Ana Menü

Galatasaray Fabiano ve Muslerayi Borsaya bildirdi

Başlatan NoPasaran, Temmuz 01, 2011, 20:12:15

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Görüşmeler başladı

Galatasaray, Sao Paulo'dan Fabiano ve Laziolu kaleci Muslera'nın transferi konuşunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray, Luis Fabiano ve Fernando Muslera'nın transferleri için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, ''San Paolo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Forlan, Reyes, Drogba...

Aslında Fabiano ve Muslera transfer edilmeyecek isimler değil ama ben gs nin borsaya bildirmesine inanmıyorum. İstedikleri kadar bildirsinler o adamlar gelip imzalamadıkça haberlere inanasım gelmiyor.

Cem Goren

korkuyorum yakında benlede görüşmeye başlayacaklar diye
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Since 1903

ERHUN

Muslera bence baya iyi kaleci ama sırf kaleciyle bitmiyor iş. Gökhan Zan-Servet-Balta-Sabri falan var o defans hattında. İsterlerse Casillas'ı getirsinler. Takım olarak bir kaç seneye bulur onların toparlanması.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Fabiano'nun takımı Sao Paulo, golcü oyuncu için kimseyle görüşmediklerini satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada sözleşmesi devam eden bir oyuncu ile kulübünden habersiz olarak transfer görüşmesi yapılmasının, FIFA'nın kuralları çerçevesinde suç olduğu da vurgulandı.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Alıntı yapılan: L_James_6 - Temmuz 01, 2011, 23:46:52
Fabiano'nun takımı Sao Paulo, golcü oyuncu için kimseyle görüşmediklerini satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada sözleşmesi devam eden bir oyuncu ile kulübünden habersiz olarak transfer görüşmesi yapılmasının, FIFA'nın kuralları çerçevesinde suç olduğu da vurgulandı.

Buna ben birde ek yapayım. Doğruluk payını bilmiyorum ama dediklerine göre Luis Fabiano geçen sene sakatlıktan dolayı 1 maça bile çıkmamış.

El Maestro

İlgilenmeye başlandığında borsaya bildirilmesi zorunlu.. Yani yalan olması imkansız..

Yalnız bu kesin gelecek anlamınada gelmiyor .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Valla yıllardır borsaya bildirmeden sonra transfer gerçekleşirdi. Yani benim hatırladığım borsaya bildirilen futbolcular %100'e yakın bir oranda transfer oluyordu. Gs şu ana kadar kaç kişi bildirdi bir tek Ujfalusi'yi alabildi. Komik duruma düşüyor. Kendi taraftarları bile Ünal Aysal'a demediklerini bırakmıyor rezil ettin bizi diyorlar. Neyse beter olsunlar.

FANATİK KARTAL1903

Bu Ünal Aysal'ı basın o kadar şişirmişti ki balonun patlayacağı bariz belliydi. Şu ana kadar kimle ilgilenseler alamadılar, önce Ersan,Drogba, sonra Forlan-Reyes-Ujfalusi 3'lüsünden ala ala 3 ün 1 ini alabildiler. 5 aydır sakat, maça çıkamamış Fabiano için bile Sao Paulo'dan ayarı yediler.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.