Ana Menü

SON DAKİKA ! Forlan, Reyes ve Ujfalusi Galatasaray'da !

Başlatan NoPasaran, Haziran 16, 2011, 19:22:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bizim başkan olsa Antepten birine 8 milyon Euroyu basardı hiç acımadan şerefsizim.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 22, 2011, 01:20:49
Bizim başkan olsa Antepten birine 8 milyon Euroyu basardı hiç acımadan şerefsizim.  ;D

o da ıste cenk tosun olurdu da baskan zamansız duzeldı transfer konusunda :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 22, 2011, 01:19:52
Verir mi verir, vermezse en ufak basarisizlikta baskanin kellesi istenir

İhsan kolay değil bu işler.

Zaten bu transferlerde bile telafuz edilen rakamlardan sonra Galatasaray forumlarında sıkıntılar vardı..

Bugün Güntekin Onayı dinledim aslında hak verdim..

Reyesi geçtik hadi o 28 yaşiında..

Ancak drogba için senede 7 milyon euro deniyor..

36 yaşına gelecek ve halen bu rakamı ödeyecekminiz diyor..

ciddi bir yükltür bu..

Galatasarayın acil iyi oyuncu alması şarttır ancak fazla yıldızada çok para vermenin anlamı yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Alıntı yapılan: eRe - Haziran 22, 2011, 01:22:03
Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 22, 2011, 01:20:49

o da ıste cenk tosun olurdu da baskan zamansız duzeldı transfer konusunda :D

Hiç belli olmaz vallahi yeterki sinirlenmesin .  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

7 yalandir veremezde..

4.5 verirlerse verirler ilk senesi
2.senesi 4
3. senesi 4 verseler toplam 12.5 milyon eder.

Kombine satisi, forma, reklam dersek, hadi diyelim 1 senenin parasini cikartir.
toplam maliyeti 8.5 olur 3 senelik icin.

Drogbayi biz alsakta rahatlasak, GS Babangidayi alsin
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Akşam saatlerinde Atletico Madrid sitesinden Reyes'i satmayacaklarını duyurduktan sonra ünlü oyuncuda twitter hesabından mesaj attı. Jose Antonio Reyes Galatasaray'ın teklifine rağmen, Atletico Madrid'de devam etmek niyetini heyecanlı bir şekilde sosyal ağda duyurdu. Reyes twitter'dan attıgı mesajda: Ben burada mutluyum. Bana ayrılmak çok zor. Ben kalıyorum. Haydi Atletico! yazdı.

:muha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eebjk

Atletico Madrid kulübünün sportif direktörü Jose Luis Perez Caminero, "Reyes kalacak. Forlan'ın ise 4 Temmuz'a kadar vakti var" dedi.

Caminero, Galatasaray'ın transfer için müzakerelere başladığı Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan ile ilgili Cadenaser radyosuna açıklama yaptı. Atletico Madrid kulübünün yöneticisi, "Reyes'in menajeriyle konuştum. Çünkü ilk ağızdan gitmesini değil, tam tersine kalmasını istediğimizi söylemek istiyordum. O da bizimle kalacağını, burada mutlu olduğunu, yeni projemize güven duyduğunu, bu renklerle bağdaştığını, taraftarla mutlu olduğunu söyledi" ifadesini kullandı.

Galatasaray kulübü ile görüştüklerinde sadece gelen teklifleri dinlediklerini ve bunları futbolcuların menajerlerine ilettiklerini belirten Caminero, "Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum. Biz büyük bir kulübüz, gelen teklifleri dinlemek bizim zorunluluğumuz. Forlan için gelen teklifi de dinledim ve menajerine ilettim. Ama aynı zamanda 4 Temmuz'a kadar karar vermesi gerektiğini de söyledim" diye konuştu.

Atletico Madrid'in yeni sezon hazırlıkları için toplanacağı 4 Temmuz tarihini, Forlan'ın son karar tarihi olarak gösteren Caminero, "Eğer 4 Temmuz'a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve son 4 yılda olduğu gibi bizim formamızı giyecek" dedi.

"O zaman Reyes ve Forlan'a söyledikleriniz farklı. Reyes'e kal, Forlan'a da istediğini yap dediniz. Öyle mi?" şeklindeki soruya ise Caminero, "Evet, 4 Temmuz tarihine kadar" yanıtını verdi.

Öte yandan İspanyol basını, Forlan'ın Türkiye'ye gitmek istemediğini savunarak, Atletico Madrid tarafından kendisine yeni kulüp bulunması için süre tanındığı yorumları yapıldı. Atletico Madrid ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve sezon başına 4,5 milyon Euro kazanan Forlan'a Galatasaray'ın sezon başına 6 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, Atletico Madrid'e de bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro önerdiği iddia ediliyor.

Reyes'in ise twitter'dan gönderdiği mesajda "Onlara bu kulüpten ayrılmam çok zor çünkü burada mutluyum dedim. Barcelona'daki finalden sonra bu kulüpte olmanın ne olduğunu çok iyi anladım. Ben kalıyorum" dediği kaydedildi.
sadece BEŞİKTAŞ

Alp Erdem

ujfalusi nin amacı ispanyada göremediği lig kupasını türkiyede galatasarayla görmekmiş :D :D gülceğim yoktu yav :D

unicorn

Rüyamda gördüm Forlan Galatasaray'a geliyordu :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

KeePSaKe

Since 1903