Ana Menü

Halil Altintop Eskisehir'de!

Başlatan carsibxl, Haziran 20, 2011, 11:40:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsibxl

Eskisehirspor baskani önceki gün olan Porsuk senliklerinde taraftarlara müjdeli haberi verdi: Halil Altintop Eskisehirspor'a transfer oldu.

HALİL ALTINTOP: Futbola ikizi Hamit Altıntop ile birlikte başlaya Halil futbola doğduğu şehrin takımın olan Schwarz-Weiß Gelsenkirchen-Süd takımında başladı. 2003 yılında Kaiserslautern'e transfer olan Halil burada ilk iki sezonunda istenilen performansı sergileyemedi. 2005-06 sezonunda attığı 20 golle gol krallığı yarışında Miroslav Klose'nin ardından 2. sırada yer alan Halil Altıntop Alman Milli takımının teklifini reddederek Türk Milli takımının formasını ilk kez 30 Mart 2005 tarihinde Gürcistan'la yapılan maçta giymişti. Milli futbolcu geçen sezonu ise Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta geçirmişti

Güzel transfer, hayirli olsun !
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Açıkcası benim hiç beğenmediğim bir futbolcu Halil .. Hiçbir zaman Milli takımdaki performansını beğendiğimi hatırlamıyorum .

Yalnız Eskişehir neree Milli Takım nere ..

Son durak olduğunun farkında ve belli bir kaliteye sahip yinede illaki ..

Kendini göstermek için mecbur oynamak zorunda .

Hayırlısı olsun ne diyelim ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

gayet normal bir topçu altyapısının alman olmasının verdiği disiplin ve az da olsa kaliteyle oynadıgını duşunuyrum avrupa 'da.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Bizde alabilirdik aslında iyi bir yerli transfer olurdu Halil bize...
Since 1903

El Maestro

Nobreden farkı olmazdı bence.  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Şaşırdım açıkçası.

Eskişehir kalitesinde bir takım için iyi bir transfer bence.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carsibxl

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 20, 2011, 16:54:49
Nobreden farkı olmazdı bence.  :)

Aga ne yaptin sen ya  :ahaha
Yaziktir günahtir, Halil elbette ki dünya yildizi degil ama Nobre'yle ayni siraya ben düsmanimi bile koymam  :D
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

[KralKartal]

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Haziran 20, 2011, 15:21:07
Bizde alabilirdik aslında iyi bir yerli transfer olurdu Halil bize...

katiliyorum, belki yedek belki banko oynardi...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

bilmiyorum yillardir bana esas oglan hep hamit bonusu halil gibi geliyor , o yuzden bi sempati kuramadim ona. seyrettigim milli maclardada pek bi seyini de göremedim nedense..

bide bunu cincon filan getirseydi, yilin transferi diye lanse ederlerdi..  ;D
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsibxl

Eskisehir için bence son derece yerinde bi transfer! Umit Karan ve Batuhan gibi forvetlerden sonra Halil bence iyi is yapar.  :itele