Ana Menü

'Tek ses, tek yürek'(kulüpler birligi aciklamasi)+Federasyon aciklamasi

Başlatan keskinli, Temmuz 11, 2011, 17:45:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Uefa uyuma. İhraç et Türkiye'yi avrupada hatta dünyadaki tüm futbol organizasyonlarından
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Alıntı yapılan: Cem Baba - Temmuz 12, 2011, 14:43:01
ne yapsaydi Aydinlar? feneri, tsyi, eskisehiri , sivasi kume mi dusursun?? bugunde bizi ve ibbyi dusursun.  adam elimde delil yok, belge yok gelsinler saglikli bi karar verecegiz diyor..su anda devam eden yasal bi surec var, adam nasil verersin. orta afrika cumhuriyetimiyiz allah askina.

iki defa da önceden yazdim;  biraz bekleyelim..biraz sabir.

abi ligleri ertelemek zor muydu?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

ne yapsaydi Aydinlar? feneri, tsyi, eskisehiri , sivasi kume mi dusursun?? bugunde bizi ve ibbyi dusursun.  adam elimde delil yok, belge yok gelsinler saglikli bi karar verecegiz diyor..su anda devam eden yasal bi surec var, adam nasil verersin. orta afrika cumhuriyetimiyiz allah askina.

Türk futbolunun en tepesindeki adam olarak Uefa'nın da onayını alarak,

Türkiye Profesyonel liglerine bu yıl ara veriyoruz diyemez miydi?

Omuzlarda taşınırdı ve devrim olurdu.

En azından delikanlı, yürekli bir karar verilirdi.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

IL Capitano

mahkemenin ne kadar surecegi belli degilki Yigit. 6 ay surerse ne yapacagiz?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Alıntı yapılan: unicorn - Temmuz 12, 2011, 14:57:05

Türkiye futbolunun en tepesindeki adam olarak Uefa'nın da onayını alarak,

Türkiye Profesyonel liglerine bu yıl ara veriyoruz diyemez miydi?

Omuzlarda taşınırdı ve devrim olurdu.

En azından delikanlı, yürekli bir karar verilirdi.

bence biraz gercekci olmak lazim.. 3 gunluk baskan bu sene ligleri oynatmiyoruz mu diyecek..

yayin kurulusu, futbolcularin maasi, urun satilmasi vs vs.. sanki dernek kapatiyoruz.  :)

unicorn

Abi bu kadar zor birşey değil bu.

Nba de olanlara ne diyeceksin ?

Oradaki gelirleri/giderleri bir düşünsene.

IL Capitano

nba de adamlar daha cok maas istiyoruz diyorlar, greve gidiyorlar. isverene karsi hukuki hakkini kullaniyorlar.

bizde bu kadar para dönerken yapmak zor bence hele bu baskanin durumunda olan biri. söyle 3-4 yillik bi baskan olsa belki ama 3 gunluk adam zor bence..

Brestgerfich

Olmaz o iş. Nba kadar güçlü değil Türk futbolunun ekonomik yapısı.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

unicorn

Ya burada kıyaslama yapmak için değil masaya yumruğu vurmanın önemini anlatmak için örnek verdim.

Sonuçta birşeylerin kaybedilmesi göze alınmalı ve temizlenmeli herşey.

Ben bu tutumunu beklerdim açıkçası. Madem bir karar alınacak kesilsin kafalar, bir kere de herşey olup bitsin.

Brestgerfich

TFF, yargıdan acele edilmesi için istekte bulunmalı, Eufa'ya da avurpaya takım gondermeyeceğimizi açıklamalı.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

unicorn

En azından bunu yapabilirler.

Elleri güçlü birazcık kullanmay bilsinler.

Grocbenn

Arkadaşlar objektif bakamıyorsunuz..Şuanda TFF hiçbirşey yapamaz..Elinde bir tane delil yok neyi baz alarak küme düşürecek takımları..

Böyle bir saçmalık olabilirmi..Gazetelere sızmış konuşmalarla bu iş yapılamaz ki onlarında çoğu uydurma..Şuan deliller emniyette..Gizlilik içinde yürütülen bir soruşturmada savcılık TFF'ye delil göstermiyor basınamı dağıtacak..Bariz görülüyorki çok takımın canı yanacak..

Aydınlar'ın dün de açıkladığı gibi..İddianame hazırlandıktan sonra mahkeme başlamadan gizlilik kalkar..Ve delilleri o zaman herkes görür..Ve TFF oturur yasa neyse ona göre karar verir..

Sezon başlarsa ceza verilmeyecek diye birşey de yok..Örneğin Fener küme düşürülürse kalan maçlarda hükmen mağlup sayılır..Puan silinme olacak ise mevcut puanından puan silinme olur..

Ligin iptali gibi bir durum olabilirmi?3 aydan önce karar çıkmaz..Ekim-Kasım gibi başlayan ligi ne zaman bitireceksin..Yada ligi oynatmama gibi birşey olabilirmi?

CR7

Hafta içi de oynatacaksın. bu kadar basit. devre arasını kısaltacaksın. ekim kasıma kadar da sürmez zaten iddianame hazırlanması.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Çözüm odaklı olduktan sonra herşey çözülür ama sorun odaklı olursan hiçbirşeyi çözemezsin.

+rep Yiğit.

unicorn

Galatasaray kadar olamıyor bizim yönetim. Adamlar açıklama yaptı artık açıklığa kavuşturun uzatmayın diye ve duruşlarını belli ettiler.

Haydi yönetim, göster duruşunu, bari şimdi göster.

Yoksa herkes yaraları var ki gocunuyorlar diyecek.