Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

cok kisi kafa sallayip kizacak ama ben yinede icimde birakmayacagim
sinan engin-serdar bilgili-aziz yildirim ücgenide arastirilsin
antep yönetimi ile bizim yönetimimizin münasebetleri dahil herkesi herseyi arastirsinlar
kimin yamugu varsa ceksin cezasini

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsibxl

biz besiktasliyiz küfüre karsiyiz
futbol dostluk futbol kardesliktir
silelim geçmisi çekelim bir sünger
ama BU kez

y*r*gi yedin fener !

Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

[KralKartal]

Ferrari kesin almistir... Olaya onuda katsinlar...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

Katiliyorum serdar bilgili hakkinda. Hic dogru bir insan olduguna hic bir zaman inanmadim. Bir gun onunda yaptiklari varsa insallah ortaya cikar
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Bisey cikmazsa ne olur acaba

Emniyet bunun altindan kalkamaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

belgeler düşmüş piyasaya
belgelere göre 72 saat içinde polis istediği an serdal adalıyı alabiliyor.Eşyalarını arayabiliyor.Umarım bu süreçte bir terslik çıkmaz.
Ama ibrahim akını aradıysa hangi zihniyetle böyle birşey yapar çok sinir oldum..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

İbrahim Akın ve Yılmaz Vural'ın ifadeleri alınacakmış.

Gözaltı yok.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Bu arada Fenerbahçeden bir açıklama daha gelmiş ;

F.BAHÇE'DEN BİR AÇIKLAMA DAHA !

F.Bahçe Kulübü,şike soruşturması için bir açıklama daha yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 04.07.2011 tarihinde saat 10:00'da toplanarak kamuoyunu bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı yapmayı uygun görmüştür.

1- Yaşanan süreçte yönetimimiz ve tüm camiamızın Türk adaletine olan güveni tamdır. Söz konusu sürecin en kısa zamanda tamamlanarak adaletin yerine bulacağı konusunda şüphemiz yoktur.Kulübümüz avukatları süreci an be an takip etmekte ve gerekli tüm hukuki girişimler ve değerlendirmeler anında yapılmaktadır.

2- Fenerbahçe Spor Kulübü 104 yıllık bir geçmişe sahip ciddi ve büyük bir kurumdur. Dünyanın sayılı spor kulüplerinden biri olan, hisseleri borsada işlem gören, yüzlerce çalışanı ve iki bine yakın lisanslı sporcusu bulunan ve dokuz dalda faaliyet gösteren kulübümüz, tüm sportif ve ticari faaliyetlerini dün olduğu gibi bugün de aynen ve kesintisiz biçimde sürdürmektedir ve yarın da sürdürecektir. Şartlar her ne olursa olsun kulübümüz her tür yükümlülüğünü tam ve eksiksiz yerine getirebilecek güçtedir.

3- Söz konusu soruşturmanın henüz çok yeni olması ve hukuki detayların tam olarak bilinmemesi nedeniyle çok sayıda spekülasyon ve yanlış yorumlar yapılmaktadır. Bilgi kirliliği içerisinde kulübümüz hakkında yanlış yorumlarda bulunmamak adına, kamuoyunun resmi makamlar ve kulübümüz tarafından yapılan açıklamalar dışında hiçbir açıklama ya da yoruma itibar etmemesini önemle hatırlatırız. Basın kuruluşları ve yorumculardan da beklentimiz, kulübümüz ve camiamıza zarar verebilecek nitelikte ve henüz kesinleşmemiş konular hakkında yanlış yorumlar yapmaktan kaçınmalarıdır.

Milyonlarca taraftarı bulunan, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün içinde bulunduğu süreçten geçmişte de olduğu gibi yine camiasının kenetlenmesi ile çıkacaktır."

Fenerbahçe Spor Klübü
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Salzburg'a gelen Serdal Adalı, havalimanında kısa bir açıklama yaptı.

Dün İstanbul'da başlatılan futbolda şike iddialarının soruşturulmasıyla ilgili Adalı
"Adli süreci devam eden bir hadise var.Bu konu hakkında yorum yapmak yanlış olur. Bekleyeceğiz ve sonuçlarını göreceğiz.Neyin doğru neyin yanlış olduğu önümüzdeki günlerde çıkacak.Ben şu anda burdayım.Benimle ilgili birşey olsaydı herhalde burada olamazdım" dedi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Juventus gibi bir dev yaninda sen kimsinde yapmiyacaksin.

104 senelik tarihinde hic hukuksuz isler yapmamismis FB.

Yasa ki neler göresin.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

erdibatmaz

umarım suçlular cezasını bulur. bizim yıllardır hakem hataları ve bazı yöneticilerin davranışları sonucunda varmış olduğumuz bir kanıydı bu şikeler. bu kadar insanın gözaltına alınması çok şaşırtıcı gerçekten fakat yine de bunların kurmaca olup olmadığını kestiremiyor insan.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Alp Erdem

iddia lar da bizim kupa maçı varmış ibrahim akına araba almışız  ya aslı varsa ?

IL Capitano

adam cikmis gol atmis, mac penaltilarla sona ermis.bu nasil sike? kulubu baglamaz, adali ceza alir.  eger ayrica adalinin böyle bir olaya tesebbusu varsa direkt istifa etsin.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Banucan

Cem abiye katılıyorum ilk sözünden son sözüne kadar.
FEDA

NoPasaran

Nasil baglamaz kulubu ya.

Direkt baglar..

Ama bizle alakasi olmaz bu islerin

Amac buyuk baligi yok etmek

Bu islerin altindan daha cok sey cikar, bekleyelim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net