Ana Menü

Bursaspor'da 3 yildiz kadro dışı

Başlatan NoPasaran, Ağustos 22, 2011, 10:54:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

yok ben illa Sercan olsun demiyorum ama holosko cok kazma, hizli kosuyor diye takimda kalmasina gerek yok. cok kolay gol kaciriyor , cok önemli maclarda cok kacirdi. yeni kan lazim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

unicorn

Ben de Sercan Sercan dıye yanıp tutusmuyorum. Serı,cabuk dusunen ve dıkıne gıden gercek bır forvet lazım. Turk olursa ne ala.
Ama bu adam kesınlıkle Holosko degıl.

Bosadıgın kadını almayacaksın arkadas.
Holosko ıyı ama yetersız.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

Sercan Türk olduğu için ve 1,850,000 €'dan daha ucuza oynayacağı için + daha genç olduğundan Sercan >>>>  Holosko
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Bursaspor'da gözden çıkarılan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın bonservis ücretlerini İbrahim Yazıcı Lig TV'den Ömer Güvenç'e açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off serisi rövanşında Belçika'nın Anderlecht takımıyla yapacağı maç için Brüksel'e giden Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, gözden çıkarılan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın durumu hakkında bilgi verdi.

Yazıcı, 'Bir türlü hocayla yıldızları barışmadı. Onun için satma kararı aldık' dedi. Bursaspor Başkanı, Volkan Şen için 4 milyon Euro, Sercan Yıldırım için 5 milyon Euro minimum bonservis bedeli istediklerini, bu rakamların kesinlikle aşağı düşmeyeceğini söyledi.

İbrahim Yazıcı" Elimizde kalacak, satamayacağız diye bu oyuncuları bedavaya verecek değiliz" diyerek sözlerini tamamladı.

DHA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net