Ana Menü

Bir Oluruz Yolunda-Tarkan

Başlatan ERHUN, Temmuz 31, 2011, 19:09:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

tarkan milli takim marsi 2002

Dün çekiliş yapılırken aklıma 2002 geldi. Ne günlerdi ya. Hiç unutamıyorum o kupayı, okul vardı doğal olarak okuldaydık dersten kaçıp kantinciyle milli maç izliyorduk, milli maç olduğu için kantinci bir şey demiyordu hatta öğretmenlerden saklıyordu bizi.  :)  Turnuva sonu 3.cülük çoşkusu, yolda arabaları çevirip sallamak falan, çok güzeldi valla. Hey gidi günler valla ya özlemişim o günleri.  :-\

Bundan sonra milli takım için çok şarkı yapıldı ama bunun gibisi olmadı bence.

Simurg

Çok önemseniyordu yada ben o zamanalr daha bi özeniyordum.
okul saatinde maçlar olurdu. Okula tv getirilirdi hocalarla pür dikkat izlerdik.
Tarkan farkı var..
Güzel şarkıdır saol paylaşım için!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Evet milli maç olduğu için hocalarda birşey demiyordu zaten okulun son günleriydi diye hatırlıyorum onun için izliyorduk güzeldi o günler :)
Since 1903

ERHUN

Evet okulun sön günleriydi. Anladığım kadarıyla bir bizim hocalar izin vermemiş :D

ERHUN

Bir Oluruz Yolunda 1 (Tarkan)

2002 dünya kupası zamanları, ne güzel zamanlardı ya... Akşam akşam aklıma geldi.

ilhan mansız_melis

Beni futbola bağlayan tarihtir 2002. :)

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

http://www.kralkartal.net/index.php?PHPSESSID=9tn886dv5bc79p27ak6g2iauu6&topic=38627.0

bu konular birleştirilebilir mi? Daha önceden varmış, hatta ben açmışım eski konulara bakarken gördüm.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Temmuz 31, 2011, 19:29:26
Evet okulun sön günleriydi. Anladığım kadarıyla bir bizim hocalar izin vermemiş :D

biz de izleyemiyorduk.
bizim dersler 12:50'de başlardı.
ilk maçımız 12:00'daydı Brezilya'yla.
Hasan şaş atmıştı. evden 45 geçe çıkmış koşa koşa okula gitmiştim.
Ders müzik dersiydi sınıf bodrum katında olduğundan dolayı tv çekmiyordu 2. yarıyı izleyememiştik.
Çin maçı sabahın köründeydi 9:30 mu öyle bir şey. kalkmış direkt trt1'i açmıştım. bir yandan o bir yandan da kosta rika brezilya maçını izliyordum trt3'te değiştire değiştire :D
bir de ben sabahları okulda kurs olurdu ona giderdim.
Çıkınca arada boşluk vardı dersin başlamasıyla kurs arasında. Babaanneme gitmiştim o arada. Suudi Arabistan - Almanya maçını da orada izlemiştim. Tarihi maç. Onu da hiç unutmam :D (aynı anda da he-man filan oluyordu kanal 6'da bazen unutabilsem izliyordum arzu yanardağ-emrah :D)
He bir de bu aralardan birinde yine okul babaaanneme yakın olduğu için oraya gitmiştim Dünya kupası öncesi. Güney afrika ile hazırlık maçımız vardı. Benny McCarthy'ler filan. hey gidi hey. 2-1 yenilmiştik sanırım. Umudum yoktu açıkçası.
ne günlerdi ya.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Bizim okulun altında salon vardı salona projeksiyon kurulmuştu tüm okul izliyordu zaten son günler olduğundan derste yoktu.  :)

Galiba şanslıymışım biraz ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

dün gibi hatırlıyordum.. aileyle kavga ediyordum tartışıyordum.. gürültüler patırtılar kopuyordu hep.. sonuç olarak kazanıyordum bi şekilde ailemle küs olsamda..

yani; Okula gitmiyordum maçı izleyebilmek için.. Kravatımı boynumdan çıkarıp atıyordum ve tv karşısına geçip uzanıp pür dikkat ve büyük bir heycanla maçın başlama düdüğünü bekliyordum.. dün gibi herşey hafızamda ve cok güzel cok heycanlı zamanlardı... :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..