Ana Menü

Kadınlar ve Araba

Başlatan ERHUN, Temmuz 08, 2011, 00:40:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Keşke bende bu şekil Park Edebilsem :D Ehliyeti kim verdiyse :D Süper Park Ediş..! :D

Bayan Şoför
Bu gerçek değil dalga geçme amaçlı

MUHTEREM BİR TEYZEMİZİN İLGİNÇ ARAÇ PARK ETMESİ

Yollarda hergün böyle tipler görmek sürpriz değil. Belki karşı çıkanlar olacak ama kadınların yapısında var araba kullanamamak. Çoğu arabanı 60-100 km/s gittiği bir yolda kaplumbağaların akrabası gibi giden biri varsa %1000 kadındır :D Youtube'da dolaşırken ordan oraya bunlara rastladım. Baya güldüm cidden.

Banucan

öhö öhö bayanlarda var dikkat :D
FEDA

ERHUN

Alıntı yapılan: banı - Temmuz 08, 2011, 00:50:23
öhö öhö bayanlarda var dikkat :D

Her bayan böyle demiyorum tabi arada istisnalarda var. Ama %90 ı belki daha fazlası böyle. Sadece Türkiye'demi böyle diyordum da değilmiş. Rusya'danda bir ton video var, Hollanda'dan da, Amerika'dan da.

Tabii böyleleri de var:

Banucan

:ahaha :ahaha valla trafikte gerçekten vasat bayanlar var ama artık çoğu kişi vasat çünkü kimsenin kimseye ne saygısı var nede tahammülü trafik sabır işi ve artık İstanbul trafiği çekilmiyor ama bayanlarda ciddi bi park problemi var ;D ;D ;D
FEDA

erdibatmaz

benim arkadaş sürüşünden anlıyor kadın şöförleri. bakıyor ki önde kadın şöför var, yavaşlıyor, aradaki mesafeyi açıyor veya yolunu değiştiriyor.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

keskinli

kadinlar iyi araba sürüyorr elleri alistiktan sonra,erkeklerden daha dikkatli olduklari icin daha az kaza yapiyorlar
ama maalesef park etmeyi beceremiyorlar bi türlü,30 senelik söförde olsalar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Valla ne kadar kadın gördüysem araba kullanmayı bilmiyorum. Erdi abinin dediği gibi yolda bir arabanın şöförü kadınmı erkekmi anlamak çok kolay. Yolların kadınlardan ve saçma sapan makaslara girenlerden arındırılması lazım.

keskinli

ben iyi araba süren cok kadin biliyorum,park etmeyi disarida tutarsak
erkeklere sacma gelen asiri dikkatli olmalari onlari kötü kullaniyor gibi gösterebilir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin