Ana Menü

Stekelenburg Roma ile 4 yıllığına anlaştı

Başlatan El Maestro, Temmuz 31, 2011, 16:04:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Ajax'ın başarılı file bekçisi, Roma ile 2015 yılına kadar anlaşma sağladı.

Roma Kulübü, Ajax'ın başarılı file bekçisi Maarten Stekelenburg'un transferi konusunda artık mutlu sona çok yaklaştı.

Hollandalı milli file bekçisi cumartesi günü sağlık kontrolünden geçmiş ve Roma yöneticileri ile pazarlık masasına oturmuştu. Bu pazarlıklar fazla uzun sürmedi ve Stekelenburg ile Roma 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Menajeri Rob Jansen'in şirketi olan Sport-Promotion'ın internet sitesine konuşan Stekelenburg, "Roma ile 4 yıllık anlaşma sağladığımız için çok mutluyum. Bu kulüple ilgili her şey futbol kokuyor. Henüz stadı ziyaret etme fırsatı bulamadım ama antrenman tesislerinden oldukça etkilendim. Ayrıca Luis Enrique ile planları hakkında konuştum ve bu çok tatmin edici bir görüşme oldu. O da bir an önce kulüplerin anlaşmasını istiyor çünkü şimdiden bu görüşmeler çok uzadı." ifadelerini kullandı.

Ajax Kulübü cuma günü yaptığı açıklamada Roma ile prensipte anlaşma sağladıklarını açıklamıştı.

İki kulübün arasındaki görüşmelerin 24 saat içinde tamamlanması ve resmi imzaların atılması bekleniyor.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Demi kalede Hollandalı saltanatını devam ettirebilirdi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Grocbenn

Bu sene Roma'nın transferlerini çok beğeniyorum.

Yine çok iyi bir transfer yaptılar..