Ana Menü

Tem"muz" Cumhuriyeti - Yılmaz Özdil

Başlatan NoPasaran, Temmuz 21, 2011, 00:26:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Tem'muz cumhuriyeti

Malum, araziydim.

Bi özet geçeyim.

*

"61"inci 
hükümet kuruldu.
Plaka itibariyle...
Trabzonspor
hükümeti.

*
İlk icraat?
Aziz Yıldırım içeri!

*
Rize Atatürk Stadı yıkıldı, Atatürk'süz stadın açılışını Fenerbahçe'yle yaptılar. Kayseri Atatürk Stadı yıkıldı, Atatürk'süz stadın açılışını Fenerbahçe'yle yaptılar. Başbakanımız Suriye'deki Halep Stadı'nı Fenerbahçe'yle açtı. Fenerbahçe tribünlerinde adam gibi adam Tayyip Erdoğan pankartı açıldı. Maliye Bakanımızın gönlü olsun diye Fenerbahçe Batmanspor'la maç yaptı. Fenerbahçe yöneticileri göze girmek için Siirt'e baraj temeli attı.

*
Netice?
E müstahak haliyle...

*
Aziz milletimize "susma sustukça sıra sana gelecek" diyorduk, anlamıyorlardı, "bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" diyelim, belki anlarlar aziz'im.

*
(UEFA'nın Fenerasyon'u İsviçre'ye çağırmasından ziyade, NATO komutanının apar topar Türkiye'ye gelmesini önemsemek lazım... NATO generallerinin içeri tıkılmasına ses çıkarmadılar ama, NATO müteahhitleri içeri tıkılınca endişelenmiştir adamlar!)

*
(Şaka bir yana, helikopter ihalesi bu işin düğümüdür... Yakında takke düşer, kel görünür.)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Ayarı yine vermiş .. Direkt fenerasyon demekten çekinmemiş burdada olduğu gibi devamındada siyasilere iyi giyidirmiş bu konuda .

Yalnız yazının tamamını bilerekmi paylaşmadın abi ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Sonrasinda siyaset vardi, girmeyim dedim :D

Ben dugum noktasina diklat cekeyim dedim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Temmuz 21, 2011, 09:13:39
Sonrasinda siyaset vardi, girmeyim dedim :D

Ben dugum noktasina diklat cekeyim dedim
okudum saskinlikla siyaset bölümünü,hani bi tarafa sürekli esiyordu bu normalde,simdi öbür tarafada esmis :)
trabzon kismi isin sakasi ama febeyle ilgili bölüm gercekten ilgi cekici
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

yılmaz özdil kılıçdaroğlunu hiç sevmiyor o yüzden o tarafada çok gürlüyor.özellikle tv programlarında..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

İnce gödermiş usta.

Diyecek birşey yok.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !