Ana Menü

Benim Forma Toyota gibi forma!

Başlatan CR7, Haziran 26, 2011, 03:31:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Beşiktaş, şike soruşturmasında suçlu bulunursa eğer Toyota Pazarlama sponsorluğu geri çekecek

Beşiktaş'la 3 yıllığına sponsorluk anlaşması imzalayan Toyota Pazarlama, mahkemeden çıkacak kararları bekliyor.

9 MİLYON EURO BÜTÇE
Bu konuda toplam 9 milyon Euro bütçe ayıran şirketin üst yöneticisi Ali Haydar Bozkurt, şike iddialarıyla ilgili Beşiktaş'ın da mahkemece suçlu bulunması halinde sponsorluğu çekeceklerini söyledi.

SPONSORLUĞU ÇEKERİZ
Beşiktaş takımını herkese eşit mesafede daha farklı bir duruşa sahip olması nedeniyle tercih ettiklerini ve Toyota markasıyla özdeşleştirdiklerini belirten Bozkurt, "Olmadığını düşünüyoruz ama eğer Beşiktaş da böyle bir işin içinde ise sponsorluğu çekeriz. Bu konuda mahkemenin vereceği karar önemli." dedi.

Radyospor

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

böyle bir durumda tazminat almamız lazım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

bence toyota koydurmuslardir madde Yigit. hic bir sey vermezler.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Aynen madde vardir ama toyota yanlis yapar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

djinonu

BJK Sportif Ürünler A.Ş Genel Müdürü Bülent Karabıçak, formaların çıkış tarihi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Karabıçak HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Toyota ile yapılan sözleşmeden dolayı ister istemez bir gecikme oldu. Tahmin ediyorum ki Temmuz ayının son haftalarına doğru beyaz formamızı taraftarlarımıza sunacağız. Geçtiğimiz sezonda formalar için lansman düzenlemedik. Bu sezonda geçen sezon yaptığımız uygulamayı sürdüreceğiz. Önce beyaz formayı çıkarıp, daha sonra siyah ve çubuklu formamızı belli periyotlarla taraftarlarımıza satışa sunacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

al yine bir rezillik daha ya..
bir öbürleri gibi olamiyorlar öbürlerinin hepsi cikti
isteyen begendigini aliyor bizimkiler beyaz cart curt.. ben beyaz almayacagim siyah bekliyorum ama o vakitte türkiyede kesin olmayacagim icin bende forma almayacagim o kadar.. iverson alirim olur biter..

ERHUN

Geçen senede böyle olmuştu Quaresma gazıyla beyaz forma almıştık sonra gönlüm siyaha kaydı 8 lira zararla tanıdığa satabildik formayı. Dediğin doğru yurt dışında yaşayanlar ya beyaz alacak yada başka bir şey alacak. Hatta Almanya'dan yazan biri vardı haber1903'e bizim izinler Temmuz ortası diyordu. Öyle olanlar hiç alamayacak. Yönetim yine eline yüzüne bulaştırdı şu forma işini.

djinonu

hangi isi becerdilerki..
forma tv öteki branslar hepsi ortada haa futbol transferler yüzünden böyle olumlu gözüküyor basketbolda ortada.. neyse uzatmaya gerek yok..

unicorn

Ya aynı anda çıksa ne olur çıkmasa ne olur neden bu kadar kötümser bakıyorsunuz herşeye.

Bakarsın formaya beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın. Kimse kimseye zorla forma satmıyor ki.

Her sezon 3-4 yeni forma çıkarmaları saçma ancak aynı anda çıkıp çıkmaması neyi değiştirir ki.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

djinonu

neyimi degistirir?
bak simdi en basit örnek..
gs cikardimi ? cikardi
fb cikardimi ? cikardi
bjk cikardimi ? hayir

