakın milli takımda oynamayı yedek bile olamaz

Bu kadar eyyamın,bu kadar adam kayırmanın olduğu bir MİLLİ TAKIM'ın beni heyecanlandırmaması gayet normal değil mi?

unicorn

Zamanında bır ıskelet kadro vardı ve bunu gslıler olusturuyordu.
Ancak tek tek baktıgımızda Hakan Sukur,Emre,Okan,Ergun gıbı ısımler hak ederek o formayı tasıyorlardı dıye dusunuyorum.
Su an bır adaletsızlıgın oldugu barız bır sekılde gorulmekle bırlıkte; ıkısı de Besıktas forması gıyen Ismaıl nasıl oluyor da mıllı takıma gırıyor Necıp veya Cenk'ı zaman zaman cagırmıyorlar anlamıs degılım.

+Selcuk Sahın,Sabrı,Gokhan Zan gıbılerını almaları hangı mantıkla acıklanır bu da tartısma konusu.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eRe

Bugun kadroya yekta cagrildi ya bence hersey ortada :) yektaya kadar 10 futbolcu sayarim oraya :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

Abı Yekta kımdır ya.:)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !