Ana Menü

Federasyon kararını açıkladı "İddianame Beklenecek"

Başlatan Cem Goren, Ağustos 15, 2011, 15:25:41

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

ama bir gerçek var ki hakkımızla 5.bitirdiğimiz kıçımızı yırtarak aldığımız kupada bile şaibelendik zorla..ve şimdi düştüğümüz duruma bak...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/tff-yonetim-kurulu-uyesinden-sok-sozler

edit:

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Türkiye Futbol Federasyonu Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Hüsnü Güreli'nin dün yapılan TFF açıklamasının ardından İHA kameralarına yansıyan " Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç " sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Güreli;

"Sinan Vardar'ın Holding patronundan yönetici olursa bu kadar olur. Yabancı sayısını serbest bırakma kararı yanlıştır" açıklamasının ardından ben de " Bundan en çok Beşiktaş faydalandı. Biz bu kararımız ile Beşiktaş'ı kurtardık. Sayemde lafını da Beşiktaşlı bir eski yönetici olarak kullandım.  Bu düşüncemi şikeye çekmişler. Şike ile ilgili hiç bir alakası yoktur " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

MAA once konusmayi ögrensin bir kelime anlamiyorum adamdan
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ağustos 16, 2011, 17:01:01
MAA once konusmayi ögrensin bir kelime anlamiyorum adamdan

Konuşamıyor ki anlayalım. 10 dakika konuştu yanımdakiler durmadan küfür etti başka konuşacak adam mı yok diye.

IL Capitano

Ya bi ben anlamiyorum zannetmistim, baskalarida varmis :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....