ben almanyada dogmus büyümüs bir taraftarim
burda en cok sayida gs ve fbliler var beni pek ilgilendirmiyor
bizim burada almanya cevresinde yaz tatili avrupa bölgesinde bu aralar basliyor ve mesela benim gibi iki haftaligina gelebilen var yada 6 hafta gelebilen var.. ben gelipte kulübe katkida bulunmak istiyorum tamam parayi baska bir ürünede harcamayabilirim ama kösede duracak ve giymeyecegim birseyi niye alayimki? kac tane taraftar var böyle hep formalar gec cikiyor diye alamiyorlar ondan sonrada satislar az.. tabii az olur sezon ortasinda adam calisirken forma almaya türkiyeyemi gelir? gs fb almanyada forma satiyor ama bizimkiler bunuda düsünemiyor
gs varya hep geliyor benim yasadigim bölgelerde kamp yapiyor en cok gurbetcinin oldugu bölgede
bak fikire bak kurnazliga bak para yok geliyor  bir yerde ucuza kamp yapiyor hem cok taraftari oldugu bölgedeki taraftarinin gönlünü ediyor..
seninki nerde avusturyanin bilmem ne bölgesinde.. bende giderim gidememmi ama maddi imkanlar kisitli olunca biraz zorlanir insan..

gs juventus bjk chelsea maclari vardi hatirlarsaniz.. abim gitti gs hemen yanimizdaki sehirde idmanini izleyebildi.. bjk idmani vardi bizim sehirde yani schalke stadinda sinan denen satilmis iceri almadi yani hani diyor ya baskan
dünya kulübü olma yolunda iyi ilerliyoruz diye damlasi gercek degil.. yapilan transferlerle avrupada ismimiz duyuldu o kadar baska bir ilerleme yok
biz kimseye muhtac degiliz cok sükür ama birak abi ya adamlar stadida yaptirdi televizyonuda tikir tikir isliyor serefsiz birinciliklerlede dünyanin en fazla türk taraftarina sahip
ben bunlar gibi olalim demiyorum ama gücünüde kullanmayi bileceksin saf saf koyun gütmeyeceksin köyde.

unicorn

Bak kardeşim sen de söylüyorsun ki kulüp forma satışını yapmıyor orada ?

Yani irdelenmesi gereken konu aslında formaların geç çıkması değil, o bölgede satışının olmaması. Konu buysa desteklerim seni ama erken çıktı geç çıktı olayları farklıdır.

Kime göre erken kime göre geç ?

Ben objektif bakmaya çalışıyorum. Her işin bir planlama ve pazarlama stratejisi var. Bizimki de 3-5 gün geç çıksın çok da sorun değil. Amacın zaten illa kulübe katkı yapmaksa; forma değil de başka bir ürün de alabilirsin. Yok illa yeni sezon forması alacağım diyorsan ben burdan yollarım sana formalar çıkınca beğendiğini, olur mu ?

djinonu

Alıntı yapılan: unicorn - Temmuz 20, 2011, 21:16:14
Bak kardeşim sen de söylüyorsun ki kulüp forma satışını yapmıyor orada ?

Yani irdelenmesi gereken konu aslında formaların geç çıkması değil, o bölgede satışının olmaması. Konu buysa desteklerim seni ama erken çıktı geç çıktı olayları farklıdır.

Kime göre erken kime göre geç ?

Ben objektif bakmaya çalışıyorum. Her işin bir planlama ve pazarlama stratejisi var. Bizimki de 3-5 gün geç çıksın çok da sorun değil. Amacın zaten illa kulübe katkı yapmaksa; forma değil de başka bir ürün de alabilirsin. Yok illa yeni sezon forması alacağım diyorsan ben burdan yollarım sana formalar çıkınca beğendiğini, olur mu ?

güzel tespitte bulunmu$sun evet aynen o sorun
cikmazsa baska ürün olarak iversonu almayi düsünüyorum
ama teklifin icin sagol eger gercekten öyle bir durum olursa ankaradaki kuzenden yollatirim ama allah razi olsun :)

sizin icin gec erken sorunu yok aynen dedigin gibi bizim burdaki satis sorunu filan iste..

unicorn

Seni çok iyi anlıyorum ama benim bahsettiğim sonuçta bazen sana avantajlı gelen şey de bana avantajlı gelmeyebilir ya da tam tersi.

Sonuçta aynı anda iki kişiyi birden mutlu etmek çok zorken milyonlardan bahsediyoruz.

Kimi tasarımı beğenmez, kimi zamanlamayı, kimi başkanı beğenmez, kimi transferi vs vs uzar gider.

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...