Ana Menü

TFF'den yeni lig ve kupa statüsü önerisi (kabul edilmiş)

Başlatan CR7, Ağustos 19, 2011, 18:01:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

34 değil 40 hafta olduğu biliyorum ama ben bu ülkede yaşıyorsam, yıllardır bu ligi takip ediyorsam, siz nasıl destekliyorsanız benimde eleştirmeye hakkım var bu hakkı da kimse elimden alamaz. İkinci sınıf liglerde uygulanan bir sistemi lig kalitesinin artmasını isteyen bir ülkenin ligine getirip koymak ne kadar doğru tartışılır. Yok yok tartışılmaz başlı başına saçmalıktır.

Mehmet Demirkol dünkü proramda çok güzel söylemişti "2 yıldır devlet kuramayan ülkeden gidip sistem alıyoruz" diyerek şakayla karışık laf sokmuştu çok da güzel söyledi.

Grocbenn

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 24, 2011, 15:41:36
Ligi 34 degilde 40 hafta diye dusunurseniz sorularin hepsine yeterli cevabi
Alirsiniz

Ha birde adalet anlayisi sakat oyuncularla veriliyor

Bu cok sacma bi dusunce

Sene icinde yapilan macta bu oyuncular olmadan diyelimki yenilen trabzonspor sene icinde colman ve burak olsaydi belkide yenecekti

O gun olmayan adalet niye play off ta olmasin

Kafanizdan eski lig sistemini silin

34 haftada ligin bitmedigini dusunun

Bu kadar basit

Ya Volkan bahsettiğin 6 haftayı nasıl diğer 34 hafta ile bir tutarsın..

Bu sistemde öyle böyle yarışın içinde kalıp..Play-off ta formda olursan şampiyonluğu götürürsün..

Bir takım Derbilerde başarılı olamayabilir..Tamamen derbilere endeksli bir şampiyonluk sezon denilen kavrama ters..

Fenerbahçe yıllardır derbilerde üstün..Bu sistem 5 senedir olsaydı..Emin ol 5 senedir Fenerbahçe şampiyon olurdu..

İnanılmaz gergin bir sezon bekliyor..Play-off'ta olası bir Beşiktaş-Fener veya Fener-G.Saray maçlarındaki kötü olayları kim engelleyebilir.Kan gövdeyi götürür gibi geliyor bana..

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !